Šiurpu: dėl mažo spuogelio moteriai teko pašalinti nosį  (0)

Bree Towner (28 m.) nė nenutuokė, kad mažas spuogelis atsiradęs ant jos nosies iš tiesų yra mirtinai pavojingas. Moteriai teko iškentėti ne vieną operaciją, kol galiausiai jau buvo iš naujo suformuota nosis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ilinojaus valstijoje gyvenanti Bree pirmą kartą į apgamą panašią dėmelę ant nosies pastebėjo prieš porą metų. Iš pradžių medikai tikino, kad darinys ne vėžinis, bet po kurio laiko moteris išgirdo jau kitą diagnozę. Tuo metu darinys jau buvo trintuko dydžio. Po eilės operacijų vėžiniai dariniai buvo pašalinti, o Bree suformuota nauja nosis, panaudojant tam galvos odą. Ant moters veido atsirado daugiau nei 100 siūlių. Nors vėžys buvo pašalintas, Bree jautėsi nelaiminga, nes ant jos veido buvo daugybė randų, o ant nosies galiuko augo plaukai. Ji prarado gyvenimo džiaugsmą ir netgi galvojo apie savižudybę. Bree pripažįsta negalvojusi, kad prieš du metus atsiradęs spuogelis bus jos kovos su gyvybei pavojinga liga pradžia. „Spuogelis atrodė visiškai nepavojingas. Tokių turėjau ne vieną, bet kai ji niekaip negijo, o šašų atsirasdavo tik daugiau, sunerimau. Tiesa, mergina dar visą 2013 metų vasarą praleido degindamasi saulėje, kas tik blogino situaciją. Serganti vėžiu ji sužinojo tik praėjusių metų pavasarį. Po šešių valandų trukusios operacijos, vėžiniai dariniai buvo pašalinti. Kitą dieną prasidėjo naujos kančios – Bree turėjo būti suformuota nauja nosis, nes nuo senosios teko pašalinti daug audinių. Moteriai teko gyventi nuolatinėje baimėje, kad iš galvos odos suformuota nosis gali neprigyti. Be to, ši slogi patirtis visiškai sugriovė jos pasitikėjimą savimi. „Susirgau depresija. Mačiau, kaip visi į mane spokso ir tai palaužė mane psichologiškai. Mąsčiau apie savižudybę. Nors niekada nebandžiau to padaryti, bet tokios mintys sukosi mano galvoje ko ne kasdien. Iki šiol kiekvieną savaitę apsilankau pas psichologą“, – pasakojo Bree. Medikai teigia, kad yra net 40 procentų tikimybė, jog odos vėžys moteriai atsinaujins. „Kiekvieną kartą kai pamatau ant veido kokį nors spuogelį, tuoj pat pradedu galvoti, jog tai vėžys. Gyventi nuolatinėje baimėje tikrai nėra paprasta“, – sakė moteris.

Be to, Bree dar turės iškentėti bent vieną operacija, kurios metu bus sumažintas jos nosies galiukas ir pakoreguoti antakiai.

„Džiaugiuosi, kad nugalėjau vėžį, tačiau kaip jauna moteris, aš norėčiau, kad ant mano veido neliktų jokių randų. Susitikinėju su vyru, su kuriuo susipažinome dar prieš operacijas ir jis man tikrai padeda. Jo dėka jaučiuosi graži ir po truputį atsigaunu“, – teigė Bree.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (0)