„Trolių gamykla“: kaip gimsta Rusijos režimą aukštinantys komentarai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AšUžLietuvą 2015-03-05 21:45

Hmz 2015-03-05 22:11
Na ir ubagas Man šiandien rusai pateikė geresnį pasiūlymą - 50$ už komentą, plius nemokamos atostogos su šeima Kryme. Majoras Svistopjanovas sako, kad pastatys viršininku ant dešimties komentatorių, o ЯЗаСоветскуюЛитву bus man už pasiuntinuką, nes komentarų vis tiek rašyti nemoka.
AšUžLietuvą 2015-03-06 00:21
O ką jūs darote kremliaus agentui, kuris parašo ne politine tema prie kokio mokslinio straipsnio. Irgi sudirbat?
Pjovėjas 2015-03-06 08:40
Be abejo, juk mums už tai moka!
zyzelis 2015-03-24 10:19
Susijusi nuoroda. Maniau, kad nelabai tai imanoma, ir kad tokie kaip svetys, arns yra tiesiog "naudingi idiotai" pasirodo, investuojama http://www.svoboda.org/audio/26913147.html
AšUžLietuvą 2015-04-07 22:30
Jau seniai nebeseku temos ir tik dabar pastebėjau, tokį moderatoriaus pataisymą. Gal galite priminti kas mano žinutėje buvo parašyta, kad daugiau nekartočiau tokios klaidos? Pataisau tekstą, nes, kažkaip, labai netyčia radau forume, kad yra tas komentaras parašytas. Ir pasisekė, kad supratau, apie ką eina kalba. Galiu paaiškinti to komentaro prasmę. Ji nebuvo trolinimas. Ir mane labai tai nustebino. Pasijutau cenzūruojamas. Nors kiti vartojantys įžeidimus, ar rašydami tą patį nematau, kad būtų įspėti. Tas komentaras buvo parašytas po to, kaip tą dieną išėjo kažkokia tema apie kažkokį tankistą. Pasekiau komentarus ir mano šios temos oponentų rašymus, jie vieni ten komentavo ir niekas jiems neoponavo. Taigi pagal laiką, jie nesulaukę ką užsipulti, grįžo čia ant manęs išsilieti. Tą jiems ir parašiau. Bet vienintelis gavau įspėjimą už forumo teršimą. Mielieji moderatoriai, suprantu, kad jūs labai subjektyvūs, nors tokie neturėtumėte būti. Bet, jei koks rašytojas nepatiko, tikrai nėra priežastis ant jo išsilieti ar net įspėjimus dėti. Nors čia aišku jūsų puslapis ir jūs darot ką jums norisi. Jūsų valia. Atsiprašau, jei vėl pasirodys teršimas. Stengsiuosi neberašyti. Gero vakaro.
Marius.brn 2015-04-08 16:40
Net ši žinutė realiai yra forumo teršimas, nes bėdas arba tiesiogiai su moderatorium turi spręsti, arba jei esi nepatenkintas įsivaizduojamu cenzūravimu, kelti tas bėdas atskiroje temoje.
AšUžLietuvą 2015-04-09 00:28
Mariau.brn aš nei prieš kažką bėdavojausi, juolab prieš tamstą. Tiesiog tamstos komentaro galėjo išvis ir nebūti, nes tamsta kopijuoji mano pranešimą, visą plakatą, ir rašai apie tai, kad mano pranešimas yra forumo teršimas. Nors pačio pranešimas taip pat niekuom nesusįjęs su tema ir mano žinutės kopijavimas yra didesnis forumo teršimas, nei mano pačio minčių surašymas. Taigi labai daug nenaršius susiradau žodžio trolinimas reikšmę http://zodynas.kriu.lt/zodis/trolinti. Jo komentaras taip neskaitomas teršimu, nors kažkokios stiprios prasmės šiam straipsnio komenatavimui taip pat neturi. Jeigu Mariau.brn galvoji, kad esi visiškai teisus, tai, kodėl galvoji, kad kiti gali būti neteisūs, jei jų nėra dauguma? Man šioje situacija akivaizdžiai matosi cenzūra kitai nuomonei, nors aš net nepalaikau jokio kremliaus, tik turiu savo nuomonę tik kitaip apie visą tą reikalą. O troliai pagal jaunimo žodyno išaiškinimą, greičiau esate jūs. Akivaizdu, kad nuo vaikystės Mariau yra likęs bruožas: "mano žodis paskutinis" ir nesvarbu, ką pasakyti. Aš galvoju taip. Gero vakaro.
Marius.brn 2015-04-09 10:30
. Man taip tinka.