Kinijos realijos: siaubą kelianti terapija homoseksualumui gydyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2015-11-18 13:04
Šiek tiek gaila, kad žmonės, kurie turi išankstinią kardinalią nuomonę, kurios jokiais faktais ir įrodymais nepakeisi. O bandymus keisti jų nuomonę, jie iškart išvadina eurogėjais, homikais ir pan. Ar gali būti konstruktyvi diskusija su tokiais asmenimis? Retorinis klausimas. Nes jaučiu ir matau, kad gali diskutuoti n metų - nieko nepakeisi. "Ten žmonės patys nori tapti normalūs, stengiasi išsigydyti negalią, bando įvairiuos metodus..." Go West kada tu tapsi normaliu? Kas yra normalu? Ar tai kas tau normalu, yra normalu ir kitam? Gal kitam tu esi nenormalus. Ar negalia = lytinė orientacija? Nedėk lygybės ženklo ten kur jis netinka ir jo nereikia. Manau tu jauti nepilnavertiškumą, jei visus nepritariančius tavo nuomonei išvadini "euroremontu" ir "gėjais". Go on, Go EAST bitch.
hamann 2015-11-18 13:24
Man kartais atrodo, kad būtent tu ir skelbi viešai apie savo psichines negalias, postindamas debiliškus komentarus. Kuo tavo teisės skiriasi nuo gėjų? Kodėl kažkas turėtų riboti jų teises, o tau leist toliau kalbėt nesąmones?
Auksine Logika 2015-11-18 13:36
O man tu irgi atrodai keistas - megsti turet pavaldinius, kuriem moki minimuma + palaikai iskrypelius. Gal koks dominuojantis sadistas esi savo geju vakareliuose? Jei ka, nemokamu teisiu nebuna - uz teises reikia susimoketi atliekant pareiga. O siame kontekste pareiga yra nekisti savo lovos iskrypimu i viesa erdve. Tad jokie isgamos neturi teises garsiai skanduot apie savo negalias.
hamann 2015-11-18 14:32
1) Aš mėgstu kai žmonės užsidirba tiek kiek jie verti, o ne gauna, kiek kažkas sugalvojo. 2) Aš palaikau, žmogaus teises. Į jas įeina ir seksualinė orientacija. Kaip ne mano reikalas kiek verslininkas moka savo pavaldiniams ir ką jis daro su savo uždirbtu turtu, taip ir ne mano reikalas kažkieno orientacija. O tu esi, persmelgtas sovietinio mąstymo, rasizmo ir socializmo, todėl ir nelabai gaudaisi dabartiniame demokratiniame pasaulyje. Žmogus yra laisvas elgtis taip kaip geidžia, kol nepažeidžia kitų žmonių teisių. Teisės nematyti gėjų tu neturi. Tu turi teisę rinktis juos matyt ar nematyt. Nepatinka - nežiūri į juos, nekalbi su jais, ir nežiūri gėjų paradų ,nors paprastai tik tokie ir susirenką į tuos paradus, kurie labiausiai "piktinasi" tokiais renginiais, nes normaliems žmonėms visiškai vienodai tokie renginiai. Jei apie žmonių pareigas ir teises spręstų tokie žemo iq žmonės, kaip tu, tai mes dabar lygiuotumėmės ne į pažangias vakarų valstybes, o šiaurės korėją.
sub 2015-11-18 14:35
Auksine Logika, tai neskanduokite ponas. Jeigu liberalesnės nuomonės pateikimas diskusijose jums lygu "gėjus", iškrypėlis", "neįgalus" - tai neverta toliau diskutuoti.
UTF16 2015-11-18 15:29
Su internetiniais troliais negali vykti jokia diskusija – nei konstruktyvi, nei nekonstruktyvi. Internetinius trolius geriausia ignoruoti ir diskusijose bandyti kažką paaiškinti žmonėms, kurie kažko nežino arba turi galbūt neteisingą ar netikslią informaciją.
Auksine Logika 2015-11-18 17:41
Matosi kad nieko nenutuoki apie zmogaus teises. Kai tavo tie iskrypeliai nesilaiko pareigu ir kisa savo nuogus iskrypimus vaikams i veidus, kai apvogia pensininkus kad sau issikeltu karnavala tu sakai kad jie turi teise elgtis kaip geidzia. Tai tave irgi reik gydyt kaip Kinijoj.
punktyras 2015-11-18 18:45
Petrai, čia tu?
hamann 2015-11-19 07:40
Kai tavo nuomonę palaiko vien vatiniai troliai, tai jau rimta indikacija, kad kažkas su tavo pasaulėžiūra yra ne taip.