Viską prisiminti: vokiška "Svetimi Mėnulyje (Brazilijoje)" versija (Video)  (4)

Šis vaizdelis kai kuriems technologijos.lt skaitytojams pasirodys matytas. Ir jie bus teisūs. Tai – komiška kosminė siaubo istorija Mėnulio paviršiuje kultinio fantastinio filmo "Svetimi" motyvais. Tačiau išradingi interneto šmaikštuoliai šį filmuką minimaliai patobulino, ir dabar jame, reikia pripažinti – labai taiklios pastarojo mėnesio Brazilijos aktualijų interpretacijos :)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maždaug prieš pusmetį skiltyje "Su šypsena" buvo publikuotas kontroversiškas reklaminis filmukas apie pupeles skardinėse ir astronautus Mėnulyje. Kas galėjo pamanyti, kad tas pats scenarijus tiesiog tiki-taki tiks monstriškam Vokietijos rinktinės pasirodymui 2014 m. Pasaulio futbolo čempionate!

Stebėjusiems visą Pasaulio futbolo čempionatą, ko gero, nereikės jokių komentarų :) Tačiau atkreipti dėmesį į tam tikrus akcentus pastebėti, ko gero, verta.

Viskas prasideda G grupės aktualijomis: Portugalija mėgina išjudinti JAV vėliavą (abi šios komandos susitiko G grupės turnyre), tačiau staiga iš pasalos iššoka toje pačioje grupėje žaidusios Vokietijos futbolo monstras ir be gailesčio sudaužo Portugaliją (4:0). Po to vienu smūgiu (1:0) sudoroja ir iš tolesnės kovos eliminuoja (švysteli už uolų) Prancūziją. O tada puola vytis bejėgiškai sprunkančią Braziliją (kurią, kaip turėsite progos įsitikinti vaizdo siužete, sunaikina smūgių kruša, beveik įkūnijančia triuškinamą rezultatą 7:1).

Metas dairytis paskutinio varžovo – Argentinos. Su išdavikiškai garsiai išsigandusiu Leoneliu Messi priešakyje :)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(17)
(-10)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: