Sprogęs „iPhone“ ne juokais išgąsdino vaikiną – galėjo baigtis dar blogiau  (7)

Paaugliui keliaujant greituoju traukiniu, sprogo jo telefonas „iPhone 5s“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Devyniolikmetis Arthuras Smithas, būsimas teisininkas, šiuo metu svarsto galimybę imtis teisinių veiksmų prieš „Apple“.

„Kelionės metu miegojau ir išgirdau skambant savo „iPhone“. Pabudau ir mačiau, kaip žmonės mane bado žvilgsniais, nes važiuojant mobiliaisiais naudotis negalima“, – pasakojo jis.

„Telefono ekranas buvo visiškai tamsus, taigi norėjau telefoną visai išjungti. Be to, buvo prietaisas buvo įkaitęs. Kaip tik tuo metu pradėjo sklisti siaubingas degančios sieros kvapas, o tada dužo ekranas ir subraižė visą ranką“, – pasakojo vaikinas.

A. Smithas jautėsi taip, tarsi jo ranką būtų nudeginęs karštas metalo gabalas. Taip pat jis išsigando gana triukšmingo pokštelėjimo, po kurio pradėjo verstis dūmai. Keleiviai, buvę greta jo, sunerimo.

Nenorėdamas sukelti jokių įtarimų, jis įvyniojo telefoną į servetėlę, stengdamasis sustabdyti iš prietaiso rūkstančius dūmus ir nesukelti pakeleivių įtarimų.

Kaip rašo eveningstandard.co.uk, jaunasis britas serga hemofilija – reta liga, kuri sumažina kraujo gebėjimą krešėti. Iškart išsilaipinęs St. Pancras stotyje, jis buvo apžiūrėtas medikų.

„Jei tai būtų nutikę prieš dieną, man keliaujant motociklu, tikriausiai tai būtų buvę lemtinga“, – tvirtino jis. Jis tvirtino tikintis, kad tai vienkartinis atvejis ir kad tai nesikartos, nes šiais telefonais naudojasi ir vaikai: „Jaučiuosi atsakingas ir už savo mažąją sesę, kuriai yra 10 metų ir kuri naudojasi „iPhone“.

Aš susisieksiu su „Apple“ ir net jei telefono galiojimo laikas pasibaigęs, jis neturėtų taip sprogti. Kai miegu, jis taip pat greta, šalia mano pagalvės, tuo metu sprogęs telefonas tikrai galėtų subjauroti mano veidą.“

„Apple“ tvirtino nekomentuosianti tokių paskirų atvejų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai (7)