Pasakos apie homoseksualią meilę išgąsdino cenzorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2014-05-19 13:45
Ir kas dar pasakys, kad homofobija ne diagnozė
sub 2014-05-19 15:36
Sąkyčiau, kad diagnozuoti nebūtų sunku, bet dėl vienos kitos fobijos bausti negalima, kol ta fobija tiesiogiai netrukdo kito žmogaus teisėms ir laisvėms. Bet grįžtant prie temos, taigi knygutė nėra kaip minėti pavyzdžiai apie avį jau geriau mokyti tolerancijos buvusius homosovietikus kurie mato tik save, vyraujant heteroseksualų šeimoms dar ir norma laikoma tai, kad vaiką kartais sveika diržu pamokyti. Tolerancija nebūtinai homoseksualiems, tolerancija kitai spalvos odai, tolerancija kitokiems įsitikinimams, tolerancija kitai religijai, tolerancija kitokiam gyvenimo būdui. Kodėl labiau toleruojamos heteroseksualios šeimos, kurios neišlaiko - o dar ir skriaudžia vaikus, nei homoseksualios šeimos? Esu heteroseksualus, bet fobijos aktualia tema neturiu. Labiau nekenčiu tų, kurie rūpinasi savimi o ne savo vaikais, o tie pamaivos homikai - tegul maivosi. Man jie nemaišo, kol nelenda į mano privatų gyvenimą. Kalbant apie šią knygelę - tai svarbiausia, kaip skaitantis interpretuos pateiktą tekstą. Šioje knygelėje nieko baisaus nėra, ką reiktų drausti. O tie kurie interpretuoja, kaip medžiagą mokykloms vaikams vesti iš kelio - tai siauras jūsų pasaulis ir požiūris į jį. Gaila. Tas pats ir su katik prėjusia euroviziją - vieni tik pamatę padarė išvadas ir toliau nebežiūrėjo, o kiti klausėsi ir išgirdo puikų kūrinį ir įspūdingą vokalą. Lietuvos atlikėjams, kurie daugiau maivosi, o ne kažką originalaus sugalvoja - tik mokytis belieka (ne šokio judesiais reikia imti europą, o gera idėja ir rimtu kūriniu).
Pumper 2014-05-19 15:43
Pasirodo pats esi už įsivaikinimą, bet nenori suteikti vaikam pasirinkimo, ar jie nori su gėjais/lesbietėm gyventi, ar ne. Kame bėda? Per prievartą ir hetero poros negali vaiko pasiimti, jei tas nenori.
PupuDede 2014-05-19 16:42
UTF16 2014-05-19 17:06
O tu save sveiku laikai?
dawid90 2014-05-19 17:06
O taip, triuškinantis argumentas! Aj, bet ką aš čia rašau, nuo homofobo kitokio atsakymo ir nesulauksi. Bėje, kadangi matosi, jog tamsta esate labai išprusęs šią tema, tai tikriausiai galėsi pateikti mokslinius įrodymus teiginiui, jog tokiam būti yra nesveika? P.S. Tik apsieikime be idiotiškų sąmokslų, jog valdžią užgrobė gėjai-pedofilai-žydomasonai ir kitokios publikacijos nėra leistinos.
Aidas 2014-05-19 18:11
Tkrai nesivelsiu i demagogija. TasKitas ir R2D2 daug tiesos parase, be reikalo is ju saipotes. Bet cia jau Lt forumu mada. Dabar prie reikalo ir prasau link taikos. Kas liecia "homofilus": 1. Tai zmones kaip ir visi. 2. Jie turi tureti teises, kaip ir visi. 3. Jie turi tureti teise skleisti informacija (objektyvia) apie save, savo gyvenimo buda, renginius. 4. Jie turi tureti teise pasirupinti savo vaiku (kai Lt suteiks ta teise) svietimu. Cia pateiksiu maza lyrini nukrypima-norisi tiketi, kad tikrai mylintys savo vaika homoseksualus tevai supazindins savo vaikus ir su heteroseksualia meile ir apskritai teiks objektyvia informacija apie pasauli. Kas liecia "heterofilus". Cia problemu maziau: 1. Jie turi tureti teise aukleti savo vaikus pagal savo isitikinimus. 2. Is pirmos teises isplaukia, kad jie turi tureti teise savo vaikui iki 14 metu nustatyti prieinamos informacijos ribas ir apimti. Siulomas sprendimas: 1. Homofilai" nori leisti leisti homofilines knygutes? Prasom, su salyga, kad ant ju bus aiskiai atskleistas ju turinys ir jos nebus parduodamos vaikams iki 14 metu. 2. "Homofilai" nori uzsiimti svietimu darzeliuose ir mokyklose? Prasom, bet vaikams iki 14 metu tik su tevu sutikimu. Susirinks grupe, kuriu tevai sutinka, valio. Ne - ka darysi. Laukiu eiliniu kaltinimu fasizmu ir homofobija.
Arns 2014-05-19 18:43
Aidas, bandai "gudrumu" įrodyti sąvo norimas tiesas? Savo laiku, pirmieji automobilistai irgi turėjo priekyje turėti einantį žmogų su vėliavėle, kas kelis kilometrus iššauti į orą iš šautuvo ir t.t. Lyg ir leista naudotis teisėmis, bet taip apsunkinta, kad beveik absurdas. Taip ir tavo siūlymas "aiškiai atskleistas turinys". Čia kas, pasakoje reiks įdėti epilogą, su paaiškinimais kas "ne taip?" (juk kur tada paaiškinimai, kad džinai neegzistuoja, žuvys norų nepildo, raganomis besivadinatys realūs žmonės neturi išvardintų galių ir t.t.) Kuo blogai lytinis švietimas? gal nusirisim iki tol, kad susiorganizavę religingi tėveliai iki pat vedybų, vaikus auklės "nekaltais prasidėjimais" ir "kopūstuose randamais vaikais"? Jau nekalbant tavo nurodyta biurokratinė amžiaus riba, akivaizdžiai nebesutampanti su lytinės brandos laikotarpiu....
Pumper 2014-05-19 19:36
Ponas Dėde, čia ne aš pastoviai apie užpakalius rašinėju. Kam kas rūpi, tsakant.
Pumper 2014-05-19 19:40
Ir, žinoma, "heterofilai" vietoj "supažindinimo" su homoseksualia meile gali tiesiog pavadinti iškrypėliais/ligoniais/pedofilais/zoofilais ar pan. ir pamokyti savo vaikus jų nekęsti. Teisingai supratau?
HeartEater87 2014-05-20 10:25
Pasidomekit kas parase sita straipsni. Pradejus skaityt padvelke sesiaspalve. Ivedus varda pavarde i FB pirmoje vietoje islindo teksto autorius. tas kuris niekada negales tureti vaiku sprendzia apie visos Lietuvos vaiku svietima very interesting
Hmz 2014-05-20 12:36
Ale žiūrėk tu man - tie, kurie mėgsta kaltinti gėjus "ano galo reklamavimu", patys mielai pasiknaisioja kitų baltiniuose. Ir, matomai, netgi asmeniškai pačiupinėja, kam nuo ko stojasi - kitaip sunku suprasti, kaip čia pavyko padaryti tokias išvadas.
Aidas 2014-05-20 12:47
Baikit rietenas greitai! Tokioje itampoje dar skaldymosi betruko.
Kirtiklis 2014-05-20 16:28
Ne taip supratai, jis tiesiog pasakė kad straipsnio autorius - gėjus, kuris piktinasi kad neleido pasakos apie gėjus.
Niemand 2014-05-20 16:40
Ką bendro buvimas gėjumi turi su galėjimu turėti vaikų?..
Arns 2014-05-20 16:59
... Reikia pradėti atskirti, kad yra kultūrinis šokas, prieš kelis dešimtmečius būtu didelis skandalas, jei princas būtu juodas, o princesė baltoji...
Anonymous 2014-05-20 17:39
Vaikus juk saugom nuo žalingų veiksnių, o juk idėjos kur kas pavojingesnės, gali sugriauti ne tik vaiko, jo šeimos, bet ir visos šalies gyvenimą. Ar nereikia saugotis nuo kenksmingų idėjų? Juolab, kad jos būna ir atvirai pavojingos ir žalingos. Ypač nesubrendusiai asmenybei. Čia ne laisvės klausimas, ypač kai ta laisvė yra laisvė griauti.
punktyras 2014-05-20 17:48
Kuo idėja apie meilę, tarpusavio supratimą, užuojautą, pasiaukojimą yra žalinga vaikui, šeimai ir/ar visai valstybei?
Kirtiklis 2014-05-20 17:51
Ir vegetaras pridurs kad reikia atsisakyti visiems žmonėms mėsos.............. ir juodaodis pasakys kad jį sulaikė už tai kad juodas ir klyks kad aplinkui visi rasistai. Juk sukelia šypsena ar dar ką kai iš tos srities aiškina, kaip antai Žaliasis klykia apie AE koks blogis ir kad jos nereikia jokiais būdais. Na perskaičius tokį straipsni kyla nuomonė kad tai neobjektyvi nuomonė siekianti tik savųjų tikslų, o kitka yra pofik. Čia teisingai sakai - prievartinės informacijos kišimas, priverstinai išskiriant iš minios.
Niemand 2014-05-20 17:51
Kada meilė kažką sugriovė, kad ir kokia ta meilė bebūtų?