Kaip atidaryti seifą per 5 s? (Video)  (4)

Seifus gaminančios kanadiečių bendrovės Mr. Locksmith vadovas Terry Whin-Yatesas demonstruoja, kaip per keletą sekundžių atidaryti seifą su kodine spyna ir padaryti tai be jokių įsilaužimo žymių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė verčiasi ne tik seifų gamyba, bet ir teikia spynų bei seifų atrakinimo paslaugas. Norėdamas pademonstruoti menką daugelio seifų efektyvumą, T. Whin-Yatesas pademonstravo, kaip per kelias sekundes atidaryti vieną populiariausių amerikietiškų seifų su elektronine kodine spyna Sentry.

"Tokį eksperimentą esame filmavę – seifą tąsyk pavyko atidaryti per 1,63 sekundės", - po sėkmingo įsilaužimo papasakojo seifų specialistas.

Net ir visiškai neįgudusiam – atsitiktinai pasirinktam žmogui iš auditorijos – seifą tokiu būdu pavyko atidaryti greičiau nei per 5 sekundes. Tokiu būdu įmanoma atidaryti kiekvieną seifą su elektronine kodų spyna.

Triuko paslaptis – ypač galingas retųjų žemės elementų magnetas. (žr. nuo 2:20 min.) T. Whin-Yatesas įspėja, kad su tokiu magnetu reikia elgtis labai atsargiai – ne šiaip sau jis, prieš laužiant seifą, dedamas į kojinę. Kam? Yra labai konkreti priežastis – kad po seifo atvėrimo operacijos magnetą būtų galima atplėšti nuo seifo sienelės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(62)
(12)
(50)

Komentarai (4)