Kūno lankstumui ribų nėra? Lanksčiausia pasaulio moteris įsirango ir į lagaminą (Video)  (0)

Profesionaliai 27-erių cirko akrobatei Julijai Gunthel, sceniniu slapyvardžiu Zlata, lanksčiausios pasaulyje moters titulą dar 2012 m. suteikė TV kanalas "Discovery Channel". Taip, stebint šios akrobatės pasirodymus, akių, švelniai tariant, nėra kur dėti. Tačiau tokie jau tie kūno lankstumo fenomeno vaisiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje gimusiai ir augusiai, o dabar Vokietijoje gyvenančiai ir dirbančiai moteriai gamta nepagailėjo fenomenalaus plastiškumo – ji savo kūną gali sumegzti į sunkiai suvokiamus rankų ir kojų mazgus. O paskui juos išpainioti.

Kad Julia yra ypač lanksti, pastebėta, kai mergaitei buvo dar tik ketveri. Po poros metų ji buvo priimta į cirko mokyklą. Kai mergina sulaukė 16-os, jos šeima persikėlė gyventi į Leipcigą (Vokietija).

Neįtikėtinas J. Gunthel kūno lankstumas – ne tik gamtos dovana, bet ir alinančių treniruočių rezultatas. Kasdien Julija tempimo ir lankstumo pratimus atlieka mažiausiai 3 valandas.

"Treniruojuosi labai daug, - neslepia jau 11 metų ištekėjusi ir 8 metų sūnų Leoną auginanti akrobatė. – Mano raumenys turi nuolat būti reikiamo tonuso. Tiesa, aš nesilaikau jokių dietų."

Cirko menininkės kelią ji teigia pasirinkusi todėl, kad nuo pat vaikystės svajojo tapti akrobate. Gana aukšto ūgio (175 cm) jauna moteris moka susilankstyti taip, kad jos kūnas telpa į vidutinio dydžio kelioninį lagaminą.



Julija 2007 m. lapkritį Kiolne pateko į Gineso rekordų knygą, atlikusi keistoką užduotį – per 12 sekundžių ji, išsilenkusi "tilteliu" ir spausdama nugara ir šlaunimis, sugebėjo susprogdinti tris balionus.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(37)
(9)
(28)

Komentarai (0)