Prasidėjo didžiosios derybos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-09-02 03:36
Geriau atiduotų išsyk Kijevą ir sutaupytų laiko ir gyvybių. Putka nusprendė inkorporuoti Ukrainą, ir nesustos. Adolfukas irgi okupavo sritis tol, kol TS kentė jo vijebonus, bet jajam buvo maža. Tačiau Hitleris bent jau skynė pergalę po pergalės be šūvių. Jis sakė 'geriau aš kariausiu 50-imties, nei 60-imties'. Putinui jau 62 ir jis nebeturi daug laiko trečiam pasauliniam. Jį reikia stabdyti dabar, nes karas yra neišvengiamas. Derybomis su teroristais mes tik pasieksime Miuncheną numeris zwei, o prisiminus, kad po pirmojo Tautų Sąjunga sugriuvo, gausime neblogą istorijos kartotinį.
Ego1STas 2014-09-02 08:47
Kad SSRS sugriovę Gorbačiovas. Ir už tai jam JAV davę medalį, o tuo ir sieke Amerika, kad griūtu galinga sąjunga. Po kurios JAV įkiša savo rankas į tas pačias valstybes, ir taip gimsta Europos sąjunga. Dar vienas įdomūs faktas, jei Rusijos kariai bus peržengę pasienį ir įeis į Ukrainą, Rusijoje jie bus paskelbti kaip dezertyrais. O jei grįš tada bus jiems skiriamas karo tribunolas, čia informacija iš pirmu, patikimu šaltinių. Taip pat Ukrainos pusėje, kariauja Italai, Ispanai, buvę ir nedidele dalis dabartinių esamų Legiono karių. Kodėl šito niekas neakcentuoja? Hitlerį rėme Amerika, bet kai jis tapo nevaldomas, ji suvalgę ir apkaltino. Kaip atpirkimo ožiu pasinaudojo juo. Truputi juokinga, kai turiu pakankamai ryšiu įvairiose šalyse ir žinau tiesa, iš patikimu šaltiniu, skaityti pezalus, kurie paimti iš lubų. P.S. Taip aš esu rusas, bet asmeniškai nepalaikau jokios puses, . O ta Ukraina, puikus manevras, kai Eurą įvedinės, prasuks afera, o kol visi išsižiojėliai dėmėsi yra nukreipė į Ukraina, tai ir lengviau prasukt bus kažką nedoro. Pagalvokit gerai ar ten, kur reikia skiriat dėmesį. P.S.S. O apie kokias čia technologijas šnekama šiame straipsnyje, nenusiriskit iki Delfi, 15min ar Lrytas.
andriulis 2014-09-02 13:47
Jei nepatinka tai ir neskaityk. Jei skaitai jog tai vakarų propaganda rašoma, neskaityk. Net ir tokia maža šalis kaip Lietuva turi nuteikinėti į vieną ar į kitą pusę savo piliečius, tad manau kas dabar daroma, daroma gera linkme.
lucy 2014-09-02 14:49
Avys PS. Turėčiau ką nors įdomiau veikti neskaitinėčiau ir aš, nes tiesą sakant per gerklę lenda jau šita tema, reikia kažko naujo. O šiaip aš irgi nepalaikau nei vienos pusės, manau jog visos valstybės be išimties mažiau ar daugiau apsišikusios ir čia nereikia apsimetinėti geruoliais ir "taikdariais". Visi siekia sau naudos ir tiek.
Ego1STas 2014-09-03 10:36
Pritariu tau 100%, jei tik galėčiau paspausčiau tau ranką. Ir šiaip jei niekas nebekreguotu į straipsnius apie Raulį, Ukrainą, Šalčiutę ir kaip vienas ar kitas leidžia atostogas, kur ir su kuo. Tai gal atsirastu daugiau įdomesniu straipsniu 15min, alfa, lrytas ir delfi svetainėse. O dabar vien pagrinde šlamštas, tykios jo neperkels į šitą svetainę. Nes tik čia galima rasti tikrai įdomių straipsnių.
O_O 2014-09-03 10:42
Jei Ukraina nori, kad ją valdytų ne Rusai, o Vakarai, čia yra tautos apsisprendimo principas ir joks agresorius neturi teisės primesti savo nenoro nebeturėti šios šalies savo įtakos sferoje. Bet mes matome būtent cinišką meškos leteną.
HiTech 2014-09-03 11:51
Kaip man koktu skaityti tokių kaip tavo mintis. Ar naujienų portalai yra skirti patenkinti tavo asmeninį įdomumą? "Atsibodo skaityti. Kiek gi galima apie tą patį per tą patį. Ir vėl apie Ukrainą. Ar neatsibodo kiekvieną dieną apie tai rašyti. Turbūt neturit nieko įdomesnio rašyt, kad ir vėl apie tą patį rašot". Tokių ir panašių komentarų pilna. Visų pirma, žmogus gyvenantis kurnors Donecke, gal irgi matydamas po langais besišaudančius teroristus, norėtų pasakyt, kad jau gana, atsibodo, nebenoriu, tačiau ne kaip tu, jis to padaryti negali. Tikriausia tau buvo įdomu, kai rusai okupavo Krymą, kai prasidėjo neramumai rytų Ukrainoje, kai ES ir JAV sankcijas įvedė ir pan. O dabar situacija trumpam nusistovėjo ir nebeįdomu mat jam pasidarė, kad net per gerklę lenda. Eik mamytės paruoštų pietų valgyti ir multikų žiūrėt, tada gal įdomiau bus.
sub 2014-09-03 15:15
Jo, mums irgi rūpį kas vyksta Lietuvoje. Bet man, manau ne man vienam, labai rūpi ir pasaulis. Taigi Ukraina yra artimieji rytai mums, tokia pati posovietinė šalis, išbridus iš šokupanto nagų, kaip nepalaikyti tokios šalies, kai matai tokią sovietų (atsiprašau, rusų) agresiją. Na ir galų gale truputi juokinga kai turite pakankamai ryšių įvairiose šalyse ir galvojate kad žinote tą tikrają tiesą iš patikimų šaltinių - tiesa visai kita, šiuo metu pažystami žmonės nėra patikimas šaltinis? Visi mes turime daug pažystamų ir patikimų šaltinių, bet patikimiausia man šiuo metu spauda, ne geltonoji. Apie aferas irgi nusivažiavai, suprantama kad visur tos aferos sukamos, Europoj, Amerikoj, Azijoj ar kitur. Bet didžiausia afera yra Rusijos propaganda savo žmonėms. Maža dalis gyvena gerai, o kita nors ir skursdama vistiek palaiko ęsamą valdžią. Vakaruose kritiką valdžiai papraščiau reikšti ir ji yra pastebima. Rusijoje kritika valdžiai buna gražiai užglostoma propaganda, o kritikas kažkur dingsta, greičiau į "cypę."
lucy 2014-09-03 16:39
Hi tech nereikia čia šūdais svaidytis, jei naujienos būtų kaip naujienos, o ne bet kokių nepatikrintų gandų dėjimas ar aiškiai šališkos naujienos būtų viskas gerai. Dabar tokie gandai tik kursto neapykantą ir viskas, labai trūksta objektyvumo tai į bet kokias naujienas dabar žiūriu labai skeptiškai, o čia viskas ir suplaukia. PS dabartinė Ukrainos tema prilygsta "Apple vs Samsung" bumą dėjo viską ką rado menkiausią gandą ir tt.
HiTech 2014-09-03 21:35
Nesuprantu, apie kokius tu čia gandus kalbi? Straipsnis kaip straipsnis, su faktais, komentarais į juos ir t.t. O, kad rašo dažnai, tai tik į gerą, nes žmonės būna informuoti apie svarbius įvykius, kaimyninėje šalyje. Beje priminsiu, kad vistik ne straipsnis tave renkasi o tu renkiesi kokį straipsnį skaityti. O jei jau vistik nusprendei skaityt, tai neverk po to, kad perskaitei ir tuo labiau nesiskūsk, kad tai tau nusibodo ir tu nori kažko įdomesnio.