Pasakos apie homoseksualią meilę išgąsdino cenzorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zaliaakis 2014-05-18 16:20
Ir vaikai jau augs nepilnavertej seimoi... Ir bus daugiau ju su netradicinem paziurom... Visa tai kainuoja... Ir jau saugikliai automatiskai gaunasi uzdeti... Nes tada yra lengviau tokius zmones kontroliuoti. is tikro tai diskusijos bevertes del netradiciniu paziuru ir irodineti savo tiesa kad tai nenormalu... Kaip aple fanatui nepasakysi kad aple gaminiai neturi isskirtinumo. Kaip alkoholikui neirodysi kad gerti nesveika ir ttt... Darys ir ras pilna priezasciu kad ta ka daro butu pateisinama... Vienintelis budas neleisti jaunam asmeniui tol kol jis dar nesupranta apie kai kurias visuomenes nesveikas normas. Jam tokiu netapti anksciau laiko. Kurie jau tokie yra, beviltiski asmenys ir zluge. Jiems tiesos neirodysi ir net nenores jos girdeti...
UTF16 2014-05-18 16:40
Čia tau niekas nieko nemėgina įrodinėti – esi fanatikas, ir tiek. Man tik asmeniškai norisi prisipažinimo: „Manęs nedomina žmonijos ar vaikų ateitis – aš tiesiog nekenčiu gėjų. Esu cinikas, nes nekenčiu“. Pabūk tikru vyru ir visiem viešai prisipažink.
deadmau5 2014-05-18 16:55
Prasau, pateik nors viena rimta argumenta, kad homoseksualumas nera normalu? Pasaulio sveikatos organizacija jau 1990 m. pateike ataskaita, jog homoseksualumas - ne liga. Kaip matau, turi didele kompetencija siuos faktus paneigti, tad laukiu tavo isminties perlu. Tik prasau, be homofobams budingu samokslo teoriju ir be savo homofobiskos nuomones pateikimo, nes tai ne argumentai.
Shinigami 2014-05-18 17:59
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... iT2OSAbogw https://www.youtube.com/watch?v=heUVzN-SVt4
dawid90 2014-05-18 18:34
Nieko jie nepateiks, tik papezės apie "žalą" ir "pavojų" vaikams, ar dar koki briedą sugalvos ir viskas. Čia tas pats kaip ir su adolfu vandenilio temoje, pakliedėjo ir dingo, o po keliu mėnesių ir vėl atsiras. Tas pats ir su jais, atsiras dar vienas straipsnis, tada ir vėl tą patį tekstą rašys.
AirDog 2014-05-18 18:46
Tie kurie NEnori leisti homoseksualioms šeimoms įsivaikinti vaikus yra trumparegiai beširdžiai dvasios ubagai. Vaikui nesvarbu kas jį myli ir kas juo rūpinasi, svarbu, kad net ir tokioje šeimoje jis gali gauti meilę ir dėmesį kurio niekada negaus augdamas vaikų namuose. O Lietuvoje vaikų namų lygis yra siaubingas, ne vienas straipsnis ta tema parašytas, ne viena laida nufilmuota. Net ir tuo atveju jei pasak homofobų homoseksualioj šeimoj išaugs homoseksualas (tuo aš be abejo netikiu) - jis bus laimingesnis už augusius be šeimos. Apskritai, nelaimingu toks žmogus gali jaustis tik tada kai jį visuomenėje supa suknisti homofobai kurie nevengia savo moters per anusą p...
zaliaakis 2014-05-18 18:51
http://www.sveikata.info/homoseksualumas-liga-ar-norma
cia. 2014-05-18 19:03
Manau jeigu ant knygos yra įspėjimas ir jinai įtraukiama į juodusius švietimo įstaigų sąrašus, niekas neturi teisės jos uždrausti. Beje šios priemonės turbūt ir knygos perkamumą sumažintų, tai kaip ir nelabai apsimokėtų jos leisti. Nori nenori reikia pripažinti, kad didžioji dauguma tėvų nenorės savo vaikam skaityti knygų apie princesę ir jos mylimąją.
Fobus 2014-05-18 20:07
Super šaltinį išrovei... Nenuostabu, kad tokia tavo mąstysena, jei galvoji, kad tokios svetainės naudingos. Ypač graudus straipsnis apie narkotikus. "Ar yra šalys kuriose efektyviai kovojama su narkomanija? Taip, yra. Kinijoje nėra narkomanijos dėl vienos labai paprastos priežasties: už narkotikų platinimą ten baudžiama vieša mirties bausme stadione. Kiekvienais metais už narkotikų platinimą mirtimi nubaudžiama nuo 13 iki 48 žmonių. Norinčių platinti narkotikus Kinijoje nėra." "Atsirado medikų, gydančių nuo narkomanijos. Žinokite, kad išgydyti nuo narkomanijos neįmanoma. O tokį "gydymą" sukūrė pasaulinė narkomafija. Svarbiausia, kad nenuovokiems žmonėms norima įdiegti, jog nuo narkomanijos galima išgydyti. Naiviems žmogeliukams sakoma, kad priklausomybė nuo narkotikų yra pagydomas menkniekis." P.s. dar graudžiau pasidaro paskaičius retus lankytojų komentarus. Neveltui pradeda ligos, kurioms yra skiepai, sugrįžti.
Thrasher 2014-05-18 23:26
Eilinį kartą gėda už tautiečius... Homofobija neturėtų būti toleruojama civilizuotoje visuomenėje, nes tai tėra religinio lygio sapalionės paremtos aklu tikėjimu. Siūlau paskaityti http://www.psychiatry.org/mental-health ... rientation Bėja, dažniausiai homofobiją lydi žemas intelekto lygis http://www.psychologytoday.com/blog/mil ... nd-in-hand
Anonymous 2014-05-19 07:27
Ahoy, demagogai Ne homofobai, o heterofilai. Ar neturim teisės vaikus auklėti tradiciškai? Folklorinių dainelių, pasakų iš tautosakos? Ar jau privaloma darželinukus mokyti naudotis vibratoriais? O tose naujapasakėse vienos lyties draugystė uždrausta, ir įmanoma tik gyventi susimetus?
Hmz 2014-05-19 09:05
Ajo, teisingai - kuo daugiau maivysies kaip beždžionė, tuo rimčiau visi į tave žiūrės. Pasimaivyk dar, publika paplos katučių.
Pumper 2014-05-19 10:37
Gražuliška taktika - rėkti kažką ne į temą, nes taip runkelių pritarimą lengviausia gauti.
PupuDede 2014-05-19 11:23
Pasiskaičiau smagių komentarų. Jei esi tradiciniu pažiuru (kas manau yra normalu) tai tu esi išvadinamas neišprusėliu, nieko neišmanantis kaimo runkelis. Jei tu palaikai gėjus tai tu esi jau išprusęs naujamadiškas ir kietas. Tai va savo darbą propaganda jau padarė. Tai kokia nauda tos knygutės vaikams? Kad galima mylėti tos pačios lyties žmogų ir tai visiškai normalu, bet juk tai tikrai nėra normalu (kaip ir mergina su barzda)!!! O apie vaikų įsivaikinama tai nėra žodžių kaip gali net kilti tokios mintys. Jei linkit kitiems tokio "džiaugsmo" tai patys ir gyvenkit su jais. Beje kažkada rašiau kuom skiriasi visi kiti tie iškrypimai pvz zoofilija. Ir mane užvartė kad gėjai savo noru daro o va zoofilai kaip ir prievartauja. Bet palaukit jei šuo savo noru "birbina" moterį tai jau kaip ir viskas gerai čia normalu ir jau šiuolaikiška DD ir apie tai reikėtu vaikus irgi supažindinti DDD Tikrai esu tolerantiškas bet iš tos naujos mados tikrai nieko gero ir naudingo nematau.
R2D2 2014-05-19 11:35
Tolerancija – gebėjimas priimti kitų žmonių teisę turėti savo nuomonę, įsitikinimus ar veikimo laisvę. Tai reiškia pakęsti nepatinkančias pažiūras, nesutinkant su jomis. Nesutikimas yra būtina tolerancijos sąlyga. Tačiau čia atsiranda naujas akcentas: jei nesutinki, būsi išvadintas netolerantišku. Pagal naująjį apibrėžimą tikroji tolerancija tampa logiškai neįmanoma. Ši nauja tolerancijos rūšis bet kokius oponentus vertina kaip netolerantiškus ir fanatiškus, de facto ji tampa totalitarine. Naujoji tolerancija yra veidmainiškumo judėjimas. Viena vertus, ji reikalauja tolerancijos, kita vertus, nepritariančiuosius ragina bausti. Nesutikimą ji prilygina fobijai, nekonformistinį požiūrį – neapykantai, tvirtus įsitikinimus supainioja su fanatizmu, o selektyvų mažumų išskyrimą – su teisingumu. Tolerancijos pamokslininkai netoleruoja tų, kurie su jais nesutinka. Nepritariantieji tampa persekiojamais eretikais. Tolerancijos apibrėžimo keitimu siekiama apgauti, ji tampa kritikų tildymo įrankiu, padeda įsigalėti kvailumui, švaistymuisi įžeidimais ir intelektualiniam nenuoširdumui. Niekas neturi absoliučios teisės į kito asmens pritarimą jo žodžiams ar veiksmams. Žodžio laisvė yra nedaloma: arba mes ją turime, arba ne – ji negali reikšti tik laisvės sakyti tai, su kuo sutinka kiti. Nėra jokios rimtos viešosios kalbos formos, kuri visiškai nieko neįžeistų. O laisvė kalbėti tik neįžeidžiamai reiškia neturėti jokios laisvės. Jei žodžio laisvė nėra absoliuti teisė, ji tampa laisvai keičiama preke šiandienos demokratijos parodijoje. Pagal Josh McDowell, Bob Hostetler, The New Tolerance: How a Cultural Movement Threatens to Destroy You,
Pumper 2014-05-19 12:21
R2D2, į tolerancijos sąvoką neįeina netolerancijos toleravimas. Šitą suprask ir pamatysi, kad nieko vertas tavo visas komentaras.
Pumper 2014-05-19 12:26
Rašai apie netoleranciją homofobam po straipsniu apie pasakos apie homoseksualus (žodžio laisvės forma) uždraudimu. Tai kaip čia yra, kad piktiniesi pasipriešinimu draudimui, bet kaltini gėjus žodžio laisvės varžymu?
ra2 2014-05-19 12:36
UTF16 2014-05-19 13:05
Ką tu čia nusišneki?
Hmz 2014-05-19 13:25
, 24 metus laikiusį dukrą užrakintą rūsyje. (sarkazmas, jei ką)