Blogio imperija ir naujos recesijos pradžia. Dvi šio rugpjūčio tendencijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-08-24 21:32
Diskusijose idioto tikrai nepaimsi Nes faktai ir argumentai jo neveikia. Cituoja ir pats net nesupranta ką cituoja. Kaip blogai bus ES, kuri importuoja ~80% naftos ir dujų. Ajajai, praras kokius 200,000-500,000 darbo vietų naftos versle, atsiras milijonas kitur ir vajetau vajetau, kokia tragedija (JAV panašu tai net nepalies, nes kol kas skalūnai visgi sugeba konkuruoti, nors ir pradžioje visi rėkė, kad savikaina gamybos 70 doleriu). Riesta bus tokioms šalims kaip Rusija, Venesuela, OPEC, dar Norvegijai teks keisti gyvenimo būdą, bet bendrai, išsivysčiusiam pasauliui bus ekonomikos kilimas ir tikrai ne augančios kainos. Krizė Kinijoje, nors ir sulėtins pasaulio augimą, bet kainas dar labiau numuš žemyn. Tad Ernestuk, baik parsidavinėti ruskiams ir eik vadovėlių pradinukų skaityt, o tai atsibodo šitas nesąmones skaityti.
Vytax 2015-08-24 22:03
Kinai nėra jokie prekybininkai. Jie yra gamintojai. Ir viskas ko jiems reikia iš kitų šalių, tai parduoti savo produkciją ir gauti resursų už žemesnes nei rinkos kainas. Deja nei viena, nei kita nėra rusams palanku. O infrastruktūrą Kinija vysto visame pasaulyje (vidurio Azijoje, Afrikoje, Pietų Amerikoje ir t.t.). Tad Rusija kinams tėra tik viena šalis iš daugelio.
punktyras 2015-08-24 23:00
[quote="Ernestass"]<…>Punktyras, Aš tau aiškinau kodėl atsiras kainų šuolis, bet mano argumentų tu nepalieti. Bent straipsnį tada pasiskaityk, kad suprastum problemos esmę: http://www.theguardian.com/business/201 ... my-trouble Ir galiausiai, aš sakau, kad tokia yra ekonomikos realybė. Mano nuomonė ji bus sudėtingesnė ir pats milžinišku kainų šuoliu netikiu. Sveikoje ekonomikoje tai atsitiktų dėl mano seniau išvardintų ir straipsnyje minimų priežasčių tačiau pasaulio ekonomika yra toli gražu nuo sveikos. Ir kuo besiremi tuo išdūrimu? Ir į kokią draugystę mini? Sovietmetis tai visai kitas pasaulis buvo, o dabar vėl kitas. Taip pat man yra įdomu sužinoti kaip tamsta galvojate Kinai išdurs su jau pasirašytais kontraktais? Rusija ir Kinija masiškai didina tarpusavio prekybą, stato infrastruktūrą ilgalaikiai prekybai bei draugystei tačiau jų santykiai neva vis tiek nešiltėja? Ypač su Kinais kurie šiais laikais tėra prekeivių tauta kokia buvo Britai per savo iškilimą. <…> Apie kinų laimėjimą: http://pressafoto.ru/kitaici-viigrali-vstorone Jeigu rusiškai nelabai, galiu išversti, visai įdomi nuomonė. Apie naftą stengsiuosi ryt parašyti, su pasvarstymais apie skalūnų įtaką.
lucy 2015-08-25 00:26
Man įdomiausia kaip prie tokių debiliškų straipsnių, kur vien iš antraštės aišku kas ir kaip daugiausia komentarų būna. Labai lengvai išprovokuojami esat. O čia pusė komentarų tai šūdo drabstymasis iš vienos pusės į kitą(laido riteriai susitiko su savo neginčijamom tiesom ir kariauja ). Iš tikro labai primena situacija lyg kokie 5 forsai būtų užsišokę ant vieno ( dabar ernesto). Kai kurie labai protingi dedasi, bet dėja labai panašūs į katę ir pas jų būtina pabrėžt savo lietuviškumą savo paraše ir tt (gal skinai ne forsai tada) Pvz westside Ar labai spaudė reikalas ar kažko užrūkęs ir medžiai vaidenasi, bet matomai žmogus daug laiko neturėjo, reikėjo greitai Ernestą šūdais apverst ir bėgt toliau. Keista jog dar lietuviškom raidėm parašyta Apie immortal keiksnojimasi ir nervu nelaikymą tai jau ir rašyti nelabai prasmės yra, jau senokai jam nervai pakriko, matyt laido karai daro savo Vis dėl to 10739 pranešimai ir spėju aktyviausias komentatorius technologijose.