Kelionės laiku įmanomos? Vyruko gimtadienis truko net 46 valandas (Video)  (7)

Kelionės laiku yra įmanomos ir joms nereikia utopinių laiko mašinų, pakanka lėktuvo. Tai įrodė vokietis Svenas Hagemeieris, kurio 26-asis gimtadienis truko ištisas 46 valandas. Tai naujas Gineso rekordas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, šis Sveno gimtadienis nebuvo pats linksmiausias, mat beveik visą laiką jis praleido lėktuve besimėgaudamas tik ten pateikiamais pusfabrikačiais.

Taigi kaip Svenui pavyko keliauti laiku? Jis paprasčiausiai savo gimtadienio rytą sėdo iš vieno lėktuvo į kitą ir keliavo laiko zonomis į priekį, o tai ištempė jo gimtadienį iki 46 valandų. Savo kelionę jis pradėjo Oklande (Naujoji Zelandija), iš ten jis skrido į Brisbaną (Australija), o iš Brisbano į Honolulu (Havajai), kuriame laikas nuo minėto miesto skiriasi 20 valandų.

Tiesa, šį rekordą Svenas pasiekė dar pernai, tačiau tik dabar jis buvo oficialiai patvirtintas. Vyras sakė, kad šiemet savo gimimo dieną atšvęs kur kas ramiau.

Ankstesnis ilgiausio gimtadienio rekordas priklausė Nargisui Bhimji iš Karačio. Ši moteris savo gimimo dieną 1998-aisiais šventė 35 valandas 25 minutes skrisdama iš Karačio į Singapūrą, o tada į San Fransiską.

Parengta pagal Skaitalas.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(13)
(-1)

Komentarai (7)