Nors mirk iš juoko: nesumeluoti faktai apie naują „MacBook“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ISG 2015-03-13 23:45
Tuomet, vyrai, jums pats laikas atrasti toki dalyka kaip WD My Cloud, ir panasius pamirsit tuos keliojimus is telefonu i kompus, pirmyn, atgal, su laidais... Siuntiesi filma - siunti ji tiesiai i wd my clouda, o is ten gali streaminti ir ziureti tiek per kompa, tiek, per telefona, tiek per telika, be jokiu laidu Nebukit pencininkai, tuoj isvis neliks jokiu lizdu
ISG 2015-03-13 23:47
O copinimo greitis, praktiskai toks pats kaip su usb laidu.....
FtBall 2015-03-13 23:48
Nematau VGA ir RJ45. Su šituo baigta, pats konkrečiai būtent šias jungtis minėjai, o jų jie neturi. TAŠKAS!
serafanas 2015-03-13 23:59
Paskaityk mano komentarą aukščiau
FtBall 2015-03-14 01:22
Trūkt už vadžių, vėl iš pradžių. Reikia gal raštu sutart, apie ką kalba eina? Žmogus sakė, kad MacBook su 1 USB jungtimi blogai, nes reikės krūvas adapterių tampytis. Bet tiek pat adapterių reikia ir su jo pateiktais kitų gamintojų atitinkamais įrenginiais. Tačiau kažkodėl situaciją ištaiso tai, kad gamintojas prie pačio kompiuterio prideda adapterius? Tada kažkaip stebuklingai jie tašėj vietos nebeužims. Bent jau ISG supranta apie ką kalbu. Apple tikrai turi didelę įtaką, kaip vystomos technologijos. Prisimenant iPhono pasirodymą.. Pirmas išmanusis telefonas su Touchscreen'u atsirado ~15 metų anksčiau, po jo buvo dar keli bandymai, tačiau kažkodėl neprilipo. Vat išėjo iPhone - ir pasidarė jie reklamą nemokamai. Pradėjo visi po forumus verkt, kaip blogai toks didelis ekranas.. Realiai, su juo iš technologinės pusės nedaug ką ir sukūrė, jei išvis ką nors sukūrė, tačiau viską supakavo į gražų, nedidelį telefono korpusą, ir iš tiesų pakeitė žodžio "telefonas" reikšmę. Manau, panašiai ir dabar vyksta. Bluetooth pelės - tikrai ne naujiena. Vaizdas per wi-fi irgi nėra naujiena. Intelis bandys prastumt bevielį krovimą - manau, kitos kartos MacBook ir tai jau turės.
Mumblefluff 2015-03-14 01:40
Tiek kas dėl USB zyzia tai supraskit kad ne į tokius kaip jūs oreantuota žmones, oreantuota į kažką kas tik internete naršo ir kažką su dokumentais parašinėja kartais. Su tokiais viduriais tikrai nepanaudosi rimtam darbui tokiam kaip video redagavimui, 3D ir panašiai. Tiesiog ne į tai oreantuojamasi. Ai ir be to, kuo gerai kai tik 1 portas, jei jau tikrai reik pajunginėt dažnai kažko daugiau kaip pvz pelę, moniką, tada gali palikt adapteryje viską ir tik ištraukt/įkišt į laptopą 1 laidą, žymiai paprasčiau nei po 3 laidus junginėt kaskart.
Simplicity 2015-03-14 01:41
Sveikinu atradus NAS— išorinius tinklo diskus, kuriais išprusę kompiuterių naudotojai naudojasi jau kokius 5 metus. Norėjau kažką daugiau parašyt, bet ką čia su uber-inovatyviu jaunuoliu ginčysiuos... Tik įdomu, nugalės senas geras USB kabelis ar mobilus internetas, jei atostogaujant kokioj nors egzotinėj šaly prireiks iš telefono į kompiuterį permesti keliasdešimt megabaitų duomenų. (Na, kad ir tokioj Turkijoj, kur 1MB duomenų persiuntimas kainuoja ~1.5€ )
Shinigami 2015-03-14 08:49
Matai, obuolio produkcija perka dažniausiai tie kurie visiškai nesigaudo technikoje, turi pinigų daugiau nei reikia ir jiems kompiuteris ar telefonas kaip koks žiedas ar grandinėlė. Tik dėl grožio reikalingas. Dėl to jiems gali iš vis jokių jungčių nebūti (kam auksinei grandinėlei USB jungtis?). Jei už biuro klasės kompiuterį gali mokėti kaip už rimta žaidimams skirta kompiuterį, tai tie 1,5€/MB yra vieni juokai.
FtBall 2015-03-14 12:39
Arns 2015-03-14 12:47
Žinot, aš manau šitas Icrap nebus populiarus, gi jo "obuolys" nešvies! Kaip tiek sumokėjęs pirkėjas parodys jog naudojasi
FtBall 2015-03-14 12:52
Paminėjai BŪTENT TAS jungtis, tai aš apie jas ir kalbu, tai ir neprikaišiok nereikšmingų detalių. Mašina turi 4 ratus, o motociklas turi 2, todėl į motociklu gali keliauti 2 žmonės, o mašina - 4. Nesąmonė, ar ne? Juk nėra ryšio tarp ratų skaičiaus bei keliautojų skaičiaus. Taip pat nėra ryšio tarp 3 USB jungčių ir vienos VGA. Žiūrint į konkurentų produktus - faktas kaip blynas - be pakrovėjo niekur neini. Jeigų pirkčiau tokį MacBook, tai tada būtinas pirkinys būtų ir santykinai galingas stacionarus kompiuteris. Stacionarų palieki įjungtą, o MacBook'ą naudoji kaip terminalą, AKA Thin Client.
Creatium 2015-03-14 14:01
Supraskit elementarų dalyką. Apple eina labai aiškiu produktų segmentavimo keliu. MacBook skirtas tiems, kuriems 99% atvejų nereikia prijungti 100 išorinių įrenginių ir dar pakrovėją. Elementari logika. Galų gale, net kompiuterio galingumas ir pats pavadinimas tą sako - tai yra notebook'as, skirtas internetui ir nedideliems darbams. Reikia krūvos jungčių - pirkit MacBook Pro - tas ir jungčių turi ir galingumas jo didelis. Keista, kai Google Chromebook praktiškai už tą pačią kainą siūlo kompiuterį, kuris išvis veikia tik interneto pagalba ir turi viso labo 32GB lokalios vietos ir vos 2 USB-C portus. Bet čia matai viskas gerai. Patys panašėjat į "iSheep", kai aklai šūdus rašot, net nepažiūrėdami, kad kiti gamintojai eina tuo pačiu keliu. P.S. Išvis nei vienas jūsų nepirksit to MacBook, tai kam čia daužot galvas į sieną, kad kiti nusipirks?
Simplicity 2015-03-14 14:29
Pasiklydai tu čia su palyginimais. Chromebook priklauso visai atskiram segmentui, o iki pusės jo kainos sudaro Intel procesoriaus kaina. Čia mes kalbam apie Ultrabook'us ir ieškom pateisinimų kodėl „viena USB jungtis viskam“ yra geriau už kelias atskiras USB jungtis.
Simplicity 2015-03-14 14:53
Dėl pirmos teiginio dalies gal ir galima sutikt, bet dėl pinigų esu linkęs paprieštaraut. Gal prieš dešimt metų Apple produkcija ir buvo laikoma statuso simboliu, bet šiandien obuolį gali įpirkti bet kuris lietuvis, turintis pastovų pajamų šaltinį. Apie kokį prestižą ir statusą galima kalbėti, kai Airijoj šiukšlininkai su SAMSUNG ir Apple flagmanais vaikšto? Jei per artimiausius 5-10 metų Europoj neįvyks gilesnių sukrėtimų, tai visai realu, kad ir iš Lietuvos išnyks tokie pigūs ženklai, kaip ZTE, Prestigio ar Huawei.
FtBall 2015-03-14 15:49
audriusn 2015-03-14 15:55
tau interneta ar smegenu likucius monopolizavo? pavyzdziais, pavyzdziais.
ponulis 2015-03-16 10:43
kam jus cia kariaujat pastovei galaxy vs iphone , apple against the world ir t.t. kiekvienam pagal poreikius.. Apple man tas pats, kas POP muzika, daug kas ja megsta, masems tai tinka, patinka, madinga ir t.t. "Advanced" / "different" vartotojei renkasi kazka kito "metala/hiphopa/simfonija ir .tt." , tai cia perkeltine prasme kiti gamintojai.. o apple jei kraunasi milijardus, reiskias daro viska teisingai