Vyras po operacijos didžiuojasi per 3 kg sveriančiu peniu (Video) (N-18)  (5)

Vokietis Micha Stunzas silikono injekcijomis savo penį padarė milžinišką: dabar jis yra beveik 23 centimetrų ilgio ir sveria tarp 3 ir 4,3 kilogramo. „Negaliu pasakyti tikslaus svorio, tačiau mano virtuvinių svarstyklių, kurios sveria ne sunkesnius nei 3 kilogramų daiktus, jau kurį laiką jam pasverti nebepakanka“, – tvirtina vokietis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

45-erių M. Stunzas aiškina, kad savo lytinį organą padidino ne todėl, kad jaustųsi gražesnis, bet todėl, kad taip jaučiasi geriau. Tačiau įdomiausia, kad silikono implantai ne tik nesuteikia fizinio malonumo, bet ir gerokai apsunkina seksą: vyrui nebūna normalios erekcijos, o dėl silikono implantų negalima pastebėti jokių dydžio pasikeitimų. Bet didžiulis penis, nors ir apribodamas vokiečio seksualinį gyvenimą, miegamajame leidžia jam būti gerokai išradingesniam. „Pasiekęs tam tikrą dydį, kai kurių dalykų daryti jau nebegali. Tačiau yra kitų dalykų, kuriuos galima daryti, tereikia išsilaisvinti iš nustatytų taisyklių ir supratimo apie seksą ir būti pasirengusiam žaisti“, – sako M. Stunzas. Berlynietis pasakoja, kad penio didinimu susidomėjo prieš 20 metų, kai gimtadienio proga dovanų gavo didinimo aparatą: „Buvau pernelyg smalsus, kad jo neišbandyčiau. Suvokiau, kad po šios procedūros jaučiuosi puikiai. Buvau tarsi įkalintas savo kūne, tačiau atradau galimybę jį pakeisti“. Tuomet vyriškis ėmė didinti savo lytinį organą druskos injekcijomis. „Jausmas buvo nuostabus, tačiau pačios injekcijos man kėlė nerimą dėl infekcijos rizikos. Tad ėmiau ieškoti ilgalaikio sprendimo“, – prisimena M. Stunzas. Po kelerių metų vokietis sužinojo apie silikono injekcijas, kurias tuo metu buvo galima pasidaryti tik Londone. Galiausiai jis susipažino su medicinos studentu, sutikusiu padaryti pirmąsias injekcijas. M. Stunzui buvo atliktos iš viso 4 procedūros, kurių metų į penį ir kapšelį suleista silikono. Komentuodamas šias procedūras, gydytojas urologas Arefas el Seweife‘as perspėja, kad silikono injekcijos gali sukelti infekciją, kuri sužaloja penį: „Sudėtingiausiais atvejais kapšelyje esanti arterija padidėja, dėl ko sėklidės žūsta. Tokią procedūrą turi atlikti tik profesionalai“. M. Stunzas neprieštarauja šiam patarimui ir pritaria, kad kiekvienas, svarstantis apie penio didinimą silikonu, privalo būti gerai informuotas apie procedūrą ir jos pasekmes. Nors situacija atrodo ganėtinai neįprasta, M. Stunzas tvirtina gyvenantis niekuo neišsiskiriantį gyvenimą: „Aš einu į darbą, parduotuvę, barą, klubą ar kiną. Stengiuosi, kad mano penio dydžio pernelyg nesimatytų. Visgi nusipirkti tinkamas kelnes nėra lengva“. Vyriškis taip pat mieliau renkasi viešųjų tualetų kabinas, nes naudojantis pisuaru didelis penis pritrauktų pernelyg daug dėmesio.

Nors M. Stunzui malonu gauti tiek dėmesio, kai kuriais atvejais jis išlieka kuklus. Jis stengiasi nuslėpti savo penio dydį ir kai kuriems žmonėms vengia pasakoti apie savo fizinį išskirtinumą.

„Kai kuriose situacijose pasakau sau, kad kitam žmogui tikrai nereikia to žinoti. Tuomet griebiuosi balto melo. Apskritai esu ganėtinai drovus žmogus“, – pasakoja vokietis. Tiesa, vienas jo mėgstamiausių renginių yra „Folsom Europe“ festivalis – Berlyne vykstanti fetišo fiesta, kurioje vyriškis pasipuošia specialiai tam skirtomis latekso kelnėmis, išryškinančiomis jo milžinišką penį.

Kartais M. Stunzas nerimauja, kad juo gali susidomėti tik dėl penio dydžio: „Santykiuose visuomet iškyla toks pavojus. Tačiau geriau pažinęs kitą žmogų supranti, ar jis iš tiesų myli tave, ar tik tavo dalį“.

Be to, M. Stunzas įsitikinęs, kad susidomėjimas jo penio pokyčiais turi seksistinį pobūdį: „Jei moteris nori pasididinti krūtis, niekas apie tai nekalba. Tačiau jei kažką panašaus savo kūnui padaryti nori vyras, tai yra labai keista. Viliuosi, kad greitai ši situacija pasikeis“.

Lytinio organo dydis visais laikais buvo vyrų nerimo priežastis, peržengianti etnines ir kultūrines ribas. Indijoje ir Peru vyrai naudojo svorius, kad pailgintų penį. Borneo gyventojai pasiryždavo savęs žalojimui ir į penį įsiverdavo įvairių dekoratyvinių puošmenų, kad suteiktų daugiau malonumo savo partnerei. Topinamos genties brazilai leisdavosi įgeliami į penį nuodingų gyvačių, kad padidėtų lytinio organo dydis.

Daugelyje kultūrų mažas penis vis dar išlieka žeminančia aplinkybe. Žiniasklaidos įtaka seksualiniams klausimams taip pat paskatino penio didinimo poreikį. Gydytojai tvirtina, kad dauguma vyrų, ketinančių pasididinti lytinį organą, paprastai turi normalaus dydžio ir sėkmingai funkcionuojantį penį, tačiau šiems pacientams taip neatrodo, jie jaučia stresą ir puola į depresiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(14)
(33)
(-19)

Komentarai (5)