Berniukas milžiniškomis rankomis ir žmonių tamsumas XXI amžiuje (Video)  (0)

Kaleemui dar tik aštuoneri, tačiau berniukas yra vienų didžiausių pasaulyje rankų savininkas. Vaikas kenčia nuo reto sutrikimo – makrodaktilijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaleemo gyvenimas labai sunkus ne tik dėl neįtikėtinai didelių rankų, tačiau ir dėl patyčių, kurias kenčia kasdien. Viename Indijos miestelių gyvenantis berniukas buvo pašalintas iš mokyklos, mat jo bendraklasiai tiki, kad jis yra velnio vaikas.

Neįtikėtina, tačiau to užteko įtikinti mokyklos vadovybę, kad vaiką išmestų. „Aš neinu į mokyklą, nes mokytoja pasakė, kad kiti vaikai manęs bijo“, – sakė pats vaikas.

Dar keisčiau, kad pasakomis apie velnią tiki ir vaiko dėdė: jo manymu, kadangi būdama nėščia Kaleemo mama lankydavosi viešuose tualetuose, ji ten užkrėtė vaiką demonais.

Neapsikentusi Kaleemo šeima nutarė kažką daryti. Jie keliavo tūkstančius kilometrų, kad aplankytų vieną geriausių chirurgų pietų Indijoje. Vaikas tapo bandomuoju triušiu sudėtingoje operacijoje, kurios metu buvo mėginama bent kiek sumažinti jo rankas.

Šiuo metu vaikas reabilitacijoje, o speciali komanda bando įtikinti vietinius iš Kaleemo gimtojo miestelio, kad jis nėra velnio vaikas.

Telieka tikėtis, kad galų gale mažylis galės sugrįžti į mokyklą ir bus tinkamai priimtas bendraamžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (0)