Žvejai džiūgauja: upėje pagavo senesnį nei 60 metų laimikį (Video)  ()

Daugelis žvejų žino, kad užsienio vandenyse kartais galima sugauti ne vieną išties įspūdingą laimikį. Tiesa, būtent tokio negalėjo tikėtis nei prie amerikietiškos egzotikos pripratę žvejai, nei tie, kurie šiuose vandenyse meškerioja pirmą kartą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Christian Burzynski, Adam Graves ir Andy Holst nuolat nukeliaudavo pažvejoti į Viskonsine tekančią Vilko upę. Bėgant metams jiems pavyko sugauti ne vieną keistą laimikį ir užkabinti kabliuku galybę šlamšto, tačiau paskutinis jų laimikis dar ir dabar priverčia vyrus nuoširdžiai nusijuokti.

„Tiesiog netekome žado, kai iš vandens ištraukėme 6 Budweiser alaus skardinių pakuotę,“ – kvatojo 33 metų Adam Graves. Surūdijusios skardinės į upę buvo įmestos anaiptol ne vakar. Tokio upės gelmių nuotykio plonas metalas neatlaikė, todėl alaus jose jau nebebuvo, tačiau į skardines pribėgęs smėlis privertė žvejus kaip reikiant paplušėti intensyvioje „kovoje“ su laimikiu.

„Visi pagalvojome vienu metu – kas tai per velnias. Buvo neįtikėtina išvysti visas šias skardines. Visos jos vis dar buvo tvarkingai sujungtos į šešių skardinių pakuotę,“ – nuostabos negalėjo nuslėpti žvejai. „Mes pasidalinome skardinių nuotrauka aktyvaus laisvalaikio Facebook anketoje Grim Outdoors. Paveikslėlis buvo pasidalintas daugiau nei 1000 kartų.“

Žvejai susisiekė su oficialiais Budweiser atstovais, kad įsitikintų, kiek metų galėtų būti šiam alui. Budweiser atstovai ne iš karto sutiko bendrauti su meškeriotojais, bet galiausiai atsakė, kad skardinėms daugiau nei 60 metų.

Jei netikėtame laimikyje dar būtų likęs bent lašas alaus, žvejai patikino, kad tikrai būtų pakėlę skardinę į vienas kito sveikatą. Kol kas vyrai planuoja savo laimikį pasilaikyti kaip suvenyrą, kad būtų, ką ateityje parodyti vaikams.

Straipsnio šaltinis: Kablys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(15)
(10)
(5)

Komentarai ()