Nors mirk iš juoko: nesumeluoti faktai apie naują „MacBook“ (Video)  (37)

Televizijos laidoje vedantis pagyvenęs vyriokas vos nekrisdamas nuo kėdės iš juoko pasakoja, kaip jo vadovaujami „Apple“ inžinieriai ne tik per žioplumą sukūrė visiškai nevykusį nešiojamąjį kompiuterį, bet dar ir sulaukė Timo Cooko pagyrimo už gerokai pelną padidinsiančias inovacijas. Šis, virusiniu „Youtube“ virstantis, vaizdelis gal ir tėra komedija, tačiau pro ašaras – juk visi čia pateikti faktai apie naująjį „Apple“ kompiuterį yra tikslūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kažką panašaus „Youtube“ matėme daugybę kartų – imamas kažkoks vaizdas, prie jo pridedamas kitas tekstas ir turime iš koto verčiančią „humoro bombą“. Tiesa, jei nori, kad būtų išties juokinga, tie nesutampantys dalykai turi sukurti išbaigtą absurdo ir tiesos harmoniją.

„Youtube“ savo kanalą kuriančiam technologijų ekspertui Armando Ferreira šį sykį tai pavyko su kaupu. Tereikėjo paimti seniai internete „gyvenantį“ bedančio komiko Jesus Quintero juoką pasakojant anekdotus Andalūzijos televizijos laidoje, pridėti išradingus subtitrus anglų kalba ir visas pasaulis leipsta iš juoko.

Kiek liūdniau pačiai kompanijai „Apple“ – paskaitę komentarus po vaizdo klipu pamatėme kelis, kur žmonės rašo, kad dabar jau nebepirks šio 12 colių nešiojamojo kompiuterio su „Retina“ ekranu, nors ir planavo.

Viskas labai paprasta – nors ir pateikti kaip pokštas apie aplaidžius inžinierius ir godų viršininką, visi vaizdo klipe išvardinti faktai apie kompiuterį yra tiesa. Tiesiog jame nėra reklaminių ,Apple“ žavėjimosi savimi šūksnių.

Taip, šiame kompiuteryje tikrai sukasi silpnutis mobilusis procesorius; taip, jo vaizdo kamera paimta lyg iš 2006 m. vidutinės klasės nešiojamojo kompiuterio; o svarbiausia, jame tikrai yra tik vienas USB lizdas. Aišku, nepatikėsime vaizdo klipo „inžinieriumi“, teigiančiu, kad tiesiog užmiršo sumontuoti daugiau USB ar „Thunderbolt“ jungčių, bet makabriškas jo juokas sakant, kad dabar dar daugiau uždirbs parduodami USB lizdų daugintuvą, yra tiesa.

Žodžiu, smagu – „Apple“ ir kompiuterį pristatė, ir gero juoko dozę pasauliui padovanojo:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Arnoldas Lukošius
(109)
(85)
(24)

Komentarai (37)