Bene keisčiausia grožio procedūra 2016-aisiais - kodėl vyrai staiga užsinorėjo neraukšlėto kapšelio ir kaip jis išlyginamas (Video)  (2)

Šiais laikais grožio industrijos specialistai mums siūlo galybę įvairių procedūrų ir operacijų. Ši sritis taip pat seka madas ir sparčiai keičiasi, prisitaikydama prie tobulėjančių technologijų ir naujų žmonių poreikių. Ar kada galėjote įsivaizduoti, kad kada nors vyrai ryšis ne visai maloniai procedūrai, kad išsilygintų savo sėklidžių kapšelio odą? Visgi, tai viena karščiausių 2016-ųjų metų plastinės chirurgijos naujovių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grožio standartai nuolat keičiasi – tai yra normalu ir mes įvairių madų jau matėme ne vieną. Net ir dabar vis populiarėjančios visiškai juodos didelės tatuiruotės, dėl kurių sunerimo dermatologai, nėra tokia jau stebinanti naujovė. Dabar, regis, atėjo laikas, kuomet savo išvaizda labai susirūpinę vyrai tobulina ir savo kapšelio odą. Tam naudojamos botulino toksino injekcijos.

Plačiau apie botokso injekcijas į kapšelį – video siužete

Tai nėra nei labai brangi, nei sudėtinga procedūra, tačiau daug plastikos chirurgų ją atlikti atsisako, abejodami suteikiamu efektu ir baimindamiesi galimų komplikacijų. Botokso injekcijas į kapšelį dažniausiai renkasi pagyvenę vyrai, kurie nenori greitai pasenti. Manoma, kad ši procedūra ne tik sumažina raukšles, bet ir matomai padidina kapšelį, nes atsipalaiduoja raumenys, bei sumažina per didelio prakaitavimo problemą.

Tiesa, ne visi plastikos chirurgai yra įsitikinę šios procedūros nauda. Kapšelis turi per daug odos, todėl jis ir raukšlėjasi – to negalima išspręsti injekcijomis. Tačiau vyrai šią procedūrą renkasi – šiais metais kosmetinių injekcijų į kapšelį skaičius išaugo dvigubai. Tiesa, išaugo ir rimtesnių vyriškų lytinių organų plastinių operacijų skaičius. Nors jos kainuoja ne vieną tūkstantį eurų ir kartais yra gana rizikingos, vis daugiau vyrų nuogi nori atrodyti geriau.

Be jokios abejonės, tai tik pasitikėjimo savimi klausimas. Vargiai kas nors pastebėtų skirtumą. Tačiau vis daugiau klinikų šiai plastinės chirurgijos sričiai skiria vis daugiau dėmesio, todėl galima tik spėlioti, kokios procedūros bus siūlomos artimiausioje ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(24)
(-19)

Komentarai (2)