Kur dingo 3,5 trilijono Rusijos naftos dolerių?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2015-01-17 12:07
immortaliuk, aš vis dar prisimenu tavo desperatiškus įrodinėjimus jog Rusiją sužludys Nabucco projektas. Gal galų gale, po beveik metų pertraukos pateiksi statistikos, kiek gi per jį aplenkiant Rusiją pratekėjo dujų? Ar ir vėl dėsi ignor? na žinai, kai po tavo leptelėjimo jog Rusijai nebe priklauso Kaliningrado sritis pagal Potsdamo sutartį, tačiau kai paieškojau ir pateikiau kaip atrodo tos sutarties tekstas, tavęs ilgą laiką neteko sutikti. Ar... Gal čia atsitiktinumai, nuolat nutinkantys kai lepteli kažką apie Rusiją iš emocijų, bet pradėjus kitiems domėtis, atsiranda neatšaukiamų reikalų?
Kirtiklis 2015-01-17 16:37
Tai kaip ten buvo su Krymų ir tais žaliaisias žmogeliukais? Ar ne pats klykiai kad tai ne Rusijos kariai? Ar jau pamiršai?
Arns 2015-01-17 17:11
Nieko nepamiršau, tik kad eilinį kartą matosi neskiri jog rusas nėra = Rusijai, o karinėse bazėse rusų kariai buvo nuo pat Ukrainos susikūrimo, net tiksliau jie ten atsirado pirmiau
wizby 2015-01-19 10:08
Teisingai, nėra čia ko maišyti tikruosius rusijos arijus su rusomongolais...
leksas 2015-01-19 22:14
Su Rusija yra viskas žymiai geriau nei kad gali pasirodyti. Pinigai yra investuojami į auksą, į tą valiutą, kuri niekada nenuvertėja. Juodai skoluose įklimpusi JAV nesugebės sugriauti rublio, turėkite omenyje kad Rusijai atsisakius pirkti dolerį būtent pirmoji JAV patirtų krachą dėl savo milžiniškų skolų. JAV siekdama išlaikyti dolerio hagemoniją tikėtina kad sukeltų III WW., juk ankstesni du pasauliniai karai pasiteisino.
Vytax 2015-01-20 10:32
Viskas yra priešingai. JAV kaip tik pumpuoja milžiniškas sumas „prispausdintų“ pinigų į rinką tam, kad juo daugiau jų būtų cirkuliuojančių. O milijardai tiesiog kaupiami bankų sąskaitose realiai ekonomikai neturi absoliučiai jokios reikšmės. Tad dolerių supirkimas kaupiant jų rezervus iš esmės yra JAV ekonomikos stabdymas, o dolerių rezervų išleidimas perkant įvairias prekes ir paslaugas yra JAV ekonomikos skatinimas.