Golfo profesionalas vienu kamuoliuku numušė bepilotį (Video)  (3)

Pašauti skraidantį bepilotį, kaip turėsite progos įsitikinti, labai sunku net ir automatu ar kulkosvaidžiu. O štai golfo profesionalas Keeganas Bradley padangėse zvimbiantį "droną" DJI Phantom nukovė vienu kamuoliuku. Nokautą patyrusi bepilotė skraidyklė savo mirties momentą nufilmavo vaizdo kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuolatinis bepiločio kvadrokopterio filmavimas ir sekimas iš oro išsekino profesionalaus golfo žaidėjo K. Bradley kantrybę – jis nieko nelaukdamas nutarė įkyruolio dėmesio atsikratyti vienu, kitu smūgiu į golfo kamuoliukus.

Skraidyklę K. Bradley numušė ketvirtuoju bandymu – "droną" įveikė vienas kamuoliukas ir kartoti taiklių smūgių nebereikėjo.



Visai kitokia bepiločių numušinėjimo patirtimi pasidalintų JAV kariai. Jie nufilmavo bergždžius savo mėginimus numušti virš galvos zvimbiančią bepilotę skraidyklę, kuri, tiesa, gerokai manevringesnė už taikųjį kvadrokopterį.

JAV kariuomenės artilerijos profesionalai Arizonoje bergždžias savo pastangas ir vėjais paleistas automatų bei kulkosvaidžių serijas nufilmavo kitame vaizdo siužete. Nedidelė bepilotė skraidyklė virš 0,4 km ilgio ugnies linijos nenumušta skraidė ir dieną, ir tamsiu paros metu.


(8)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: