Pamokanti jaunos šeimos istorija: kaip atsiranda 20 000 eurų skola greitiesiems kreditams (Papildyta Bigbank komentaru)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

qriuqriu 2015-06-04 21:23
aisku neapsieta, cia bonusas prie paveiksliuko, kad pilnas paveikslas butu
Taikus 2015-06-04 22:03
Man irgi skaitant pasirodė, kad tikriausiai žmonės bus iš provincijos, intelektu turbūt irgi nepasižymi. Tiesiog tokiems žmonėms jau gyvenimas pasidaro per sudėtingas, visa ši sistema. Visokios paskolos ir t.t nemoka įvertinti rizikos, plius dar kiek visokių pagundų kaip lošimai, alkoholis, narkotikai. Taip ir atsitinka, kad žmonės galiausiai sužlunga, bankrutuoja, prasigeria o tada ir degradacija prasideda. Bet kažin ar jie patys kalti dėl to, kad gyvenimas juos taip paklaidino.
Arthuras 2015-06-04 22:10
Ką reiškia gyvenimas taip juos paklaidino?.. Visą laiką vyko, vyksta ir vyks natūrali atranka. Neprisitaikantys individai išnyksta. Anksčiau dėl vienokių priežasčių, dabar dėl kitokių. Bet esmė ta pati. O šiaip, kas kalbėjot apie alkoholį, tai nemanau, kad šitos istorijos esmė yra alkoholyje. Geria ir daug pasiekę, daug siekiantys, daug uždirbantys. Bet tai jiems nesutrukdo, bent jau pradžioje, užsidirbti pinigų ir neįlįsti į skolas.
Taikus 2015-06-04 22:54
Na matai, jeigu būtum tas individas augęs tų pačių neišprususių žmonių aplinkoje. Kai aplinkui alkoholizmas, aplinkinių bloga įtaka ir t.t., tada abejoju, kad rūpėtu mokslai ir asmeninis tobulėjimas. Ir tikriausiai nebebūtum tas pats individas kuris "išgyveno". Kiek žinau, tai žmonių elgesį labai įtakoja aplinka. Todėl gaunasi užburtas ratas, iš kartos į kartą. Na žinoma būna taip, kad žmogus netyčia pats sąmoningai susivokia, kad kažkas čia ne taip ir pradeda viską keisti.
immortallt 2015-06-05 00:17
Nu tai yra du variantai, esi automatas, kuris varo pagal programą ir gyveni šūdinai arba pradedi mąstyti ir keiti savo gyvenimą į gerą. To negali padaryti valstybė, kaimynas ar dar kas. Žinoma, visuomenė gali sudiegti geresnį automatą, bet nė viena visuomenė nėra tobula. Ir nesižavėkite norvegais, jei ne nafta, jie būtų vieni biedniausių Europoje. Tuo tarpu švedai ar suomiai, kita kalba, bet jie ir kitaip linkę dirbti.
SPeed_FANat1c 2015-08-01 14:40
o gal jie nekalti kad pas juos protelio trukumas? jie elgias kaip galvoja as irgi sakau, va tokiems prie sovieto butu geriau - nei is kur ten skolintis tu greitu kreditu, nei kur tuos pinigus isleist tai gal ir reik sovietu sajungos siais laikais tokiems
immortallt 2015-08-01 21:15
Tam yra sistema, pripažįstamas žmogus neveiksniu, atimama teisė balsuoti ir priimti bet kokius sprendimus. TIk taiko retai, o galėtų pritaikyti pusei populiacijos.
sub 2017-03-13 15:27
Ir po tokių atvejų, kai kažkam nepasiseka su kreditais, kvailiai puola kaltint kreditorius, bankus ir t.t. Jei moki skaičiuot, galvot, planuot, tai tie kreditai kartais praverčia. Bet tik nedenkite skolų kitomis skolomis, kaip ta kvailių šeima. Jei trūksta pinigų, geriau skolinkis iš tėvų ar artimų, nes kreditai duodami ne už dyką, šiaip geras biznis, kas turi atliekamų bent kelis tūkst. €, galite uždirbinėti per paskolų klubus.