Visu greičiu pirmyn!!! Įsiutęs vėžlys pasileido vytis sueitį sugadinusį žmogėną (Video)  (6)

Dar viena pamokoma istorija iš gyvūnijos pasaulio. Ne, šįkart ne apie kerštingus šunis. Šįkart interneto herojumi tapo įsiutęs vėžlys. Šarvuotį iš kantrybės išvarė vienas smalsuolis, apsireiškęs per patį suartėjimo su patele įkarštį. Perpykęs vėžlys nutarė dvikojį nevidoną pamokyti ir puolė jį vytis :) Visu greičiu! :))) Su visomis komiškiausiomis lėčiausio pasaulyje persekiojimo detalėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tas dvikojis nevidonas pasitaikė iš „National Geographic“ kanalo. Todėl gaudynės, savaime suprantama, buvo nufilmuotos. Meilės medų kopinėjančių didžiulių vėžlių porelę TV ekspedicijos vadovas Paulas Rose užklupo atokiame Seišelių salų kampelyje. Burkavo savo šarvuoti balandėliai, netgi bučiavosi – ar būtina buvo trukdyti?!

Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad P. Rose kaip įmanymas stengėsi intymių reikalų nesutrukdyti – nedarė staigių judesių, viską stebėjo iš tolo, o į vaizdo kameros objektyvą situaciją komentavo beveik pašnibždomis.

Bet tą akimirką, kai P. Rose pasidžiaugė, kad įsimylėjėliai mėgaujasi absoliučia tyla, reikalai meilės fronte pasuko netikėta linkme. Patinas staiga sukluso ir ištiesė kaklą.

„O ne, mus turbūt išdavė vėjas“, – apgailestaujamu balsu konstatavo ekspedicijos vadovas.

Taip prasidėjo gaudynės. Visu greičiu :) Su nenusakoma vėžlio įsiūtį perteikiančia kūno kalba –mimikomis, stovėsena ir dėl nežmoniško greičio net kretančia galva :)

Beje, benamio šuns iš Kinijos ir jo keturkojų draugų keršto istoriją galite prisiminti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(31)
(36)
(-5)

Komentarai (6)