V. Putinas atskleidė Krymo prijungimo smulkmenas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2015-03-09 20:02
manau cia galima laikyti putino spjuviu i veida vakarams: va, viesai pripazinau, kad siunciu savo armija ir ka jus man dabar padarysit?
punktyras 2015-03-09 21:54
Tas tai taip, tačiau manau, Putinui labiau reikėtų baimintis arčiau esančių „draugų“, nei už sienos esančių „priešų“. Vakariečiai spjūvį nusibrauks ir toliau tarsis, o „draugai“, nors ir skaudama širdimi, gali ir po velėna pakišti.
Baisuols 2015-03-09 22:19
o technologijos čia kur?
Shimelis 2015-03-10 00:31
To Baisuolis - tiek viesuju rysiu technologiju, tiek masiu valdymo mokslo cia nors vezimu vezk. Viskas gerai su situo saitu, tik reik ismokt technologija skaityt tarp eiluciu
manciukaz 2015-03-10 06:26
Pilnai sutinku, kad viskas gerai, pradeda jau uzknisti komentatoriai kurie nuolat burbuliuoja, kad bulvarinis straipsnis ar nesusijes su technologijom tokius siūlyčiau banint mėnesiui nuo komentavimo
immortallt 2015-03-11 00:35
Skauda dabar Rusijai apribojimas skolintis užsienyje. Jei dar du metus neatšauks ir nieko rimtesnio nepritaikys sankcijų - žlugs ekonomiškai totaliai. Milžiniška infliacija, problemos importuoti ir totalus kapitalo trūkumas. Nepanašu, kad ir naftos kainos pradės kilti, tad Rusija toliau išleis daug daugiau, nei gauna. Dujų rinkoje labai stipriai keičiasi vaizdas dėl SGD, tad čia Rusija vėlgi nieko nepeš. Energetikoje irgi atsinaujinanti žengia devinmyliais žingsniais ir max pora metų iki kol atsinaujinanti bus absoliučiai pigiau, kad ir kaip bematuotum, net išlaikant dabartinį subsidijų lygį iškastiniam kurui. Kai vienintelis pasiteisinimas bus lobizmas ir protekcionizmas energijos didžiųjų kompanijų ir angliakasių. Taip pat Rusija po 7 metų net sau nebegalės apsirūpinti naftos, jei nesusitaikys su vakarais, nes neturės technologijų, kad galėtų prieiti prie naujų gręžinių. Kaip manot, kieno naudai susiklosčius visa situacija? O gražiuoju Rusija nepasikeis, Rusijoje oligarchai turi subyrėti ir bent kiek pajudėti demokratijos link. Nes ten dabar tiek pat demokratijos, kiek Š.Korėjoje. Tik Putinas dar apsimetinėja prieš pasaulį, Š.Korėja bent jau nuoširdūs.