33-ejų vyras, kuriam prognozuota gyventi tik 18 mėn.: "Kanapėmis išsigydžiau storosios žarnos vėžį"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hmz 2015-04-21 11:35
"Seniai žinomas dalykas", "visi seniai žino" ir panašūs posakiai man kažkodėl sukelia įtarimų.
Niemand 2015-04-21 11:48
Mokslininkai laikosi atsargiai. Nors yra stebimas šioks toks teigiamas poveikis, jis nėra nei didelis, nei patikimai patvirtintas: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2403 ... t=Abstract
Nightkid3 2015-04-21 16:01
Tipiškas požiūris žmogaus, visiškai neįsivaizduojančio, kas yra vėžys. Tenka dažnai išgirsti žmonių sakančių, kad viena ar kita medžiaga vėžį gydo, nors kažkodėl nesupranta dauguma, kad vėžio kažkokiai medžiagai gydyti tiesiog neįmanoma. Vėžys tai paprastai tariant betkoks netipiškas ir nekontroliuojamas ląstelių augimas. Betkurioj kūno vietoj, pradėjus ląstelėm daugintis nekontroliuojamai turėsi vėžį, o iš ten ląstelei krauju ar kitais keliais patekus į betkurią kitą kūno vietą pradės jis plisti ir ten (ir ten tų ląstelių augs nekonrtoliuojamai). Dažnai nekontroliuojamai augančios ląstelės gali būti šiaip jau gana normalios - pvz kokios iš skydliaukės kilusios ląstelės pradės išskyrinėti didelius hormonų kiekius kurnors pilve, ar paprasčiausios imūninės ląstelės pakitusios, ar odos, betko. Jei kažkoks vaistas veikia vėžines, tai veikia ir atitinkamas sveikas ląsteles, dėl to ir nusibaigia daug žmonių begydomų. Kai navikas lokalizuotas vienoje vietoje, neišplitęs į šalia ar toliau esančius limfmazgius, išoperavus jį galima tikėtis, kad piktų ląstelių nebus pabėgusiu kažkur toliau. O kai jau pabėga, lieka tik tikėtis, kad alinant organizmą vaistais mirs pirma vėžinės ląstelės o ne žmogus. Vėžiai, kurie paplinta po visą organizmą ar šiaip neprieinamas vietas todėl ir neišgydomi, kad arba nėra kaip viso pašalint arba kitais būdais ląsteles žudant žmogų nužudai... Ir nereikia fantazuot apie farmacines kompanijas - daugybė žmonių dirba šioje srity be jokios farmacininkų įtakos, tokia jau realybė tiesiog, kad pagrinde pasiekimai įmanomi yra prevencijoje ir diagnostikoj, ką žmonės mažiau pastebi. O kai ateina žmonės su pūti pradėjusiais navikais, po visą kūna išplitusiais, kurie matomi buvo kelis metus, tik pačiam nerūpėjo, tai tada kalti farmacininkai, kam vaistus "slepia"
Atk 2015-04-21 21:05
Vežį galima išgdyt pakeistus šaknyje savo žvilgsnį į supančią realybę. Nes tas, kas suserga vėžiu, jis dažnai prieš tai darė savo sielai pražūtingus poelgius ir kitiems pražūtingus. Kai žmogus neigiamai mąsto, prastai jaučiasi gyvūnai. Todėl gamta pradeda jį stabdyti, imk panešiok vėžį. O kai jis pradės teisingai gyventi, tada gamta jį paleis ir nuims vėžį. Nes kai žmogus daro disharmoniją, gamta daro, kad jo organizmas irtų. Ir, kad dabar yra daug ligų ir tarp vis jaunesnių, tai parodo, kad jie neteisingai gyvena.
Simplicity 2015-04-22 10:09
Kuo gamtai prasikalsta vaikai, kuriems net nesulaukus metų išlenda koks nors inkstų vėžys ar leukemija?
karl.lis 2015-09-28 14:57
Pasigrožėkit, liaudis. Sunku sutikt kad JAV vyriausybė sugebėjo apmulkint visą pasaulį? Reikia domėtis tuo kas yra šiandien o ne pasenusiais, nupirktais tyrimais remtis www.wakeup-world.com/2015/05/17/over-10 ... es-cancer/
Hmz 2015-09-28 16:17
Taigi parašyta: "darė savo sielai pražūtingus poelgius ir kitiems pražūtingus". Nebuvo žaliavalgiai, nesivalė žarnyno Tulčinos klinikoje, nemeditavo ir pasiduodavo materialistiškiems norams. (piktas sarkazmas)
Nerealiai 2015-09-28 16:40
Ties čia ir baigėsi atk išmintis.
daynewss 2018-07-25 22:24
Jei dar kam nors įdomu, tai tas stebuklingas aliejus vadinamas "Simpson oil" ir jis gaminamas ryžių viryklėse. Yra ir youtube video kaip jis jį verda, su visais komentarais ir paaiškinimais. O kas liečia šios istorijos herojų tai jis juk mirė? Man atrodo jau seniai apie jį rašė (neskaičiau straipsnio iki galo). Jei pats sužinočiau tokią diagnozę greit nusipirčiau 100 gramų ir išsivirčiau, o po to jau kelionė į olandiją arba feminised iš sensiseeds, tik muitinė gali pričiupt. Bet kokiu atvėju dėčiau skersą ant įstatymų - vienas geras kupstas ir turi vaistų.