Kitoks žvilgsnis į terorą Europoje: „Kažkaip reikia atimti duonriekį peilį iš žudiko maniako rankų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2016-07-19 14:50
Ten kur silpnesnė dvasinė atmosfera, ten ir šaudyt pradės greičiau. Kitaip tariant, ten, kur silpnesni dvasiškai žmonės gyvena ten ir... O norint būt stipriam dvasiškai ir kurtį švarinančią, švarią atmosferą, reikia visiems atleisti, neįsieidinėti, už viską būt dėkingam, būt nuolankesniam, neįmti jokių kreditų, nesiskloninti ir neskolinti, būt ramiam, adekvačiam, maksimaliai stengtis galvotoi, mąstyti teigiamai, daugiau šypsuotis, juoktis, juokati. Neįtarinėti priešų aplinkui ir neieškoti jų, negalvoti taip, tarsi aplinkui vieni priešai, kurie tik ir galvoja, kaip prikenkti.
UTF16 2016-07-19 16:06
Dešiniųjų logika: islamistai žudo, vadinasi, mums reikia grąžinti muitus prekėms iš Europos šalių.
Audrius 2016-07-19 16:28
Ne muitus grazinti, o isstoti is griunancios ir savo sienu nekontroliuojancios, kasmet milijonus arabu isileidziancios ES! Muitai ir ju dydis-yra salutinis is ES istojimo padarinys, kuris butu nustatomas derybomis.
Rukis 2016-07-19 16:41
, kaip Š. Korėja ar Eritrėja? Tu bent supranti kad su mumis vienais derėtis niekas nenorės? Ir be ES mūsų ekonomika grįžtų į sovietmečio laikus, o valstybės valdymas - į prieškarinę oligarchiją.
Audrius 2016-07-19 16:58
neverk neverk, nieks dar niekur neistojineja Man tik siaip iodmu, is kur pas lietuvius toks vergo kompleksas..be seimininko nei zingsnio, seniau be maskvos, dabar be Briuselio..labai kvepia Stokholmo simdromu. anyway. Kas del ES, tai siai dienai, Lietuvai ji labai apsimoka-nesigincyju. Gaunam nesveikas dotacijas-balius tesiasi. Lietuviai yra didziausi eurofanai, kurie savo noru gyvenime is ES neistos. Kalbu apie vakaru salim, kur ES skamba kaip keiksmazodis. Kas del tavo "isminties" apie mazas salis, su kuriom nieks nesidera, tai...zinai pvz, Singapura, Naujaja Zelandija, Sveicarija, Islandija, Taiwana ir n kitu saliu? Kai yra del ko deretis, tada ir derasi.
immortallt 2016-07-19 17:05
Audriau, vergo kompleksas pas tave. Tu įsivaizduoji, kad šiam pasaulyje pats sau vienas gali būti - negali. Nesvarbu, kalba eina apie asmenį, šeimą, kompaniją ar šalį. Mes nesame vieni ir jei nori sėkmingai "gyventi", turi kontaktuoti su kitais. Kuo geriau kontaktuosi, tuo geriau gyvensi. Blogiausia, kad tu manai, jog derėtis kartu ir kartu kažką daryti yra vergovė. Būtent dėl šių savo ydų gyvenime nei būsi išties laimingas, nei finansiškai gerai galėsi gyventi. Galbūt susitaikysi, su tuo ką turi, bet tai nereiškia, kad pasieksi aukštą pragyvenimo lygį - nes nevertini bendradarbiavimo. Singapūras - vat kai Lietuva bus ant pagrindinio prekybos kelio pasaulyje ir ten bus palanki vieta daryti perkrovimus - tada pakalbėsim. Naujoji Zelandija - kažkuo pasižymi? Šveicarija - istorija ir vėl geografija. Islandija - o ką Islandija? Taivanas - milžiniška šalis, nesakyčiau, kad labai klestinti. Pabuvojęs ten ne tik gražiose didmiesčių dalyse kitaip vertintum skurdą.
Rukis 2016-07-19 17:28
Po tikrojo BREXIT'o pamatysim kaip likusių Europiečių nuomonė pasikeis į ES. ES yra keiksmažodis tik nacionalistams, "verslininkams" kurie nesugeba konkuruoti (nes yra nevykėliai), pencininkams, bei vietos ubagams, kurie nenori dalintis savo pašalpomis
Audrius 2016-07-19 17:35
vaikai, gi sakau, kad nieks neatims is jusu tos ES. Praeis dar laiko, kol pati subyres.. (side note) immortallt, tu gi pastoviai aiskini, kad visokie MMA, pasalpos ir paramos biedniems-labai negerai ir, svarbiausia, net patiem varguoliams negerai, nes jie neiesko darbo, o is pasalpu gyvena, ne? Jau nekalbu apie nuskriaustus verslininkus Tai is kur pas tave tiek palaikymo socialistinei ES, kur, pagal tavo standartus, nera teisybes, kai turtingos salys yra privesrtos subsidijuoji bienas? Truksta man pas tave nuoseklumo.. Kas del ES, vertes, tai galiu tik pasikartoti-siandien LT, ji labai apsimoka ir asmeniskai dziaugiuosi, kad esame ES nariai. Jei pabandytumet (nors, kiek matau jums tas neimanoma) issivaizduoti kaip i ES ziuri eilinis dirbantis britas ar prancuzas, vaizdas butu visai kitas (jau simta kartu rasiau, nesikartosiu). Trumtai tariant, yra daug kompleksiniu priezasciu, kodel euroskeptiku vis daugeje ir dauges ir manau yra labai sveika bent pabandyti jas suprasti. Del vergo simdromo, tai nezinau ar as ji turiu ar ne, bet manau, kad jei salis turi kazka gero pasiulyti pasauliui, ES jai nebutinos. Ir atvirksciai, jei nieko gero neturii bus sajungoj ar nebus-esmes tas nekeicia (ziureti Graikija, Portugalija, Kipra ir pan..).
Audrius 2016-07-19 17:50
Ruki, kur cia tos investicijos LT? Ir kur cia tie issimoksline ir nasus darbuotojai? Ikejos lempjuvese ar Barklajaus call centruose? Ar tu gal su Bangladesu lygini, tai tada jo, nerealiai mes atrodom! Konkreciau rasyk su kontekstu, pvz lyginant su normaliom salim, arba bent su biednom kaimynem, pvz Estija.. Nusileisk kada ant zemes, bus lengviau gyvent. http://eucham.eu/charts/153-2015-03-for ... -in-europe
Šinšilas 2016-07-19 17:51
Argi islamisto čia darbas? Panašiau į beprasmybės nukamuoto bedalio kerštą visuomenei. Kaip pasakoja R. Kuodis - iki`70 metų buvo Europos aukso amžius su nuline bedarbyste, adekvačiu atlyginimu ir minimalia socialine nelygybe, vėliau, įsigalėjus liberalizmui, aukso amžius atėjo bankams, pusė pasaulio turto vieno procento buržujų rankose, atlyginimas dešimtis kartų atsiliko nuo darbo našumo ir pan. Lietuviai nuleidžia garą emigruodami, o kur dėtis prancūzui? Pervažiavo volu turčių minią ir numirė laimingas.
mnv 2016-07-19 19:02
Ane.... nepamiršk, kad didžioji dalis to brudo vyksta ne Europje, tai tavo argumentas vietoje nukrenta. Neveltui prieš pradėdami jie šaukia "dievas didis!", o ne "bankams chaną!" O tęsis tai tol kol apie tai kalbėdami pradėsime : "Islamo vardu prisidengusio .." Prisidengusio my ass.... Jei nori kažką sutvarkyti, pirmą turi pripažinti problemą - toksišką religiją.
UTF16 2016-07-19 19:04
Kaip manai, kodėl Islandija ir Šveicarija priklauso bendrai ES rinkai, jei jos nori būti mažos, bet nepriklausomos? Bandau sugalvoti pavyzdžių, kuri Europos valstybė nepriklauso bendrai ES rinkai ir to net nesvarsto. Į galvą ateina vos keli variantai: Vatikanas, Baltarusija, Rusija...
kausiukas 2016-07-19 19:37
Quran (2:191-193) - "And kill them wherever you find them, and turn them out from where they have turned you out". Quran (3:151) - "Soon shall We cast terror into the hearts of the Unbelievers, for that they joined companions with Allah, for which He had sent no authority". Quran (8:12) - "I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them" Quran (8:39) - "And fight with them until there is no more fitna (disorder, unbelief) and religion is all for Allah". Quran (9:5) And when the forbidden months have passed, kill the idolaters wherever you find them and take them prisoners, and beleaguer them, and lie in wait for them at every place of ambush. But if they repent and observe Prayer and pay the Zakat, then leave their way free. Surely, Allah is Most Forgiving, Merciful. Vien tik taika ir gerovė, tikrai niekas niekam ir niekada neliepė nieko žudyti. Atsigaukit, žmonės... Su ta pačia taika Konstantinopolis tapo Istanbulu, Vidurio Rytuose ir Šiaurės Afrikoje neliko nei vieno Krikščionio, taikingais metodais atsirado musulmoniškas Pakistanas, bei Malaizija... Vien tik taika ir jokios agresijos...
Šinšilas 2016-07-19 19:42
Vaikiškos pezalionės. Visas išsivystęs pasaulis įstojęs į Pasaulio Prekybos organizaciją ir gali pardavinėti viską kur nori ir kur nori. Muitai? Mūsų parduotuvės užverstos pigiais rusiškais ketčiupais ir majonezais, vadinasi muitai išvis jokia ne kliūtis. Na, pabrangs prekė nuo apmuitinimo centu ar dviem, o biudžetas surinks papildomus milijardus.
unixistas 2016-07-19 19:45

UTF16 2016-07-19 19:50
Shinigami 2016-07-19 19:55
Šaltinis http://www.quranful.com/ Kad ir kiti galėtu paskaityti, kokia tai "taiki" religija.
Audrius 2016-07-19 20:39
Man tik siaip idomu, tu rimtai galvoji, kad euroskeptikai, visu pirma nori muitu?? Jei taip, tai esi Asilas , bet labai tuo abejoju. Muitai yra antraeilis dalykas, ta prasme, kad tai butu istojimo is ES padarinys, o ne priezastis. Aisku? Vakaru europoj yra daug nepasitenkinimo ES valdymu, kai yra ignoruojama pilieciu nuomone ypac tokiais jautriais klausimais, kaip imigracija. Tokiu atveju, zmones yra linke aukoti muitu nebuvima vardan savo valstybes suveriniteto! Gali galvot negalvojes savo BS pavyzdiu. Ne apie tai snekam.
UTF16 2016-07-19 21:20
Ar atsakysi į mano klausimą, ką tavo minėti šveicarai su islandais veikia ES, ar išsisukinėsi kaip maža mergaitė?
Audrius 2016-07-19 21:45
Ka..? prie ko cia Sveicarija ir Islandija ES? Emiau jas, kaip mazu sekmingu valstybiu pavyzdzius, kurios gali vesti dvisales derybas ir ju yra klausomasi, nes ten kazkas i kelnes dejo, kad nebunat po Briuselio sparneliu, Lietuvos nieks nesikalusys ir nieks i mus rimtai neziures.. Nelabai zinau, kur cia busim nesusikalbeje... Bendrai, nelabai idomu su tavim diskutuot.. Suprantu, kad tau, t.y. rytu europieciui, kurio (speju) puse draugu/artimuju isvare dirba UK ar Norvegijoj, o likusi puse tiesiogiai ar netiesiogiai gyvena is ES dotaciju, niekaip nesueina, kaip kas nors gali skustis ES, Shengenu ir pan. Bet patikek, yra daug zmoniu, kuriems tau svarbus argumentai yra visiskai nesvarbus. Taip pat, kaip jau sakiau, as irgi dziaugiuosi, kad LT yra ES nare ir dar bent pora metu tuo labai dziaugsiuosi. Kas del to "baisaus" scenarijaus, kai oro uoste reiktu rodyt pasa ir stovet eilese, tai nzn, kaip tu, bet as visada su savim imu pasa, ir daznai reik stovet eilese prie apsaugos..Dar karta paaiskink, kur cia problema? O del muitu, tai pagal tavo logika, arba ES arba pasaulio pabaiga? Ar kaip? Zinai, kompas per kuri skaitai sita komentaras yra pagamintas ne Europoj, lygiai, taip kaip kaip ir tavo telefas, puse masinu gatvese, dauguma drabuziu ir speju daugiau kaip 50% visu kitu dalyku tavo namuose.. Matai, visgi galima daryt bizni ir nebunant ES.. Kas del zmoniu judejimo, tai tas pats, visada norintys ir gabus galejo vazineti, gyventi, mokintis ir dirbti, ten kur jie nori. ai, nu zodziu, kazkokia be rysio diskusija..