Su šypsena: internautai bando iškviesti Meksikos velnią (Video)  (0)

Internetą apgulė nauja mada: žmonės iš viso pasaulio bando prisišaukti Meksikos velnią vardu Čarlis. Šioms „apeigoms“ jie naudoja du pieštukus ir popieriaus lapą, o socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuoti bandymai iškviesti dvasias.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padalinę popieriaus lapą į keturias dalis, internautai jose įrašo galimus atsakymus į klausimą, kurį ketina užduoti – pavyzdžiui, du „taip“ ir du „ne“. Ant lapo sudėję du pieštukus vieną ant kito, jie ištaria klausimą ir laukia „atsakymo“ (t.y. pieštukas turi pasisukti kažkurio atsakymo link), jei reikia – kelis kartus jį pakartoja.

Pirmasis klausimas dažniausiai skamba taip: „Čarli, Čarli, ar tu čia?“ Vieniems užtenka to, kad pavyko prisišaukti dvasią, kiti jai turi ir daugiau klausimų.

Beje, internete netrūksta ir šio „iššūkio“ parodijų. Pavyzdžiui, grupės „One Direction“ gerbėja klausia, kurio grupės nario žmona taps, o Justinio Bieberio gerbėjai siekia išsiaiškinti, kada pasirodys naujas jo albumas.

Religingi žmonės kritikuoja „žaidimą“ ir ragina žmones kreiptis ne į Meksikos velnią, o į Dievą.

Vieni žmonės teigia, kad jiems išties pavyko prisišaukti Čarlį, kiti mano, kad pieštukas pasisuka dėl to, jog į jį kažkas papučia. Bet kuriuo atveju, „iššūkio“ dalyviai raginami dvasių iškvietimą nutraukti prašymu „sustoti“, esą antraip namuose liks atvertas įėjimas iš pragaro ir velniai galės lankytis kada panorėję.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(19)
(27)
(-8)

Komentarai (0)