Rusija rengiasi visa griaunančiam branduoliniam karui su JAV?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vytautas50 2015-01-06 09:59
Kadras 2015-01-06 10:25
Ko jus tam troliui atsakinejat?
vytautas50 2015-01-06 11:11
sangvinic 2015-02-10 00:08
vytautas50 teisingai viską rašo, o jūs jį puolat. Šaunuolis Vytautai, smagu, kad Lietuvoje dar yra protingų žmonių. Kitiems: čia žiūriu kaip ir delfyje pasidarė, - jei kažką pasako prieš "sistemą" - puola visi. Jūs kaltinate Vytautą propoganda, bet patys esate jos aukos! P. S. Ne į temą aišku, bet prie Brazausko Lietuva nebūtų iki tokių santykių su savo artimiausiu kaimynu priįjusi. Reiktų naudą siurbt iš Rusijos (o yra kur), o mes viską tik, atsiprašau, "sušik*m". Nors mane dabar kaltinsit "nepilietiškumu" ir pan., bet man gyvent norisi dabar, atsibodo laukti kol "gyvenimas pagerės". Kampai net sostinėje apmyž*i, prasigėrusių daugiau nei Rusijoj, politikai išvis cirkus krečia. Ir man kažkuo čia didžiuotis reikia? Tpfu, bananų šalis, bevertė tauta viskuo nepatenkinta. Čia tik mano nuomonė, bet tokių kaip aš ne vienas, ir jūs, pseudopatriotai, dėl to kalti. Tinginiai, tik internete rašyti galintys. Va kad ir dabar: Novegijoj vaiką, Lietuvos pilietį atiminėja, o mes: "Nelabai ką galim padaryt". Lopai, o kaip kitaip?
Skeleton 2015-02-10 01:33
Standartinis Rusijos trolių šablonas. Jeigu patikėtum, tai pusė trolių "ką tik grįžo" iš Krymo, Ukrainos ir Baltarusijos (mat kokie keliauninkai) arba turi giminių visuose pasaulio pakraščiuose. Per daugybę trolių komentarų šabloniškumai akivaizdžiai matosi.
sub 2015-02-11 09:28
Nesuprantu kam to didesnio ploto tau reikia? Jei pagal plotą ir žmonių kiekį išvedus koficientą pagal wiki - bus taip: 45.8 žm./km² - Baltarusija, 45.3 žm./km² - Lietuva. Labai panašu, nemanai? Ar labai protinga šnekėti kai nežinai, ar bent pasitikrini prieš rašydamas. Pasakyk man, pagal tave propagandos praplautom smegenim žmogui, kuris neskaito lietuviškos spaudos, apart technologijo.lt ekonomika.lt (ne reklama), koks skirtumas tarp didelio ploto su didele populaicija, bei mažesnio ploto su mažesnia populaicija?
sangvinic 2015-02-11 20:59
Nesakau, kad į Rusiją, kvaily tu. Aš prieš EU nieko blogo neturiu - va, į Angliją, arba kur kitur. Koks skirtumas. Vat tame ir problema, kad aš čia nereikalingas, bet tu irgi tiek pat reikalingas kaip aš. Čia ir paradoksas. Abiems vienodai smirda - aš sakau, kad šūdas, reikia kažką keisti, o tu sakai, kad kvepia. Supranti? Nereikia tai nereikia - LT į mane investavo (nemokamai pabaigiau VU, mokyklą, nesergu, dirbu, gaunu, neslėpsiu, 800EUR, moku mokesčius, kontrabandos neperku, naudojuosi paslaugomis, sukurtomis Lietuvoje). Nereikia manęs. Sutinku. Niekam neįdomu sakai? Čia nesiginčiju, tiesa. Liepą manęs čia nebus, ir jei pasiseks - grįžti planų neturėsiu. Išvažiuosiu be minties ten taupyt ir leist Lietuvoje. Išvažiuosiu ir pamiršiu kaip blogą sapną. Taip kaip aš mąsto manau 1 iš 3 esančių Lietuvoje darbingo amžiaus žmonių. Esu tikras, kad atsigausi nuo marichuanos ir pats taip mąstysi. Vsio, baigiau savo pasirodymą
Nerealiai 2015-02-11 23:07
Jau su tuo išvažiavimu iš Lietuvos komedija darosi. Rašo kažkokius savigailos kupinus atsisveikinimus. Dėmesio stoka gal? Jei važiuoji, tai važiuok sau ir gyvenk tą savo "svajonių" gyvenimą, tai ne dar reikia visiems parašyt, kad jo gailėtų. Visų pirma tai niekam neįdomu, antra tai juokinga būna žiūrėt kaip dalis tokių grįžta pabrukę uodegas atgal į Lietuvėlę ir tyli suraukę šiknas. Na o kita dalis aria savo išsvajotoje Anglijoje ir toliau pila šūdus ant Lietuvos, nes tik taip pasijunta kažko pasiekę. Norint ir Lietuvoje galima uždirbt, bet su tokiu požiuriu kaip tavo, noriu daug ir greitai, viskas šūdas, visur smirda, tai gal tu rimtai važiuok į Angliją ir bezdėk ten, ramiau likusiems bus gyvent.
shift 2015-02-11 23:14
Sangvinic, o tu įsivaizduoji, kad Londono oro uoste tave pasitiks karalienė ir praneš kaip tavęs seniai laukė? Tu tiki, kad Anglijoje būtum kažkam reikalingas. Į tave žiūrės, kaip į statistinį išmaldos prašytoją, niekam nesvarbu ar tu lenkas, bulgaras, rumunas - tiesiog būsi atvykėlis bėdžius. Jei toks statusas atrodo labiau orus tuomet pirmyn. Man Lietuvoj tikrai yra pakankamai gera gyventi, jei branduolinis sprogimas neįvyks, tikrai neketinu išvažiuoti.
sangvinic 2015-02-11 23:43
Paskutiniems 2 komentarams ypatingų pretenzijų neturiu, na nebent: "ne, ne dėmesio stoka, ėjo kalba ir parašiau kaip galvojau, neketinau nieko vaidinti. Ir taip, viskas smirda Lietuvoje, ir ne man vienam, žiūrint į statistiką. Aš rimtai ir ketinu emigruoti, reveransų ir prašymų kažkokių likti tikrai neprašau (gal ir galėjo pasirodyti iš komentaro, bet tik pasirodyti). Anglijoje aišku, kad ant manęs visiems nusišikti, bet aš turiu gabumų, kuriuos galiu pardavinėti kelis kartus brangiau užsienyje, o išvažiuoti tik tuo atvėju, kai pakvies (laisvai kalbu angliškai, siųsiu CV, be tarpininkų, tiesiogiai su darbdaviais). Jei nepasiseks - subinės nerauksiu, grįšiu ir dirbsiu tą patį ką ir dabar. Mane galima kaltinti nepatriotiškumu, taip, bet aš atviras, sakau kaip atrodo.' P. S. Tema kiek nukrypo - pirmutinė mano pozicija - Vytautas50 palaikymas. Rusiją reikia išnaudoti ekonomiškai (resursai pigiau + begalinis eksportas žemės ūkio produkcijos), o mes visą tai prarandame, tai nėra protinga mano manymu, nes nematau kas apčiuopiamo mums už tai bus iš Europos pusės tarkim.
Nerealiai 2015-02-12 00:52
Jau matosi koks esi protingas. Čia tik žmogus visiškai nesidomintis tokias nesąmones gali rašyti. Tu rusijai į šikną gali lįsti kiek nori, vistiek nebus tų santykių gerų. Tau turbūt svarbiau kokie 40mln. eurų nei valstybės nepriklausomybė. Dar jis kalba apie kažkokią bananų respubliką kai pats ir yra tas bananas, kuris iki galo niekuom nesugeba pasidomėti.
hamann 2015-02-12 08:16
O tai ko ne į rusiją? gi ji tokia nuostabi šalis anot tavęs ir vytauto. Man čia nesmirda, puikiai gyvenu, turiu gerą darbą, keliauju kur noriu, perspektyvų užsidirbti Lietuvoje yra, viskas čia gerai. Nematau tikslo emigruoti. čia su 800eur pasigirt norėta? O kad tavęs liepą nebus, tai čia sakyčiau tik pliusas. Bet ten tu nei reikalingas, nei tapsi vietiniu. visą gyvenimą tebūsi emigrantas. Ir nebegrįžk, ok? Nereikia Lietuvai supuvusių koloradų. P.S. Angliškai tu laisvai nekalbi. bet turbūt tai suvoksi tik nuvykęs į Angliją.
sangvinic 2015-02-12 21:06
Čia ir pasimato lietuvių mentalitetas. Kiek daug neapykantos! Tai vienintelis dalykas kuris jūs sieja. Nebijot vienas kitam gerklės perkąsti kai nebeliks tokių kaip aš? Nebus ant ko tulžies pilti. Gerai lopai, prajuokinot jūs mane, nuoširdžiai. 800 Eur ne pasigirti norėta, o pamatyti kaip yra LTU apgailėtina (bet šiaip tai joa, mažai kas ir tiek ima iš tikro, graudu) Prieš išvažiodamas "palaistysiu" stotelę prie oro uosto ir išmesiu per langą Hesburgerio maišelį nuo mėsainių, tyčia, kad tūlžies būtų dar daugiau (juokauju, o gal ir nejuokauju). O ar grįžt man, ar negrįžt - jau parašiau aiškiai. Norėsiu grįšiu, norėsiu negrįšiu. Kaip jūs sakot - gali juk ir nepasisekti. Rašai, kad turi gerą darbą, tau nesmirda. Okay, gyvenk. Man smirda - aš negyvensiu. Iš kur tiek neapykantos? Noras iš Rusijos išsukti biznį man nesisieja su lendimu jiems į šikną, kaip sakai. Manau tau bet kokie santykiai su šia šalimi asocijuojasi su neapykanta. Bet tai ne tavo mintys, tau daryta įtaka. Galbūt tėvai mažą gąsdino rusu? Sudarai man jauno, valdomo proto įvaizdį. Apie savo studijas ir gabumus šioje temoje kalbėti tyčia atsisakau dėl suprantamų priežasčių (nesiasmeninu viešai; pagal specialybę teoriškai galima nustatyti mano vardą, pavardę, darbovietę - o to nenoriu - psichų bijau; o jūs panašūs į juos - pikti žmonės visi į juos panašūs) Ok, laukiu sekančių žinučių P. S. Rašai - "Matosi koks esi protingas" - niekada nesiskelbiau "protingu", tau susidarė toks įspūdis? Malonu P. P. S - "kad manęs čia nebus - tik pliusas, bet ten man bus blogai" - taip rašai, - tai man išvažiuot ar pasilikt vertėtų? P. P. P. S - su manimi šiame ginče sutiktų šimtai tūkstančių jau išvykusių lietuvių. Gali sakyti "ir ačiū Dievui", bet kad jau dirbt nebėra kam
Nerealiai 2015-02-13 03:16
Kad tie išvažiavę daugiau inkšdavo nei dirbdavo. Gal tau reikėtų jungtis prie tų išvažiavusių tautiečių ir su jais bendrauti UK forumuose anglų kalba, nemanai? Lietuvių kalba nesmirda?
hamann 2015-02-13 10:27
, šiaip viską jau tau ir atsakė labai teisingai. Man apskritai EU vienas didžiausių pliusų, kad atsivėrus sienoms, dauguma imbicilų emigravo. Bet panašu, kad dar liko vienas kitas, myžantis pakampėse ir mėtantis šiukšles. Ačiū. rusų mentaliteto mums nereikia.
vytautas50 2015-02-13 10:43
Na kai 2020m nebus Lietuvos biudžete 2.5 milijardų ES pinigų ir jei emigrantai neatveš 1.5 milijardo € čia vaizdas bus gan nykus. Praktiškai apie pusę visų surinktų mokesčių mokėtojų pinigų reikės atiduoti skoloms dengti ir gynybai. Atlyginimai turėtų kristi mažiausiai dvigubai.
hamann 2015-02-13 10:48
O tavo ekonominis išsilavinimas koks? kokios slaptos žinios leidžia prognozuoti tą mistinį atlyginimų kritimą dvigubai? gal būtų laikas jau išsiblaivyti nuo rusiško šnapso? Man labai keista kad tokie šunys, kaip tamsta, lojantys, kad Lietuvai bus tik blogiau ir blogiau nuo sąjungos žlugimo dar neužspringo, savo iškreiptos fantazijos vaisiais. Nieks nesipildo ką jūs "pranašaujate". Nieks. Eikit į tą supistą rusiją ir lokit į valias. Ten bent palaikymo susilauksit.
sub 2015-02-13 11:59
Jam ekonominio laipsnio nereikia norint nusišnekėt, nes jis turi porą pažystamų ar giminių, kurie jam taip kažką sakė, o jis viską priima už faktą. Tik realybė šiek tiek kitokia. Man dabartinė sistema patinka tuo, kad jei pats kažko nesieksi, nebandysi, negalvosi - tai ir turėsi ką turi, o ne daugiau.
sangvinic 2015-02-13 19:31
Visai neblogai viską argumentavote, neturiu tikslo pakeisti jūsų nuomonės, o tai ir neįmanoma. Daug kas nepataikyta mano atsakymo analizavime, bet tikrai nesinori gilintis. Tiek to, gyvenkite šaunuoliai, leidžiu. Po 10-15 metų galėsime vertinti viską kitomis akimis. Dėl neapykantos: visus šiuos komentarus rašau su šypseną, o skaitydamas atsakymus matau jūsų pyktį. Klausimas: ko pykti ant žmogaus, kokiu jūs mane įsivaizduojate? Atsakymas: todėl, kad puikiai supra........... /Trūksta teksto, sugalvokite patys, pajudinkite smegenis kitaip nei jums liepiama/ Su taika, vaikai! Beje, kątik per žinias paskelbė, kad mokytoją išmetė iš mokyklos už nuomonę, kad Ukrainai daromas spaudimas tapti ES ir NATO nare, Putino strategijos gynimą ir Porošenko smerkimą. Ir teisingai padarė, nes tu turi mąstyti taip, kaip mes tau sakome.
hamann 2015-02-13 22:55
o. šitas su psichologijos aukštuoju. nesusireikšmink. mano tekste ne pyktis, o mano nuomonė apie tokius kaip tu. marozus. sugebančius pareikšt, kad dar prieš emigruodamas pašiukšlins ir kampus apmyš. į vatą nevynioju. sakau tai, ką dauguma normalių žmonių galvoja.