Pagrindinis „Microsoft“ telefonų kūrėjas susimovė: reklamuoja „Lumia“, o pats laisvalaikiu naudoja...„iPhone“?  (16)

„Windows Phone“ operacinę sistemą kuriančio „Microsoft“ padalinio vadovas Joe Belfiore'as yra lyg koks „Windows“ telefonų veidas. Kaskart pristatant naują „Lumia“ įrenginį būtent jis lipa į sceną ir pasakoja, kodėl šis išmanusis telefonas yra geriausias. Tad lieka tik įsivaizduoti, kokį smūgį „Windows“ telefonų gerbėjai patyrė, kai pamatė viešą žinutę, kurią jis pasiuntė „Twitter“ iš Japonijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pati žinutė visai nekalta. Tiesiog nuotrauka prie šventyklos Japonijoje, o ją lydi tekstas: „Ei, nepažįstamieji! Šiandien Kiote aptikau PLAUKŲ ŠVENTYKLĄ! Pašlovinau, galvodamas apie visus jus!“

Sakysite – nieko nuostabaus. Šiaip ar taip, o dar 2015 m. spalį savo „Facebook“ jis paskelbė, kad išeina pusmečiui atostogų, kurių metu su šeima apkeliaus pasaulį. Vyras nusipelnė, juk sunkiai dirbo tobulindamas ir populiarindamas „Microsoft“ telefonus?

Viskas gerai, jei ne viena smulkmena. Nuoroda, kad žinutė įdėta naudojantis „Twitter“ programėle… „iPhone“.

Tad nenuostabu, kad net faktas, jog viceprezidentas tapo blondinu, žinutės skaitytojus sudomino kur kas mažiau, negu įžūli vyro neištikimybė savo paties gaminiui.

„Twitter „iPhone“, hmmm?“ – akimirksniu reagavo ne vienas žinutės skaitytojas iš viso pasaulio.

Kai vienas pasiteiravo, kokios kartos „Apple“ telefonu daryta ši nuotrauka, J.Belfiore'as nė kiek nesutriko:

„Nuotrauką dariau savo kišenine „muiline“ „Sony RX-100“. Paskui perkėliau ją į „iPhone“ naudodamasis „Sony PlayMemories“ mobiliąja programėle.“

Liktų tik sutrikus gūžtelėti pečiais – gal jis dirba „Apple“, gal „Sony“, bet „Microsoft“ čia nė nekvepia. Užsiatostogavo?

Ne, neigia viceprezidentas. „Apple Insider“ rašo, kad Joe Belfiore'as pareiškė, jog privalo nuolat stebėti visų konkurentų produktų trūkumus ir privalumus, todėl ir atostogų metu tuo užsiima.

Viena vertus, toks pasiteisinimas lyg ir kelia juoką – kiekvieną dieną kažką panašaus girdime iš įkliuvusių savo politikų.

Kita vertus, tenka pripažinti, kad tai logiška. Steve'o Ballmerio laikai, kai „Microsoft“ darbuotojai lyg kokie šnipai slėpė savo „iPhone“ telefonus nuo vadovybės, jau seniai baigėsi. Satya Nadella kur kas demokratiškesnis, jam vadovaujant sukurta ne viena „Microsoft“ programėlė „iPhone“, tad net jei šis telefonas yra nuosavas, J.Belfiore'as neturėtų nukentėti.

Juk pusmetį nesirodant darbe išties negalima nesidomėti konkurentais. O „iPhone“ operacinė sistema artimesnė „Windows Phone“ negu „Android“, tad pasirinkimas visai teisingas.

Tik štai kaip dabar jaustis ir ką daryti tiems keliems procentams Žemės gyventojų, kurie turi „Microsoft Lumia“? Gal irgi pamėginti patyrinėti konkurentų gaminius? Juk jei jau tai per atostogas daro pagrindinis „Windows“ telefonų žmogus pasaulyje?..

Štai taip ir įtraukiami žmonės į tą neištikimybės liūną…

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Arnoldas Lukošius
(12)
(50)
(-38)

Komentarai (16)