Rusija rengiasi visa griaunančiam branduoliniam karui su JAV?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

skirmukz 2015-01-03 21:33
Labai protingas zingsnis. Reikia modernizuoti. Šaunuoliai. "Mirties ranka" nu čia tai super.
Edvardas 2015-01-03 21:46
Matau, tau nepatinka, kad aš ne už sąjungą su Rusija (kas ne su mumis tas prieš mus), nepaisant to Tavo argumentuoti komentarai man patinka. Gaila, kad panašaus lygio komentatoriaus iš kitos pusės nėra. Kokios bebūtų mano rašliavos, aš jas baigiu, kad neprisidėti prie gero portalo Delfėjimo
Kirtiklis 2015-01-03 21:58
Na nepastebėjau nei vardo nei pavardės ir t.t Nes visi troliai naudoja ta pati - "kas primi panaudojo AB ant nekaltų žmonių, galėjo ir nenaudot ir bla bla". Tai gali paaiškinti kokia nauda duoda čia tas pasakymas? Gal dar parašyk kas sukūrė pirmajį tanką ir kaip su juo patriuškino daug žmonių ar dar ką? Moko Istorijos ir abejoju ar kas šio gfakto nežino bet kaskart naudot "o pas jus negrus muša" ar "o kas panaudojo ant nekaltų žmonių AB" yra daugiau nei kvaila. Tuos argumentus kaip apie Libija rašei? Taigi daviau ir apie Lietuva Sovietų okupacijos laikais. Ar ne tas buvo? Ir kaip tau atrodo jei pravedus balsavimą abejoju ar kas tave palikytų ne kaip eilinį trolį, kur pastoviai čia pasirodo ir rezultatas tas pats, ta pati kalba ir tas pats. Pirmąkart gal ir nieko, bet po 7+ tokių pat tik skirtingų nick'ų ir ta pati kalba ir net argumantai, jau pasidaro aišku kas yra kas.' Taip tu neutralus, tik apie Libija Neutraliai parašiai neutralius faktus. Gal nebejuokink geriau?
Kirtiklis 2015-01-03 22:01
O kur LTU nepriklausomybę praradus?
vytautas50 2015-01-03 22:43
Edvardas 2015-01-03 23:02
Labai geras komentaras, tęsiant klausimai (man jie retoriniai) - kam visos šios šalys skolingos, iš kur pas tą "dėdę" tiek pinigų, ką aš daryčiau būdamas to "dėdės" vietoje, kad skolos nemažėtų
Azys 2015-01-03 23:22
siaubas kažkoks, troliai iš delfio technologijose veistis pradėjo.
Rukis 2015-01-03 23:35
Bijau kad net moderatoriai jų nebesutvarkys. Viltis likti nepriklausomiems nuo delfinių pagrandukų žlugo.
Shinigami 2015-01-04 09:38
Būtent todėl, kad žlunga ir reikia ginkluotis. Nes Rusija savo žlugimą gali bandyti paslėpti po karo uždanga. Juk žlungant Rusijai jos jau turimas carinis ginklų palikimas niekur nedingsta.
Shinigami 2015-01-04 10:27
Nežinau ar gerai ar blogai, kad JAV numetė bomba ant Japonijos. Ir gal tai ne man vertinti. Bet yra keli faktai į kuriuos reiktu atkreipti dėmesį. 1) JAV numetė AB ant Japonijos. Pagal JAV skaičiavimus taip jie išsaugojo daug savo ir Japonijos karių. 2) Bet tuo pačių nužudė daug civilių, nes bombą metė ne ant karinės bazės, o ant civilių miesto. 3) Bet jei pateisiname JAV AB numetimą ant Japonijos, tai gal reiktu pateisinti ir mirtininkų susisprogdinimus? Juk tai padeda sumažinti kitos pusės karių mirčių kiekį. Vieno kario mirtis lygu kelių dešimčių priešų mirčiai. Juk abiem atvejais žuvo civiliai ir dideli kiekiai. Šiaip aš laikausi tokios nuostatos. 1) Kare moralė, taisyklės ir visa kita ne egzistuoja. Bet kokie veiksmai yra pagrįsti savo interesų ginimu ir pergalės siekimu bet kokiais metodais. 2) Visi susitarimai kare egzistuoja tik iš baimės. Jei tu ir priešas turite AB tai juos bijote mesti ant priešo, nes žinote, kad priešas ir ant jūsų juos numes. Tas pats su cheminių, bakteriologinių ir kitokiais ginklais. Todėl susitarimas jų nenaudoti yra grynai iš baimės, o ne paremtas moralės ir humaniškumo principais. 3) Nepulti civilių taip pat paremta baime, kad ir priešas puls tavo civilius. O kai priešas puola civilius, civiliai puola į paniką. O kai civiliai puola į panika tada atsiranda naujas priešas tavo paties teritorijoje. Vakariečių civiliai yra išlepinti ir nebežino kas yra karas. Todėl bet kokia ataka prieš juos yra visu pirma ne priešo kaltė, o savos valstybės kaltė kad jų ne apgynė. Todėl šioje vietoje vakarų valstybės yra labai trapios. Tuo tarpų Rusija, Šiaurės korėja ir panašios valstybės savo gyventojus jau už zombino, dėl ko bet koks blogas įvykis (nes jei kalta jų pačių valstybė) yra priešo kaltė. Todėl ar JAV numesta AB ant Japonijos yra blogai ar ne? Čia karas, čia gerai ir blogai ne egzistuoja. Čia yra tik keli tikslai: a) laimėti karą; b) patirti kuo mažiau nuostolių. Ir viskas. Todėl karas Ukrainoje, savižudžiai vakaruose nėra nei gerai nei blogai, tai tiesiog karas. Bet, savižudžiai vakaruose, o mes ir esame vakaruose, kelia mums pavojų. O tai jau negerai ir reikia gintis. Karas Ukrainoje taip pat kelia grėsme Baltijos šalims, nes nežinai ar baltasis lokys nesugalvos ateiti ir čia pradėti ginti rusakalbių, kuriems jokios gynybos nereikia. Todėl pagalba Ukrainiečiams ir karas prieš musulmonų fanatikus yra pagrįstas tik vienu dalyku, savigyna. Nes vakarai nenori gyventi pagal Rusijos komunizmą, arba melstis 6 kartus per diena muhamedui ir kitiems. Todėl nereiktu karo dangstyti po gėrio ar blogio savokomis. Nes čia nėra nei gėrio nei blogio. O tik plikas savanaudiškumas ir savisaugos instinktas.
vytautas50 2015-01-04 10:53
.
Vytax 2015-01-04 14:57
Kliedesys. Šiame pasaulyje skolų neturi tik tie, kam absoliučiai niekas nebeskolina.
kionig 2015-01-04 15:22
Dienos aneGdotas
Shinigami 2015-01-04 15:23
ES yra tik tarpvalstybinė organizacija kuri vadovaujasi žmonių norais. Tuo tarpu visose valstybėse yra "humanistu" kurie negali nepadėti kažkam nors nuo jo paskui gaus peilių į poširdį. Tokie asmenys įtikina ir kitus elgtis taip kaip jie. Ir dėl demokratijos ES nieko negali padaryti, kaip įsileisti musulmonus ir kitus. Kaip teikti humanitarine pagalbą afrikiečiams ir t.t. Ir Lietuvoje tokių humanitarų yra. Jie taip pat įtikinėja kitus kad reikia gelbėti visa pasaulį. Todėl ir be ES pas mus važiuotu musulmonai jei tik norėtu važiuoti. Nes juos įsileisti reikalautu mūsų humanitarai. Todėl nuo to niekur nepabėgsi. Kol neatsikratysi visiems norinčių padėti asmenų.
Finalfour 2015-01-04 16:30
Klaidinga. Nes: Mirtininku sprogdinimai kaip tik padidina mirciu skaiciu mirtininku valstybeje. Nes - mirtininkai sprogdinasi JAV, numusa tarkime bokstus dvynius, tada JAV varo i ju valstybes ir kersydama zudo ju karius ir civilius. Kaip tik jei jie nori maziau mirciu - turi palikti JAV ramybeje ir netrukdyti jai gyventi taip kaip ji nori.
ciklonas 2015-01-05 01:13
Labai liudina kai priestaraujanciuosius JAV ir jos satelitu politikai is kart daugelis cia apsaukiat "raudonskuriais,viskas aisku tipo su jais.."Nenorit but teisingi ir pripazinti kad ne vien rusai yra pasaulio paskendusio karo nusikaltimu liune priezastis. Atrodot lyg protingi,bet labai nepadoriai elgetes uzsipuldami kitaip mastancius,pateikdami vieninteli argumenta tokiam stiliuje kaip "vakarai gyvena geriau"ir taip vaikiskai atsisaudydami i labai protingas kai kuriu cia komentuojanciuju mintis. Pasakysiu viena:daug aferistu gyvena gerai,bet ar jie igyja teise pvz isakineti man jeigu as ne toks pasiturintis?JAV yra ne kas kitas,o tas prasiskolines ir kitus terorizuojantis banditas del to ir dziauges aukstu pragyvenimo lygiu,"balevoja" KOL KAS.Bus pagirios.O rusai savo ruoztu ne tokie gudrus nes nemoka "grobio" paskirstyt tolygiau visiems savo pilieciams ir del skaitomi kad yra ubagu salis.Vienintelis blogis atseit.Visa esme pasaulio valstybiu politikoje kas GUDRESNIS brutalesnis,o ne geresnis ar saziningesnis-tas ir gyvena geriau,bet kaip jums suprantamiau tai isaiskinti as jau nezinau.Pasiduodu.
shift 2015-01-05 01:35
Ciklonai, tai visgi jei JAV su Rusija pradėtų kariauti, kurią pusę palaikytum? (neutralus atsakymas netinka).
ciklonas 2015-01-05 01:41
o jeigu tavo tevas su motina kariautu ka pasirinktum??-visi esam broliai ir seserys neprovokuok su kvailais klausimais.
shift 2015-01-05 03:18
Ak šitkaip. Problema ta, kad tavo "motina" Rusija per pastaruosius 200 metų Lietųvą okupavo kelis kartus, siekė mus nutautinti, išžudė šimtus tūkstančių žmonių, šeimas su kūdikiais trėmė į Sibirą, norėjo atimti mūsų kalbą, persekiojo mūsų religiją. Tokios "motinos" aš atsisakau. Verčiau jau "tėtis" JAV, kuris ne tik nieko blogo Lietuvai per visą istoriją nepadarė, bet ir glaudė pabėgėlius nuo Rusijos jungo, sudarė visas sąlygas puoselėti lietuvišką kultūrą už Atlanto. Kuo greičiau matuška Rusija bus suskaldyta į mažesnes tautas, tuo greičiau mūsų geografinėje zonoje nusistovės ramybė.
vytautas50 2015-01-05 07:51