Kodėl homoseksualumas mus vis dar trikdo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

manas 2016-06-22 12:26
Kodėl homoseksualumas mus vis dar trikdo? irodyta kad tokiais ne gimstama, o tampama, taigi, bet kokia reklama neturetu buti toliaruojama.
scepticism 2016-06-22 13:05
Neskaičiau straipsnio, bet turiu savo nuomonę šiuo klausimu. Yra dvi homoseksualų kategorijos: gėjai ir 3,14derastai. Gejai, tai žmones kurie privačiai daro kas jiems patinka, gyvena savo asmeninį gyvenimą ir gali buti,i kad tu net nežinai, kad jis gėjus. O 3,14rastas yra tas žmogus kuris rėkia, kad yra gejus. Bruka savo poziciją, dirbtinai ją sureiksmina, ir amžnai skundžiasi, kad yra skriaudžiamas. ...Gėjai man nekliūna, 3,14rastu nekenčiu.
deadmau5 2016-06-22 13:21
Manas Tikrai nieks neirodyta, skleidi propaganda. Gamtoje yra pilna homoseksualumo, tad tokiais visgi gimstama. Scepticism, negirdejai apie diskriminacija Lietuvoje, pazeidziamas geju teises? Kas pasikeis jei jie it pele po sluota sedes? Kaledu senelis atnes jiems teises? Viesumas ir yra tam, kad gydyti homofobus.
Rukis 2016-06-22 14:01
Yra įrodyta, kad komentatorius su slapyvardžiu "Manas" yra ateivis iš Marso kuris dirba kartu su Iliuminati, tam kad sunaikintų žmonijos pasipriešinimą dar prieš Marsiečių invaziją. Kaip įrodyta? O vat ir įrodyta. Įrodyk kad neįrodyta! #REKT Ar ne?
Hm 2016-06-22 14:04
... visi Spartos kariai buvo gėjai, arba tol kol buvo tarnyboje... Gal pas juos buvo kokia nors mutacija ar koks lytinis sutrikimas??? Ne. Paprasčiausiai berniukus taip auklėjo nuo mažens ir su išskaičiavimu. Be sekso jaunus žmones neišlaikysi, tai buvo nuspręsta - tegu jie kr-šasi tarpusavyje. Nereikės iš kareivinių pas moteris pabėginėti, o ir mūšio metu savo mylimuosius gins aršiau... Tas pats vyksta ir įkalinimo įstaigose kur aplinka tik vienalytė... Tai akivaizdu ir be jokių papildomų mokslinių paaiškinimų, kad aplinka lytinėje orientacijoje svarbu. Ne visiems, bet dalis žmonių tikrai gan lengvai įtakojami. Va tokiems ir skiriama gėjpropoganda, paradai ir kiti smegenų plovimo būdai... ir tai veikia... Dabar "sugėdinti" netolerastą kaip ir garbės reikalas. Be to "tolerancija" man labai neaiškus žodis, va Lietuviškai skamba nepalyginamai geriau - pakantumas. Nuo žodžio - pakęsiu, pakentėsiu...
Hm 2016-06-22 14:27
Hm... tai kodėl minusas? Kur nors koks paneigimas? O ar jau nebegalima ir savo nuomonės pareikšti???... Štai jums geriausias įrodymas, kad paradai ir propoganda veikia labai jau tolerantiškai - apie gėjus tik gerai arba nieko ... ar ne taip - pupuliai? ...
deadmau5 2016-06-22 16:52
Samokslo teorijos is antikos laiku, cia super argumentai... Reikia pirma ismokt skirt nuomone nuo diskriminacijos, tuomet gal ir pavyks susikalbet. Apskritai nera jokio logisko argumento neleidziancio gejams rengti paradus, tuoktis ar isivaikinti vaikus. O saukti "pyderai!!!" nera nei nuomone nei argumentas.
UTF16 2016-06-22 18:16
O tai blogai todėl, kad tau asmeniškai nepatinka, ar yra dar kokių nors antikinių priežasčių?
Hm 2016-06-22 18:47
Kalba eina ne apie "patinka-nepatinka" man, bet klausimas kitas - ar yra prasmė vakarų civilizacijai didinti gėjų skaičių visuomenėje? Vakarų civilizacija nykstanti, senstanti. (Kiek supratau, kad aplinkos įtaka orientacijai kaip ir nekelia daugiau klausimų...) Va jei sugalvotų propaguoti gėjiškumą Afrika, musulmonų pasaulis, Azija, sakyčiau šaunuoliai, tą perteklinį žmonių prieauglį reikia kažkaip suvaldyt ir vienalytiškumas jiems būtų pats tas. Bent jau Lietuvai visai tiktų ir musulmoniškas šeimos modelis - 2,3 žmonos šeimoje. Jei jau esame tolerantiški, tai tada būkime iki galo tolerantiški - toleruokime, geriau propaguokime ir daugpatystę...
UTF16 2016-06-22 18:56
Apšviesk mus: kiek buvo gėjų kažkokioje visuomenėje prieš efektyvią gėjų dauginimo kampaniją ir kiek buvo po? O patikimi šaltiniai tiesiog negali nedžiuginti.
Hmz 2016-06-22 19:43
1. Kuo skiriasi "bruka savo poziciją" nuo "išsako savo poziciją"? 2. Kuo skiriasi "dirbtinai ją sureikšmina", nuo "laiko ją labai svarbia"? 3. Pakomentuok - ar blogai skųstis kai esi skriaudžiamas?
Artojas 2016-06-22 19:50
Žinoma, įteisinti santuokas tarp trijų, keturių, penkių ir šimto žmonių drąsiai galima ir, manau, netgi ir reikėtų. Tai visiškai suardytų viduramžišką požiūrį, kad santuoka būtinai turi būti tarp dviejų žmonių, turtas tarp santuokinių turi būti staiga mistiškai pasidalijamas, kas yra iš esmės totali teisinė nesąmonė. Juo labiau, nėra jokių loginių priežasčių tą drausti. Manau, santuoka tarp trijų žmonių būtų itin aktuali biseksualams. Tačiau toliau žiūrint, vargu ar daug žmonių pasirašytų tuoktis su partneriu, kuriam reikia dar vieno partnerio. Žmonių prigimtis tiesiog tokia, kad jie linkę savintis ne tik daiktus, bet ir kitus žmones. Savaime suprantama, tai yra šizofreniška ir apgailėtina, bet būtent dėl tokios nesąmonės visiškos laisvės, teisės negali būti iki galo užtikrintos XXI amžiuje, deja. Tačiau bet kuriuo atveju santuoką kaip sąvoką reikėtų visiškai perrašyti juridiškai, nes ji savaime pažeidžia daugybę žmogaus teisių ir laisvių.
Aidas 2016-06-22 20:50
Gal pradziai reiketu isisamoninti, kad jie yra kazkam vaikai, broliai, seses, draugai. Sia paprasta tiesa pats palyginti neseniai isisamoninau. Edit: homoseksualumas dar plius minus. Transesksualumas tai didele zmogui problema.
86 Milijardai 2016-06-22 21:17
Dėkui, kad taip vertinate ir komentuojate. Jūsų komentaras mus įkvėpė parašyti plačiau apie homoseksualumą. Laukite naujų ir išsamesnių straipsnių. Geros dienos 86 Milijardai
Shinigami 2016-06-22 21:18
Tavo ši sakinį galima pakeisti ir perfrazuoti iš kitos barikados pusės. Asmenys, tai žmonės kurie privačiai daro kas jiems patinka, gyvena savo asmeninį gyvenimą ir gali buti, kad tu net nežinai, kad jis heteroseksualas. O visi kurie rodo viešai kad yra heteroseksualai yra gaidžiai. Kažkaip nematau didelio esminio skirtumo tarp tavo sakinio ir savo. P.S. paprastai sakant, tavo komentaras smirdėtę smirda diskriminacija. Nes jis sako, kad heteroseksualai gali viešumoje vaikščioti apsikabine, gali viešai bučiuotis ir kitaip rodyti savo lytine orientacija, bet homoseksualai to daryti negali. Tokia mąstysena ir yra vadinama diskriminacija, o ne nuomonę.
Aidas 2016-06-22 21:39
Nuo kada nuomone ar kalbos yra diskriminacija? Diskriminacija yra realus teisiu suvarzymas. Tad prasau terminologijos nekraipyti.
Hm 2016-06-22 22:07
1. jei jums pateikiau Spartos pvz. (a nei vieno paneigimo) ir jūs vis tiek - gėjais gimstama... vadinasi bendrauju su demagogais, kuriems svarbi tik jų nuomonė... 2 Neturiu jokios savo nuomonės apie gėjus, nes ir giminėj yra gėjus ir bendraujam, ir jokių nesklandumų. Ir buvęs kurso draugas gėjus, mieste susitikę pasikalbam, palinkim viens kitam sėkmės kuo nuoširdžiausiai... 3. Aš nuomonę turiu tik dviem klausimais - aplinka taip pat prisideda prie lytinės orientacijos ir vakarų civilizacijai žalinga gėjų teises iškelti virš tradicinės šeimos teisių. Tik tiek...
Kitesabove 2016-06-22 22:10
Kudos, man. Jie tiesiog ekshibicionistai isijaute i pasirinkta vaidmeni, zmones nesurade savo tikrosios asmenybes. Tie, kurie mano, jog tokiais gimstama, gyvena iliuzijoje, jei is pradziu buvai su moterimis, veliau perejai prie vyru (pvz. Ricky Martin) tai tu negimei gejum, tu eksperimentuoji, dauguma seksualiai aktyviu zmoniu tai daro is nuobodulio (viena laime ne as). Beje, visi apie gėjų teises. Įsivaizduokim, kad gėjų nėra. Yra tarkim tik lesbietės. Kur moterų teisės? Visi palaiko gėjus, bet ne lesbietes. Jei jau toleruojam, tai toleruokim visus. Dauguma čia tų garbinančių gėjus, kitose temose lieja tulžį ant vegetarų (ką jiems jie padarė?), ant moterų, ant Afro Amerikiečių ir musulmonų.
Aidas 2016-06-22 22:24
Tvarkingas heteroseksualus zmogus neeksperimentuoja ir netampa. Bet, jei toks gimei, arba biseksualas, tai niekur nepabegsi, nebent i filosofija ir religija, jei nenori tokiu santykiu. O del vadinamo tapimo, tai paprasciausias istvirkavimas. Nes toki istvirkeli vis vien galu gale trauks priesinga lytis ir viskas. Del narkotiku vartojimo bei biseksualumo tie dalykai pasireiskia.
manas 2016-06-22 22:34
Jei berniukas auga tik su mama, tėvo neturi arba su juo nesutaria, šis jį atstumia, moteris tampa berniukui per daug seksualiai provokuojanti, jo lytinis potraukis moterims anksti blokuojamas. O tėvo nusišalinimas verčia berniuką galvoti, kad vyrai – geidžiamas idealas. Tokio žmogaus homoseksualumas gali būti atviras arba latentinis, užslėptas. Jei berniuką atstumia ir mama, jis tarsi užstringa – negali būti nei šalia mamos, nei šalia tėčio. Jis ima ilgėtis tėčio ir tas ilgesys vėliau išreiškiamas lytiniais santykiais su vyrais. Pats is kur busi, kad taip reiskies? Gal is veneros?