Georgijaus juostelės, arba pats blogiausias scenarijus Lietuvai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2014-05-06 17:39
Buvo kalbos apie tautines mažumas ir jų tankiai gyvenamose teritorijose daryti tam tikras išimtis kalbiniu bei kultūriniu atžvilgiu. Lietuvoje nėra tokios situacijos, kad reikėtu antros valstybinės kalbos. Valstybėse, ar valstybių tam tikrose teritorijose, kuriose gausu kitataučių, įprasta Europos praktika lanksčiau žiūrėti į tokius einamuosius klausimus.
Niemand 2014-05-06 17:44
Kariai visada turi būti gerbiami, kad ir kokioje armijoje kariautų, kad kokia idiotiška bebūtų jiems vadovaujanti vyriausybė...
Niemand 2014-05-06 17:53
Aha, kiekvienas save gerbiantis rusas Ukrainoje sandėliuke laiko naujausios serijos kalašą, dėžę granatų ir karinę uniformą (vienodo pavyzdžio), kas trečias papildomai turi naujausios serijos granatsvaidį ar kulkosvaidį, o kas dešimtas po PZRK Igla (kurio net kariuomenė neturi)... Ir kaip tyčia visą šitą gėrį gamina Rusija ir tik nuo 2004 m. P.S. Žinok ribas demagogijai...
kroitus 2014-05-06 17:54
Bet tai kaip iš anksto jie tai pergalės dienai ruošiasi Nuo vasario kažkur tai. Pavydėtinas pareigingumas
Arthuras 2014-05-06 18:05
Tai jau kitaip kalbi? Kuomet kalbėjom apie nelietuviškus rašmenis pavardėse - argumentavai, jog Kanadoje, Šveicarijoje ar kur galima rašyti pavardes įvairiais rašmenimis. Kuomet gavai pastabą, jog tose valstybėse tos kalbos yra VALSTYBINĖS, suvėlei, jog tai normalu ir reikėtų tą patį padaryt ir lietuviams.
sabotan 2014-05-06 18:11
Gal uztenka visokiu zenku nesioti . Mano prosenelis tarnavo Wermachte . Tai man dabar isitraukt svastika jo burio veliavas ir zigiuot per gatve. Jis irgi liejo savo krauja del tevynes, tik kad pralaimejo. Ir man geguzes 9 yra ne o gedulo diena nes taip buvo pripazinta baltijos saliu okupacija ir pradeti antrieji teremimai.
Shanti 2014-05-06 18:29
O kuom skiriasi fasismas nuo komunizmo? Fasistai isnaikino milijonus zydu. Komunistai (ruskiai) istreme ir taip isnaikino milijonus zmoniu. Fasistai trosko uzvaldyt pasauli. Komunistai (ruskiai) irgi. Fasistai skaite save geriausiais pasaulyje, o visi like - siuksles. Komunistai (ruskiai) irgi. Taip kad svastika=georgijaus juostele. Fazizmas=komunizmas. Visa rasija sizofrenijoj kovoja pries fasizma, nors patys ir yra fasistai tik savo interesu teziuri, nekaltas valstybes naikina.
Arns 2014-05-06 18:43
1) tokius teiginius sakydamas išmok cituoti, o ne iš atminties įbrukti į burną žodžius 2) ne visose valstybėse antroji kalba yra antroji, taip kaip įsivaizduoji. 3) kalbame apie supratingumą, matyt Kvebekas, vienintelė Kanados provincija kalbanti prancūziškai, sudaro didesniąją dalį valstybės gyventojų, kad dėl jos vienos, atsirado gretutinė oficiali antroji kalba valstybėje
Kirtiklis 2014-05-06 18:45
Ne neveikia tikrai Rusų pajėgos, kaip ir Kryme neveikė.
Shanti 2014-05-06 18:55
Nu negi teritorijos uzgrobima galima pavadinti veiksmu?
rimasD 2014-05-06 19:08
Skudurėlis.
Kirtiklis 2014-05-06 19:10
Aišku ne, niekas gi neįrodė, kad ten rusų kariai, ten gi žalieji žmogeliukai visur. O dabar kolorado vabalai, juk tai ne Rusijos kariai. P.S. Žmonės, juk jūs puikiai pažįstate Arns, juk ne naujiena ką jis pasako ir už ką eina
Simplicity 2014-05-06 19:16
Nesipykit Yra Rusijos tiesa (su ja sutinka Armėnija, Baltarusija, Bolivija, Kuba, Nikaragva, Sirija, Sudanas, Š. Korėja, Venesuela ir Zimbabvė) ir yra likęs pasaulis, kurie įvykius mato kitaip. Jei jums visą laiką į galvą bus kalama, kad tai kas juoda iš tikrųjų yra balta, tai jūs tuo ir tikėsit. Kuo ilgiau tai jums kals į galvą, tuo labiau tuo tikėsit, o reikalui esant ir ginsit savo nuomonę. Va taip ir su tais rusakalbiais, kurie gyvi tik rusiškomis masinio informavimo priemonėmis. Jiems sistemingai, metai iš metų, kala į galvas rusišką tiesą. Nuvažiuok į kokį Uljanovską, Permę ir pirmas gatvėje sutiktas vietinis tau pasakys, kad ne tik sugriovė tarybų sąjungą, bet yra didžiausi fašistai (o Lietuvoj dar ir snaiperius čečėnams ruošė) ir baisiausi rusų priešai (žinoma, po „amerikosų“); ES, pagal juos, yra pedofilų ir visokių iškrypėlių rojus, kur suaugę gali tuoktis ne tik su mažamečiais, bet ir žirafomis. Va taip ir Arns. Jam viskas, kas susiję su rusija ir cccp yra šventa. Su cccp istorija jis susipažino iš rusiškų vadovėlių, todėl ir istorijos suvokimas pas jį rusiškas. Baltijos tautoms— okupacija, oficialiajai Rusijai— savanoriškas prisijungimas prie sąjungos, o rusams— teritorija kaip kompensacija už Europos išvadavimą nuo fašistų. p.s. Apie fašistus: http://youtu.be/pMtu6hcpRsQ?t=1m6s
Arns 2014-05-06 19:39
Mano istorijos vaizdas platus, telieka apgailestauti, jog dėl šio portalo politikos, tegaliu vien paaiškinti rusišką poziciją, vietoje mitų kūrimo apie "umiom Rocii nepanet", kuo gyvi dauguma kitų komentatorių. Ir užuot diskutavę plačiau, dažnai tenka nugrimzti į purvo pylimo ginčą, pasimatuojant "kieno didesnis".
007 2014-05-06 20:10
Šitas Arns, niekaip negaliu suprasti, melagis ar pasimetęs savo mąstyme. Kiekvienoje temoje, kurioje yra žodis Rusija būtinai išlaukia kokio neigiamo komentaro ir pradeda plaut smegenis kokia ši šalis yra nekalta. Tiesiog absurdas. Kiekvieną Rusijos žingsnį pateisina. Net aš, Lietuvis į daugelį mūsų šalies dalykų žiūriu kritiškai, o šitas žmogus nieko blogo Rusijos veiksmuose nemato. Absoliučiai. Tai ar čia normalu? Arba taip smegenys praplautos arba pats viską suvokia, tiesiog meluoja, kito paaiškinimo nežinau.
- 2014-05-06 20:17
Arns gina oficiozinę Rusiją. Putinas patvirtino, kad Kryme „žalieji žmogeliukai“ buvo Rusijos kariai. Vėliau patvirtins, kad Rytų Ukrainoje buvo Rusijos kariai. Tuo tarpu Arns klykaus ir toliau, kad moderni ginkluotė ir geras kovinis pasirengimas nerodo, jog ten veikia kariai - gi skiriamųjų ženklų tai nėra ...
Arns 2014-05-06 20:33
Kas taip sako? Matau, visi negali gerai daryti. Jaučiasi jog Rusija Ukrainos nenori paleisti iš savo įtakos sferos, kad daug kas priima per daug asmeniškai.
Arthuras 2014-05-06 20:51
Neneigiu visiškai, jog tai nėra valstybė.
Arthuras 2014-05-06 20:56
Už kokią tu tiesą... Neteko dar matyt tavęs, kritikuojant Rusiją. Rusija yra šventas reikalas, elgiasi tik gerai, neturi nieko bendro su SSRS ir t.t.
- 2014-05-06 21:00
Kai Kryme veikė žalieji žmogeliukai, o visi šaukė - Rusijos kariai, tu sakei tą patį - „spekuliatyvios mintys“. Putinas patvirtino. Dabar Rytų Ukraina - tu vėl zirzi savo nesąmones?