Norite, kad telefonas veiktų ilgiau? Atlikite vieną paprastą veiksmą  (2)

Jums tereikia ištrinti „Facebook“ programėlę, mat joje greičiausiai prasideda didžiausios jūsų telefono problemos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojai jau seniai skundėsi dėl programėlės keliamų nesklandumų, tokių kaip senkanti telefono baterija ar sulėtėjęs telefono darbas. Socialinis tinklas mėgino išspręsti iššūkius – pernai „Facebook“ gamybos vadovas Chrisas Coxas visiems „iPhone“ naudotojams liepė pakeisti  telefonus „Android“ įrenginiais, kol programėlė bus sutvarkyta.

Tačiau problemos vis dar liko. Neseniai „Android“ tinklaraštininkas Russelas Holly‘is pranešė nebesinaudosiantis programėlėmis, o po to kilo grandininė reakcija, kurios metu išaiškėjo įdomių dalykų apie jos įtaką telefono baterijai.

Socialinio tinklo „Reddit“ vartotojai nustatė, kad iš LG G4 ištrynus „Facebook“ ir „Facebook Messenger“, telefonas veikė 15 proc. ilgiau. Kiti socialinio tinklo vartotojai teigė gavę tokius pat rezultatus.

Bandymus atliko ir „The Guardian“ žurnalistai, kurie teigia, kad ištrynus „Facebook Messenger“ iš „Huawei Nexus 6P“ ir vietoje jos įrašius „Metal“, telefonas išsikrovė net 20 proc. vėliau.

„Metal“ taip pat leidžia gauti „Facebook“ pranešimus, tačiau išeikvoja kur kas mažiau energijos.

Teigiama, kad oficialioje „Android“ statistikoje pateikiama informacija apie „Facebook“ aplikacijos energijos sunaudojimą nėra tiksli – fone programėlė išeikvoja kur kas daugiau energijos.

Norintiems sutaupyti baterijos laiką ir gauti „Facebook“ informaciją alternatyva gali būti „Facebook“ naudojimasis „Chrome“ naršykle telefone, kurioje pasiekiama dauguma „Facebook Messenger“ funkcijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(64)
(10)
(54)

Komentarai (2)