Padvelkė nauju Miuncheno sąmokslu: vėl taika bet kokia kaina?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Marius.brn 2015-02-10 20:34
Tada bent kažkas "stovėjo", dabar jau nebe... Man labiausiai patinka, kai žmonės bando ginti, teisinti "numirusią" sistemą. Sako yra toksai Stokholmo sindromas. Kai jauti kalintojui palankumą. Tik čia iš vis keista, kalintojas numirė prieš 25 metus. Makes no sense at all. Tai jei jau tokia nuostabi, tai kaip čia taip, pyst ir subirėjo. Tokia nepakartojama sistema, kad tik sugebėjo ant pokarinio žmonių prisikėlimo išgyventi. O kai žmonės tik galėjo biški pasižvalgyti ir atsipūsti po darbų, tai taip ir baigėsi visas puikusis sovietmetis. Ar ne taip Vytautai? ) (Žinučių visų nesivarginau skaityti, tiesiog beprasmiška)
Simplicity 2015-02-10 20:54
Ne pati subyrėjo, o Liandszbergheris kartu su kolūkiais sugriovė. XD
Marius.brn 2015-02-11 00:37
De facto...
Ernestass 2015-02-14 15:36
Kinija seniai tėra komunistinė ar net socialistinė valstybė tiktais savo pavadinime. Jie patapo didžiausiais kapitalistais per paskutinius dešimtmečius. O dėl JAV, matomai kokiais ten mastais viskas dar vyksta jeigu tokius kiekius per kartą sužvejoja.
Vytax 2015-02-14 16:24
Kinijos politinė santvarka tebėra komunizmas. O ekonomika didžiąja dalimi liberali (kapitalizmas).
Ernestass 2015-02-14 20:43
http://ukraine.usembassy.gov/odc.html Taigi, patvirtinau pagrindinius teiginius išorinėmis nuorodomis. Čia nėra jokia konspiracija, informaciją randu netgi tokiuose portaluose kaip ''the Guardian'', ''bbc'', ''global security'' ar netgi iš tos pačios vikipedijos. Jeigu jau nebeklausai ir savų portalų kurie tradiciškai yra pro-vakarietiški vadinasi visiškai nebeklausai kas vyksta pasaulyje jeigu tai netenkina tavosios perspektyvos. Dalykai kurie buvo kalbami mano straipsnyje yra oficialūs, kai kuriuos faktus gali rasti netgi oficialiuose šalių svetainėse, o tu kalbi, kad nei vieno fakto nematei straipsnyje.
007 2015-02-15 21:27
Na ką... Savaitę rinkai nuorodas? Puiku. Pažiūrėsim kiek čia prikūrei. Gaila, kad visi technologijos.lt diskusijų dalyviai taip kruopščiai nesurinkinėja informacijos kompromituojančios Rusiją, o tai reikia skaityti įvairius užsispyrusių vatnikų išvedžiojimus, kokia Rusija taiki valstybė
Marius.brn 2015-02-15 23:43
Tipo, jei jau parašė antraštę "ar spauda antirusiška" vakarietiškame leidinyje, tai tipo leidžia naudoti kaip argumentą. Esmė kad spauda yra laisva rašyti ir kelti klausimus, ne kaip pas kažkurių ) Iš karto matosi kaip vatninkas bando pasinaudoti demokratiškomis laisvės "spragomis".
Ernestass 2015-02-16 00:40
Įdomūs jūs žmonės. Jeigu teiksi rusišką spaudą, tai iškarto nurašysite kaip propogandą, kai tieki tuos pačius šaltinius iš populiariausių vakarietiškų leidinių, tai tada nesiskaito, čia tik nuomonė. Anot jūsų, tie patys leidėjai prirašo apie tą patį klausimą 101 vieną skirtingą nuomonę. Ar ir technologijos.lt perspausdina du skirtingus straipsnius tuo pačiu klausimu? Žinoma ne, yra tik vienas jis ir tik viena pozicija pateikiama, tačiau kai ta pozicija paaiškėja, kad yra pro-rusišką, tada nesiskaito. Nesvarbu, kad pats šaltinis yra nusiteikęs prieš pačią Rusiją, svarbu, kad jie išdrįso pateikti skirtingą nei jūsų nuomonė todėl šaltinis privalo būti klaidingas. Antras dalykas, skaitykite ką jums pateikiau. Didele dalis nuorodų nėra joks nuomonės klausimas. Tiek ir tiek karių perdislokuota, ta ir ana brigada sukurta, tiek patarėjų perkelta į Ukrainą. Ypač juokinga kai remiesi pačios valstybės šaltiniais ir vis tiek jums ten tėra nuomonės klausimas... Ir galų gale, elementarūs dalykai yra pateikiami, kurie randami netgi pačioje vikipedijoje. Ar jau pamiršote kai JAV Lietuvoje karius dislokavo? Kai vyko anti-Rusiškos pratybos? Atrodo lygtais vakar būtume gimę ir nieko nežinote. Kiekvieną faktą reikia jums įrodinėti, nes tiesiog nenorite matyti tiesos. Iškreipiate mano žodžius tam, kad įrodytumėte, kad esate teisūs. Pavyzdžiui, aš niekados nesakiau, kad JAV puls Rusiją. Ką aš sakiau buvo: kiekvienas JAV žingsnis iki šiol tebuvo pasirengimas karui su Rusija. Atsižvelgiant į jų praeitį, aš nebūčiau toks karštakošis. Todėl ir įrodinėjau ne karo pradžią, bet nurodžiau kiekvieną jų žingsnį kurie pagal mano pradinį straipsnį, laisvai gali būti interpretuojami kaip pasiruošimas karui. Tačiau, netgi nurodant jums specifinius JAV išleistus dokumentus, jūs vis tiek varysite savo ir teigsite, kad legislacija tėra tik asmeninė nuomone.
Marius.brn 2015-02-16 08:25
Kai kuriem tiesiog tiesiog nepasisekė šiame gyvenime.
007 2015-02-16 21:35
Ernestai, aš nenoriu paneigti faktų, kada šalis priima įstatymus ar pataisas ir neneigiu, jeigu tu numeti nuorodą apie konkrečius sprendimus. Aš sakau, kad tai neįrodo tokio teiginio, kad JAV ruošiasi karui. Taigi ir Rusija priima įstatymus, keičia doktrinas. Aš galiu pasakyti, kad galvoju, jog Rusija ruošiasi nemažai pakariauti, bet to numesdamas nuorodą į įstatymą neįrodysiu, nes niekas niekada į Vikipediją neįkels kur ir kada ruošiasi kariauti. Taigi, net ir tokie faktai kaip JAV kariuomenės dislokacija vienoje ar kitoje šalyje, jos įpročiai ar įstatymai dar nieko konkrečiai nepasako. Nebent suformuoja nuomonę.
sub 2015-02-17 15:15
Ernestass paprastas klausimas tau: nuo kada nuomonė tampa agitacija? Čia būtent kalbant apie John Kerri.