Neįtikėtina istorija: benamis iš Indijos elgetauja ir skolina pinigus verslininkams  (0)

Žvelgiant į šį vyruką, akivaizdu, kad jis yra benamis. Tačiau šis indas, vardu Pappu Kumaras, yra turtingesnis už daugumą savo tautiečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastaruosius 8 metus šis benamis elgetaudamas sugebėjo užsidirbti nemažai pinigų – keturiose banko sąskaitose jis laiko 7500 dolerių, o jo turto vertė siekia net 185 000 dolerių!

Be to, jis prisiduria skolindamas vietiniams verslininkams pinigų ir uždirba iš gautų palūkanų. Nepaisant to, 33-ejų vyras neketina mesti elgetavimo.

P.Kumarui nebuvo skirta elgetos dalia. Bent jau taip atrodė iš pradžių – jis lankė vidurinę mokyklą ir ketino studijuoti inžineriją koledže. Deja, po nelaimingo atsitikimo jis liko iš dalies paralyžiuotas.

Netrukus mirė jo tėvas, o giminaičiai jo išsižadėjo. P.Kumarui neliko jokio kito pasirinkimo kaip tik eiti elgetauti. P.Kumaras įsitaisė Patnos (Indijos miestas Biharo valstijoje) geležinkelio stotyje ir elgetavo ten net 7 metus, kol pernai policija užsimanė jį iškraustyti.

Vyrui nepaklusus, jis buvo suimtas ir būtent tuomet paaiškėjo, kad jis nėra toks jau vargšas (bent jau finansine prasme). Tyrėjai išsiaiškino apie jo banko sąskaitas bei du didelius žemės sklypus. Policija taip pat išsiaiškino, kad jis yra paskolinęs 15 tūkst. dolerių vietiniams verslininkams, pritaikęs aukštas palūkanas.

Policija patarė P.Kumarui mesti elgetavimą ir pradėti gyventi normalų gyvenimą iš santaupų, tačiau jis atsisakė. Vėliau policija ne kartą išvežė jį iš traukinių stoties ir liepė liautis elgetavus, tačiau jis vis tiek ten grįžta. Pareigūnai tiesiog neįsivaizduoja, kas P.Kumarą verčia taip elgtis.

Policija taip pat patarė P.Kumarui išsigydyti savo negalią, tačiau šis atsisakė ir pareiškė: „Jeigu mane pagydys, kaip aš toliau elgetausiu? Kas man duos pinigų, kai aš būsiu fiziškai sveikas?“ Matyt, elgetauti Indijoje taip pat pelninga, kaip ir užsiimti verslu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(26)
(4)
(22)

Komentarai (0)