Interneto neregėjusio afrikiečio išradimas nustebino pasaulį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2015-03-16 09:50
Kazkodel matosi is zmogaus veido, kuris yra protingas. pamates sita vaikinuka niekad nepasakyciau, kad jis is gludziausio kaimo ir nebaiges, net keliu klasiu.
bahuriux 2015-03-16 09:54
Reiskia pasitaiko ir Afrikoj ne afrikietisko mastymo, bet tokiu kurybingu zmoniu. Deja cia tik isimtis is taisykles.
dzo 2015-03-16 12:45
Tai bent isradimas! Pavarte knyga, ikele i medi dvirati su dinama ir pritvirtino propeleri nuo traktoriaus. Ir net interneto neturejo! Visas pasaulis rekia ir stebisi naujuoju talentu! Apgailetina! http://www.funnyautos.com/funny-picture ... cle-01.jpg - gal ir sitam reiktu Nobeli duot? P.s. Kurie is zinomu isradeju gyvenusiu iki 21 amziaus turejo interneta?
bahuriux 2015-03-16 13:18
O pats nors tiek sugebetum, net ir turedamas interneta?
- 2015-03-16 13:40
Protingi gėrisi tuo, lyg mažu vaiku, susikonstravusiu aitvarą. Atsižvelgiant į jų galimybes - tai jau daug. Atsižvelgiant į mūsų galimybes, mūsų jaunuoliai turėtų leisti bent jau oro balionus iki sub-kosmoso, jei ne mažiau. Pagal galimybes ir reikalavimai.
Pumper 2015-03-16 14:13
"Jis ėmėsi darbo. Maždaug 200 žmonių kaimo bendruomenė, įskaitant ir jo motiną, manė, kad jis pakvaišo. „Žmonės manė, kad rūkau marihuaną“, – prisiminė vaikinas." - todėl ir sėdi šiknos skylėj tie afrikiečiai.
vanduo4 2015-03-16 15:29
- Pritariu. Iš tikrųjų matosi kai žmogus nėra sužalotas intelekto arba atvirkščiai; - Bet čia yra vienas bet. Kam jie naudoja tą intelektą? Vieni kūrybai, kiti kitų išnaudojimui, treti kad išgyventų. - Visgi afrikiečiai viską daro tik, kad išgyventų. Pas mane darbe yra gudrių juodukų, bet jų gudrumas baigiasi savo teisių žinojimu ir išsisukinėjimu; - O kodėl tas vaikinukas ėmėsi tokio darbo, manau yra paaiškinimas. Jis pamatė kažką, kas yra už jo kultūros ribų. Tai tarsi Dievas kuriuo tiki suaugusieji. Tas tikėjimas suteikė šansą jo svajonių išsipildymui, tad jis būdamas dar vaikas ir neturėdamas to skeptiško požiūrio į viską - ėmėsi veiklos. - Ką tuo noriu pasakyti. Kad pakeisti vidinę santvarką be išorinės intervencijos "tikriausiai" neįmanoma. - Žmogus užaugęs savose sultyse į pasaulį žiūri tiesiog kitaip. Tad afrikiečiai tiesiog pasmerkti badavimui. Hmm. Kaip tą problemą spręsti? Na vaikinukui suteikė šansą universitete. Pažiūrėsim kas gausis. Pvz.: Rusijoje kitaip mąstantys miršta. Afrikoje "gudraujančius" paskelbia raganiais ir paaukoja Dievams. Savarankiški pokyčiai tiesiog neįmanomi. - Išvada. Pokyčiams vien tikėjimo neužtenka. Tikėjimas gali būti labai pasyvus - Dievas jau viską numatė ir nieko čia nepakeisti. Čia reikia dar kažko??Įdomu ko?
Simplicity 2015-03-16 15:29
Nepykit ant vargšo Afrikos vaiko. Jei iš jūsų vaikystėj būtų atėmę internetą, televizorių ir mokyklą, apgyvendinę tarp mažaraščių, tai kažin ar būtumėt protingesni ir išradingesni už tą juoduką. p.s. Visa laimė, kad prieš tūkstančius metų dvikojai ir iš Žaliosios Afrikos patraukė į Europą ir Aziją. Jei ne tai, tai šiandien visi būtumėm juodi, gyventumėm iš mėšlo nudrėbtose trobelėse ir lakstytumėm apsikarstę dantų karoliais.
Tarkvinijus Išdidusis 2015-03-17 09:32
Na, negalima teigti, kad nebūtume pradėję vystytis (pažvelkite į senovės Egipto, Numibijos ir panašias kultūras (galit paskaityti Herodoto "Istoriją" bendram susipažinimui), o jeigu taip ir būtume gyvenę, kaip kad teigiate, tai pasakysiu štai ką - nieko blogo dėl to nebūtume įžvelgę dėl vieno paprasto dalyko: kitokio gyvenimo nepažintumėme ir stengtumėmės išgyventi su tuo, ką turime.
immortallt 2015-03-17 09:34
Kai kam matau sunku įsivaizduoti, kokiame žinių ir mokslo skurde jie gyvena. >90% vietinės populiacijos nesupranta, kodėl negalima šikti ant savo laukų, kodėl sergama ŽIV ar kitomis ligomis. Kodėl reikia rankas plautis arba iš kur elektra atsiranda.
Bobinux 2015-03-17 20:24
Pasiskaitau tiek fb tiek cia komentarus tai baisu... Tikrai pilna neapykantos, pagiezos ir cinizmo, wtf? Atsizvelkit kur jis gyvena, immortallt, bahuriux ir simplicity teisingai pasake labai del salygu. Didzioji liga vakaru civilizacijos, tuo tarpu ir musu, kad labai daug kas jauciasi protingi, perdetai. Bet vargu kaip ir minejo, ar turedami jo salygas ir galimybes, butu kazka bent panasaus ismaste padaryti. Pamenu, kaip dar kaime gyvenant, mazgiai buvom, konstravom nesiojama kolonele (didoka gan) telefonui ir visokius dalykus is elektronikos, daug kas pasakytu dbr, tai kas cia tokio? Bet kazin ar dbr pastacius ir sovietmecio palikimo garaza su visokiausiu lauzu kazka padarytu. Kaip - sake Mokejimasis dziaugtis ir zavetis kito zmogaus zingeidumu, noru siekti daugiau, nei ka aplinka pasiule, nes jo aplinka tikrai ne mokykla, vadoveliai, internetas ir buities lauzo kasyklos, kur galima panaudoti naujiems dalykams, parodo apie pati zmogu daug ka, o ne bukumas ir dar sikimas komentaruose.
Simplicity 2015-03-17 22:17