8-metis iš savo vaizdelių „Youtube“ kasmet uždirba daugiau kaip 1 mln. JAV dolerių (Video)  (0)

Kai jums vaikystėje prireikdavo pinigų, greičiausiai, kaip ir daugelis, žinojote vienintelį būdą jų gauti – zyzti ir prašyti tėvų tol, kol duos. O aštuonmetis iš JAV Evanas kasmet užsidirba tiek, kad gali duoti ir tėvams. Tiesa, populiarūs vaizdo jo naujienų kanale atsiranda ne be jų pagalbos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Evanas „Youtube“ turi savo kanalą „EvanTubeHD“. Tai – visai šeimai skirtas kanalas, kur Evanas su seserimi ir kitais šeimos nariais daro žaislų ir vaizdo įrašų apžvalgas.

Už vaizdelių skelbimą Evanas kasmet užsidirba 1,3 mln. dolerių.

Apžvalgas dėti internete pradėta tuomet, kai vaikas ir jo tėtis savo malonumui ėmė kurti „Angry Birds“ filmukus sulėtintu režimu, rašo „Businessinsider“.

Dabar visi iš vaizdelių uždirbti pinigai keliauja į specialias vaikų santaupoms skirtas sąskaitas.

Tiesa, Evano tėtis Jaredas pasakoja, kad uždirbti pinigus nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio – šeima turi ir pardavėjų, kurie derasi su žaislus gaminančiomis įmonėmis.

„Į tai patenka reklamos, kurios matomos kiekviename mūsų vaizdelyje, taip pat ir įrašuose minimi produktai – pasakoja Evano tėtis. – Tačiau daugiausia pinigų ateina už šalia vaizdo įrašų rodomus reklaminius skelbimus. Juos parenka „Youtube“ ir „Google“. Mes, turinio kūrėjai, galime rinktis iš kelių reklamų modelių, tačiau visa kita reguliuojama aukštesnių jėgų.“

Kas lemia tokį kanalo populiarumą? Greičiausiai tai, kad Evano vaiko apžvalgos nėra tipinės.

Štai keletas populiariausių Evano ir jo šeimos sukurtų vaizdo įrašų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(3)
(122)
(-119)

Komentarai (0)