Georgijaus juostelės, arba pats blogiausias scenarijus Lietuvai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2014-05-07 22:51
Padlecki čia tu? Tas mongolų trolis yra profesionalus trolingo spacialistas. Į kiekvieną argumenta atsako įkišdamas kažkokius vėjus nesusijusius su jam ar tai pateiktais faktais, ar tai klausimu. Jeigu administracija nenori jo blokuoti, dėl žmogaus teisių, demokratinių vertybių, tai siūlau visiems tiesiog jį IGNORUOTI. Nebus tuomet kaip skleisti savo marazmus, nes jis pilnai supranta kokia situacija rusijoje ir t.t. Dirba vyrukas savo darbą, tad nebešerkim trolio klausimais, taip apsaugodami jaunuosius skaitytojus kurie lengvai įtakojami. Nors aš už jaunąją kartą gan esu ramus, nes net gyvendami rusakalbių šeimose šlykštisi savo tėvų meile liliputinui.
Simplicity 2014-05-08 00:47
Arns 2014-05-08 00:56
Jep, Afganistane, 1980 m., iš akmens mudžachedai išsikalė ginkluotę Ginkluotės tiekimas, nėra kariniai veiksmai. Pvz Sirijos konfliktas, Saudo Arabija net viešai deklaravo kiek konteinerių sukilėliams perdavė ginkluotės, ir ką, kas nors buvo labai prieš? Nestatykim vežimo prieš arklį, juolab nemažai politologų minėjo, kad naujausia ginkluote Rusijoje be trukdžių apsirūpina ir saugos tarnybos, o jau jų veikla nėra RF atsakomybė, jei kas turi įrodymų apie jų pažeidimus, tegu deda. Irake "Blackwaters" liūdnai pagarsėjo, ir nemažai teko atsakyti už savo veiksmus.
vanduo4 2014-05-08 03:10
- Nera cia ka diskutuoti. Yvertinti situacija ir musti koloradus. Kitaip jie visas bulves nues. Jau Kryma paeme, bet pagrindine Ukrainos teritorija reikia ginti. Butina ginti ir nesvarbu kokios spalvos zmogeliukai ten laksto Ukrainos gatvemis; - Sirijs - tas pats variantas. Musti prorusiskus fanatikus. Gal ir negerai skamba, bet butina remti radikalius islamistus, kovojanciu del Sirijos nepriklausomybes nuo Rusijos ytakos ir jos patiketiniu. Juk vakaru pilieciai nevaziuos ten ginti svetimos zemes. Savi pirmiausia turi parodyti nora gyventi laisvai ir nepriklausomai, o tada jau galima mastyti apie pagalba; - Rusija turi buti pasalinta is visu tarptautinius sprendimus ytakojanciu organizaciju. Rusiskoji piramide - tai mirstanti sistema. Rusijos rezimas tiesiog neturi priesnuodziu demokratijos virusui (nei moraliniu, nei ekonominiu, nei technologiniu). Evoliucija: Rusija nenori ysileisti demokratijos - teks mirti. - Nera apie ka daugiau diskutuoti. Sekmes visiems. Linkiu kuo maziau auku.
007 2014-05-08 09:24
Man juokinga tiesiog Absoliučiai kiekvienas dalykas pateisinamas. Tikrai gerai veikia ta rusiška propaganda.
Arthuras 2014-05-08 10:47
Arns, ten akivaizdžiai veikia profesionalai. Moka puikiai valdyti įvairią, pavogtą iš ukrainiečių, karinę techniką (yra pilna video, kaip "savigynos būriai" pavogę techniką ją sugeba idealiai valdyti, "driftinti" ir pan.), ginklai naujausi, elgesys organizuotas ir t.t. Kad rusai prikišę rankas - net neabejotina. Kad tie kariai rusai - taip pat akivaizdu. Kad tie kariai valdomi RF - be abejonių. O kad, galbūt, ne tiesiogiai, per kažką - jokio skirtumo.
Arns 2014-05-08 10:51
007, aš tik sakau, kad kituose konfliktuose irgi būdavo užduodami tie patys klausimai "kam naudinga?", "iš kur ginklai?", tačiau ar tai yra tie trokštami įrodymai, jog "veikia Rusijos pajėgos?". Aš nemanau, tad ir sakau, vien ginkluotė nėra įrodymas. Juolab, kad tie "profesionalai", "apsiginklavę iki dantų" numušė vos 3 sraigtasparnius ir nė vieno šarvuočio. Kažkaip mažoka, žinant jog net vaikai Afrikoje su RPG laksto, o ne kažin kiek daugiau praėję teroristai, karštuose taškuose muša su tuo pačiu net ir karinius lėktuvus... Grįžtant prie to paties Sirijos atvejo, ar girdėjosi SA smerkiantys pranešimai? Ar Sirija paskelbė karą tai valstybei? Tas pats buvo ir TSRS - Afganistaoi konflikto metu, gana greit buvo atsekta kieno ginkluotė, tačiau tai netapo naujo konflikto šaltiniu.
007 2014-05-08 11:28
Arns, Kalbant apie įrodymus, kas gali įrodyti ir kaip? Stebėtojai, kuriuos grobia? Ar patys separatistai manai pradės pasakotis kas kam ir kieno pusėje dirba? Belieka dėlioti tokius faktus kokie yra žinomi ir viskas atsistoja į savo vietas. Argi paslaptis dabar Rusijos geopolitiniai tikslai? O juos žinant nesunkiai gali nuspėti netgi tolimesnius žingsnius. Ir separatizmas nėra naujas dalykas. Toks Rusijos braižas. Juk supranti, kad Rusija Ukrainos paleisti iš savo rankų nenori? Įsiveržti su tankais irgi nepuola. Nejaugi manai, rusai sėdi rankas sudėję ir stebi situaciją? Bando viską spręsti diplomatiniais būdais? Aš taip nemanau. Rusija norėdama išsaugoti Ukrainą savo rankose turi turėti jai palankią valdžią, kas šiuo metu yra visiškai atvirkščiai, todėl prezidento rinkimų vilkinimas Putinui yra prioritetas. Netgi sakyčiau chamiškai, nebandydamas slėpti savo planų iškelia Europoje tokį klausimą, kalba apie nestabilią šalies padėtį, nors visi supranta kas vykdo destabilizaciją. Galiausiai noriu pasakyti, kad jau tiek kartų buvo kalbėta apie Rusiją/Ukrainą, kad pasiūlymas įrodyti jau kelia juoką. Lygtais Putinas gyventų jam palankių atsitiktinumų pasaulyje. Tik užsimano Krymo ir pyst, atsiranda kažkokie tais žmonės žaliai apsirengę, pyst ir referendumas. Užsimanė Ukrainoje prorusiškos valdžios ir pyst "sukilėliai" bliauna už Rusiją, nenori jokių ES pinigų, visi nori būt su Rusija. Nu bet ir sekasi tam Putinui. Nieko daryt nereikia, viskas savaime pas jį ateina
Arns 2014-05-08 11:44
Aš tikrai suprantu, jog Rusijos interesas - sabotuoti naujai atėjusią valdžią, tačiau įrodymų jog tai atlieka ir kariniais veiksmais, nėra. Geopolitiniai tikslai yra viena, visiem buvo aišku kam neįtiko Kadafi, Asadas, panašių kaltinimų irgi sklandė, bet ar kas patvirtino tuos gandus? Ne. Na visko būna su tais atsitikimais. Kažkaip kiek Ukraina besulaiko "separatistų", visi ukrainiečiai
Skeptikas 2014-05-08 12:04
Tai teigia, kuris neseniai turėjo paveiksliuką su kūju ir pjautuvu. Nesvarbu Tamsta rusas, gudas ar prijaučiantis meškai po SSRS žlugimo, bet sveiko proto reikia turėti. Man patinka kai kurie socializmo elementai, tačiau dabartinė Rusijos politika grynai fašistinė. Sakyti, kad Rusija nevykdo karinių veiksmų yra nesąmonė. Nauji rusų automatai, Igla, RPG, etc. - visa galima nusipirkti Maksimoje ? O apmokyti vyrukai kurie neslepia esantys iš Krymo ir RF ? Pats tikėjau, kad Rusijoj bent kas turi proto. Matau neįvertinau rusų imperialistinių ambicijų. Geriau su suplyšusiom kelnėm vaikščios, bet tankai riaumos...
007 2014-05-08 12:09
Šalies destabilizacija separatistais nėra karinis veiksmas. Tai yra smurtas. + geros sąlygos įjungti durnių: "Kas? Mūsų separatistai? Įrodykit." Atvyksta stebėtojai įvertinti padėties, gauna į kaulus, maišus ant galvos ir į rūsį. "Kas? Mūsų separatistai pagrobė jūsų stebėtojus? Pirma įrodykit, kad separatistai mūsų." Apie Rusijos įtaką ir separatistams ir jų kontrolę kaip ir viskas elementaru, watsonai...
Arns 2014-05-08 12:45
Skeptikas, matai kaip lengvai pasiduodi emocijoms. Tas ženkliukas buvo senai, ir jis buvo iš Red Alert 2 žaidimo, kurį beje siūlė pats technologijos.lt portalas (kaip vieną iš jau sistemos paruoštų avatarų). Tačiau paranoja, ir įžvalgos reiškiasi dar labai ilgai Kaip jau ne vienu pavyzdžių įrodžiau, ginkluotė nėra = svetimai kariuomenei. O ta "moderni ginkluotė", kažkaip nelabai ir buvo panaudota, nes nepamuštas nė vienas šarvuotis (ką beje lt kariuomenė giriasi net su eiliniu sunkiuoju kulkosvaidžiu galinti padaryti), o sraigtasparnius numušė vos kelis, ir tai, kaip jau minėjau, ne koks stebuklas (ką bando Ukrainos propaganda pateikti), nes su senesnėmis rankinėmis sistemomis sugeba net naikintuvus pamušti (ne vienas konfliktas Afrikoje ar Artimuosiuose Rytuose). Ties "neslepiantys" gi neprisistatė ir neparodė karinių pažymėjimų Rusijoje veikia ne mažiau agresyvių grupuočių, kaip ukrainiečių "Pravyj sektor" (gi niekas neklausė, ir kur pas juos ginkluotė, kaip jie per kelias minutes susiveikia molotovo kokteilių ir pan). Tad pilnai tikiu jog savarankiškų "ultrų", "patriotų" ir panašių avantiūristų prisirenka, kurie jaučiasi atstovaują šaliai, nors iš tiesų dažnai viso labo banditėliai, kurių nesinorėtu sutikti naktį gatvėj. 007, taip elementaru, kad apart per facebook parašoma "tvirtinu jog tai rusų pajėgos", nieko daugiau nepavyksta rasti. Net tų pačių rusų kariškių pagauti ir pristatyti atpažinimui? Rusiška destabilizacija - propagandinė, ekonominė bei Krymo priėmimo į RF sudėtį. Ir viskas. Gerai kad kai kam košmarų sapnavimasis nėra rusų ekstrasensų užkalbėjimas , nes žinai, būtu labai paranku ir tą padaryti.
Hmz 2014-05-08 13:01
Skaitom: http://www.rosbalt.ru/ukraina/2014/04/25/1261606.html http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/ ... 17284.html
zvynelis 2014-05-08 13:10
Raudonmarškini, keletas klausimų: Iš kur separatistai gavo naujausią rusų ginkluotę? Iš kur pas separatistus žinios ir mokėjimas ja naudotis? Teigei, kad rusai buvo savo bazėse Krymo okupacijos metu, tačiau kokiu būdu jie atsirado ukrainiečių kariniuose daliniuose? Kodėl, nekaltieji Ivanai, skandino laivus uostuose, kuriuose šeimininkauti neturi teisės? ar paprasti sukilėliai gali atsivaryti rusų karinį laivą ir ji ten gali paskandint? Kodėl neigi vaizdo įrašus, kuriuose aiškiai matosi rusų spec. dalinių uniformos ir emblemos? kodėl vis dar negrįžai į mylimą tėvynę?
007 2014-05-08 15:32
Tik jau nereikia. Kokie vargšai tie rusai... Vaikšto su taikos balandžiais rankose prie Ukrainos sienų, o vakarai tik ir rezga kaip čia kokį karinį konfliktą suorganizavus Svarbiausia viską neigti. Pamenu ir Krymo atveju reiškeisi dėl žalių žmonių, kad tikrai čia ne rusų armija. (iš serijos: įrodykit). Dabar, kada patys žalieji ir pats Putinas pripažino, knisi protą nauja istorija: kaip rytų Ukrainoje patys žmonės apsiginklavę iki ausų "protestuoja".
Shanti 2014-05-09 02:35

vanduo4 2014-05-10 19:57

sub 2014-05-11 11:43
Nemaža dalis jaunimo ir šiaip labiau išprusę žmonės manau supranta realią situaciją. Juo vk.ru kūrėjas bėga, Kasparovas bėga, kiti daugiau pasaulio matę ir kitų tiesų girdėję rusai bėga. Liks didelė dalis tų kurie Putizmo eroje pralobo iš tokios valdžios ir kitų rusų apgaudinėjimo. Kai tiesa tik viena, tai žmonėms tikintiems tuo kuo nori pats, o ne valdžia, belieka trauktis iš taip valdomos valstybės.
Simplicity 2014-05-11 14:54
Noriu paprieštarauti. Liks maža dalis pralobusių ir didelė dalis skurdžiai gyvenančių, bet patriotiškai nusiteikusių rusų.
sub 2014-05-11 22:47
Yra nemažai prakiurusių, kas valdžioje, kas prie valdžios, kas su kyšiais, labai retas kuris prasimušė ir taip tokie sunku, kai visur putino žmonės nori įtakoti viską.