„Tele2“ sudarė sandorį su kunigu – „mūsų klientai turės privilegijų bažnyčioje ir gyvens ilgiau!“  (8)

Jei esate „Tele2“ klientas, nuo šiol už jūsų sveikatą ir ilgą gyvenimą kas mėnesį bus laikomos šv. Mišios, o įmonės darbuotojai dar gaus ir pirmenybę prie klausyklos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį susitarimą mobiliojo ryšio operatorius sudarė su kunigu Algirdu Toliatu. Jis turėjo problemą: kiekvieną sekmadienį jis išsiųsdavo per 500 SMS žinučių parapijiečiams su priminimu apsilankyti bažnyčioje.

Pačiam išsiųsti tokį kiekį žinučių rankiniu būdu ne tik nepatogu, bet ir atima daug laiko. Todėl kunigas kreipėsi į operatorių – galbūt yra paprastesnis būdas?

Jam buvo pasiūlyta naudotis paslauga „SMS verslui“ (ja gali naudotis ir privatūs klientai). Apsilankius savitarnos svetainėje reikia įvesti žinutės tekstą ir išsiųsti iš anksto sudarytai adresatų grupei. Kelios minutės – ir tikintieji informuoti.

Problema ta, kad tokiu būdu siunčiamos SMS yra mokamos: viena žinutė kainuoja 0,0145 euro be PVM. Siunčiant 500 žinučių keturis kartus per mėnesį, toks paraginimas ateiti melstis ir aukoti kainuoja apie 35 eurus (įskaičius PVM).

Kunigas dar sykį kreipėsi į operatorių, siūlydamas sudaryti „barterį“: „Galėčiau pasiūlyti visiems „Tele2“ darbuotojams pirmenybę prie klausyklos, taip pat eilėje prie Komunijos. Kasmėnesines Mišias „Tele2“ darbuotojams ir vartotojams už jų sveikatą ir ilgus gyvenimo metus. Darbuotojams – paskaitų ciklą apie vertybes“, – kunigo pasiūlymą savo „Facebook“ paskyroje persakė „Tele2“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andrius Baranauskas.

Jis teigė, kad šio pasiūlymo kompanija negalėjo atsisakyti: „Skaičiuokite patys: investicija – 35 eurai per mėnesį, arba 420 eurų per metus. Rezultatas – klientai gyvens ilgiau. Vadinasi, ir mūsų paslaugomis naudosis ilgiau. Ir mokės visą tą ilgesnį gyvenimą pagal sąskaitas. Imam!“, – juokavo „Tele2“ atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(38)
(67)
(-29)

Komentarai (8)