Policija įspėja dėl „Baudos pim**lų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Xdmin 2014-08-09 00:43
Vat ko tikrai negaliu toleruoti, tai kai pazeidejas dar kelia balsa arba pypina. Net jei nebuni susijes su tuom norisi tiesiog sudauzyti toki vairuotoja. Uzsidega raudona, sustoja ant pesciuju tako, kazkas pagrumoja ranka, is masinos girdi - *cenzura**cenzura**cenzura**cenzura*gaidy*cenzura*. Ir tokiu ne viena mates, va tada tikrai norisi bent jau tureti registratoriu ir iskusti.
Simplicity 2014-08-09 00:49
1. Už viršytą greitį ir kalbėjimą telefonu reikia bausti taip, kad praeitų bet koks noras tai daryti. Tyrimais įrodyta, kad mobiliuoju kalbantis/rašantis žinutes vairuotojas yra nemažiau pavojingas už girtą vairuotoją. 2. Prie kiekvienos perėjos, kiekvieno kiemo po policininką nepastatysi. Lietuva nėra tokia turtinga, kad kaip kokiam Londone, kameros būtų ant kiekvieno kampo. Jei nori, kad kažkas pasikeistų į gerą pusę,— pradėk tuos pokyčius. T.y., jei matai nusikaltimą ar netinkamą elgesį— pranešk policijai ir keliauk savais keliais. 3. Linčo teismai gyvi tik atsilikusiose Azijos, Afrikos ir Lotynų Amerikos šalyse. Jei nepatinka gyventi teisinėje valstybėje,— yra kur išvažiuoti. 4. Valstybinės institucijos yra visuomenės veidas. Jei patys toleruojat kyšininkavimą, tai nesistebėkit jog yra ir pareigūnų, kurie tuos pinigus ima. (Na, ir neliekit tulžies, kai koks sąžiningas pareigūnas nesusigundęs pakiša išrašo baudą.) 5. Jei įstatymas „nenusimėtys“ Seimo koridoriuose, tai netrukus . Jie, geriau nei kas kitas, net ir pinigų maišus išmoko laikytis kelių eismo taisyklių. 6. Patinka lipdukai? — Užsiimk reklamos gamyba, automobilių aptraukimu lipnia plėvele arba klijuok lipdukus ant savo automobilio. p.s. „СТОП ХАМ“, muštynių vaizdai iš rusiškų registratorių yra puikus pavyzdys to, prie ko priveda apatija tam, kas vyksta aplinkui, savavaldžiavimas ir santykių aiškinimasis „vyriškai“ nekviečiant „mentų“.
demukazz 2014-08-09 05:02
Na, apie keliuku korupcija gal.... Ant visu pristu nesuskaiciuosiu kiek pazistu pasiturinciu zmoniu, kurie ne tik greiti virsija pastoviai ir ne kiek nebijo, bet dar ir puse girti vazineja ne viena desimti metu Zmones itakingi, dar ir pinigu turi. Vienam pazistamui ir 2k lt per menesi "arbatai" keliukams negaila O kiti, kad ir vazinejantys girti, nieko nemoka, jei ir sustabdo koks naujas policininkas, nes siaip teisejais dirba ir jiem tikrai viskas px
Atk 2014-08-13 14:40
Nereikia kitų keisti, reikia keisti save, o visi vis bando kitus keisti ir niekaip nesupranta, kad taip jie kitų nepakeis ir, kad reikia keisti save.
Arthuras 2014-08-13 18:47
Puikus įstatymas, jei tik nesumažės nubaustųjų... T.y. neprasisuks liaudis su kyšiais. Ir be abejo, neturėtų būti labai sunku surinkti tuos balus. Taip pat, surinkus - teisės turėtų būti džiaunamos ilgam...
Nerealiai 2014-08-13 19:13
O ketvirtą karta kalėjimas iki gyvos galvos, gal tada pasimokytų rupužės. Ne nu suprantu, kad nervina tokie, bet ne baudose esmė čia, tie visi chamai išsisuks, kaip tu įrodysi, kad jis nesugedo. Baudos balai kažkiek apdrausmintų, o baudas sukelti iki 10k lt... atsipalaiduok truputį. Yra nusižengimai, kurie tikrai yra netoleruojami, kaip, kad girti vairuotojai, bet jei už visokias smulkmenas sukelsi baudas iki milijono, tai tiesiog bus kaip griežto režimo kalėjime. Galu gale ir pats nesi šventasis.
Simplicity 2014-08-13 19:47
Baudų didinimas ir baudos balai čia nepadės. Reikia rasti įstatymą (nesant tokio įstatymo— priimti), pagal kurį piktybinius KET pažeidėjus būtų galima izoliuoti nuo visuomenės kokiam pusmečiui ar bent jau metams. Gal tada tokie susimąstytų.
immortallt 2014-08-13 23:19
Kaip įrodysi? Paprastai - pabandai užvesti. Taip, kartas nuo karto ir aš pažeidžiu eismo taisykles, bet tik tada, jei kitiems netrukdau. Nesumokėtas parkavimas dar dzin, bet kodėl aš kaskart gedo prospekte važiuojant dviračių taku turiu rizikuoti ir galvoti, atidarys dureles prieš nosį ar ne. Vakar atidarė, gerai kad ne pusę sekundės vėliau, nes būtų nuskynę mane kaip reikalas, spėjau sustoti. O užtektų paprasto įstatymo - toks bairis, galiu nuspardyti veidrodėlius ir subraižyti šonus. (ten ženklas ne tik draudžiama stovėti, bet ir draudžiama sustoti, negana to, dar dviračių takas ant kurio negali net užvažiuoti). Girtas pagautas vairuojantis ir su sunkiu girtumu turi važiuoti tiesiai į kalėjimą. Teisės atimti iki gyvos galvos. Po pusmečio kalėjime gali paleisti, bet pagautas vairuojantis, nors ir blaivas, bet su atimtom teisėm - automobilį atimi ir paleidi pėsčią, kad ir viduryje greitkelio. Esant dar ir vėl girtam - išveži į kalėjimą. Tai yra pasikėsinimas nužudyti aplinkinių, kodėl jie baudžiami, kaip ne vietoje perėję gatvę? O policininkų nereiktų labai smerkti. Vienas dalykas jų trūksta, kitas - jų algos tikrai mažos turint omenyje kokiomis sąlygomis dirba. Tad ir nėra motyvacijos tinkamai dirbti bei neimti kyšių. Gerai bent tiek, kad iš girtų kyšių neima.
djsvedas 2014-08-14 13:38
Ne, nu jau visai nupušo. Pamatyčiau kokį nupušelį klijuojantį man ant auto tokį lipduką, spėkit, ar man nebutų dzin, susimokėt kelis šimtus litų už fanariuką po jo akim. Kitą kart pagalvotų, traukt lipduką iš kišenės ar netraukti O jei rimtai, tai manau, kad ryšium su tuo, kad šis lipdukas yra įžeidžiančio pobūdžio, bei neretai sukeliantis konfliktines situacijas, kurios gali išsivystyti į fizinį smurtą, bei žmonės įtraukiami į neteisėtą akciją, tam tikros instancijos turėtų uždrausti prekybą ir gamybą šių lipdukų. Taip būtų išvengta konfliktų. Juk tokiems atvejams yra pareigūnai, kurie dar ir algą gauna iš mokesčių mokėtojų kišenės. Tad kam rizikuoti savo gerove. Beje, šita nesąmonė pasitelkta iš Rusijos. Tik ten kitaip. Ten bendradarbiaujama su milicija ir lipdukas užklijuojamas, tik įkyriai pažeidinėjantiems. Tarkim paprašytas vairuotojas nevažiuoti pėsčiųjų taku ir toliau bando visokiais būdais tai padaryti, sakykim tokiu būdu baudžiamas, nespėjus milicijai atvykti. O pas mus iš to jau daromi pinigėliai. Tad kuris labiau kaltas, tas tipo verslininkas, kuris sugalvojo, kaip žmonių naivumu užkalt litą sukeliant konfliktą, tas tas kvailys, kuris traukia lipduką iš kišenės ?