Jei sultys pakeliuose – natūralios, kodėl jos ilgai negenda?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

hamann 2015-10-14 09:56
glotnutis... nu blet blet..
UgniusM 2015-10-14 14:35
Wtf is glotnutis?
hamann 2015-10-14 14:46
gi.. trintų vaisių kokteilis...
Shinigami 2015-10-14 16:33
Dalyvavau alkoholio gamyklos turistiniame apžiūrėjime Alytuje, tai ten sakė, kad natūralių sulčių (išspaustu ir supakuotu) niekas nepardavinėja. Paprasčiausiai dėl to, kad jos ilgai nesilaikytu plius užimtu daug sandėlio vietos. Todėl visos sultys yra virinamos iki tol kol lieka koncentratas. Tada ta koncentratą laiko kol gauna užsakymą sultims. Tada ta koncentratą atskiedžia tiek kad gautus šimtaprocentinės sultys. Ir jau šitai pardavinėja kaip natūralias sultys 100%.
immortallt 2015-10-14 16:47
Shinigami, taip Teoriškai sudėtis nesiskiria. Beje, dažniausiai tas sultis, ypač visokių ne vietinių vaisių gamina žinoma užsienyje, tai yra ten, kur auga viskas ir veža tik koncentratais. Kaip jau rašiau komentarą ir idiotiška sistema nepaliko iš komentaro vienos eilutės, sultys nėra geras produktas vartoti, nes jose pilna, nors ir natūralių, cukrų (angliavandenių). Daug geriau visas vaisius, tai yra tie patys smoothie ar kaip idiotai lietuvininkai sugalvojo tiesioginį vertalą - glotnutis. Jame daug ląstelienos, dažnai su daržovėmis ar salotomis, tad mažiau kalorijų per tą patį kiekį ir daugiau naudos organizmui.
Shinigami 2015-10-14 18:11
Šita norėjau parašyti, bet užmiršau. Kad neseniai buvo čia straipsnis kuriame rašyta kad sultys nėra sveika, nes tai vandens ir cukrų mišinys. O dabar rašo, kad tai labai sveika