Kaip sukurti „amžinąjį variklį“: nuo fizikos teorijų iki pačių paprasčiausių idėjų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2016-04-01 16:46
Nebūtina iš grunto imti, galima iš oro imti žemos temperatūros šilumos, o jos galima sakyti yra be galo. Taip ir su elektra, kai kurie išmoko imti energiją atrodytų iš niekur. Padaro įrenginį, kuris yra mažesnis nei 50x50x50 cm, yra tik įžeminimas. Pasileidžia nuo kronos ar 12 voltų akumuliatorius ir toliau jau save maitina, yra keitikliai įtampos ir nieko nevartoja ir duoda kaip kam išeina nuo 300 vatų, kai kurie irenginiai duoda iki 25 kilovatų. Iš kur energija? Iš aplinkos, taip kaip su šilumos siurbliu, tik čia ne šilumos siurblys, o elektros energijos siurblys.
Pjovėjas 2016-04-01 17:33
nu nu, prašyčiau detaliau, kas čia per įrenginys? (ir vėl" atrodo iš niekur" nėra tas pats, kas "iš niekur")
bahuriux 2016-04-01 19:05
Jum abiem, pjovėjui ir Atk, tikrai ne prošalį būtu perskaityti dar syki straipsnį (video praleisti), bet šį kartą būtu gerai, kad suprastumėt, kas rašoma. Ten kalbama apie pirmojo ir antrojo tipo "amžinuosius" variklius ir kokių sąlygų tam reikia, kad jie veiktu.
Pjovėjas 2016-04-04 10:37
Aš tai tą suprantu. Ir net žinau kuo jie skiriasi : Antro tipo grubiai tariant gali "suktis" amžinai, nors papildomos energijos kaip ir nesukuria nesukuria (čia labai grubiai apibūdinant). Pirmo tipo ne tik kad sukasi amžinai, bet dar ir sukuria energiją iš niekur, kurią galima vartot "variklio išorėje". (irgi grubiai) Abu varikliai neegzistuoja, pagal visus žinomus mokslo dėsnius. taip, kad nelabai suprantu, prie ko čia šita pastaba Jei ką, priminsiu: Atk nusišnekėjo, kad amžinasis variklis egzistuoja ir yra plačiai naudojamas jau net namų ūkiuose (šilumos siurblys). Vat su tuo aš nesutinku ir drąsiai vadinu totaliu nusišnekėjimu.