Politinė karikatūra su psichologiniu testu - kuris pažymėtas personažas jums atrodo kvailiausias?  (7)

Prieš jus – politinė karikatūra. Tačiau joje yra ir gilesnė prasmė. Pagal tai, kaip vertinate personažus medyje, psichologai gali pasakyti, kokia jūsų pati didžiausia problema ir kas jums kelia daugiausia streso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jums tereikia pasižiūrėti į paveikslėlį ir pasakyti, kuriuo numeriu pažymėtas personažas jums atrodo kvailiausias.

Štai rezultatas.

1

Jūs – ūmus ir temperamentingas

Jūs galite nei iš šio, nei iš to įpykti ir prarasti protą. Jūsų labai ryški asmenybė ir ypatingas mąstymo būdas. Labai vertinate savo laisvę ir unikalumą. Jūs akimirksniu reaguojate, jeigu kas nors bando jus apriboti arba primesti kokias nors taisykles.

Jeigu stresas kaupiasi pernelyg ilgai, jūs galite išsiveržti kaip ugnikalnis. Būkite atsargūs: tai gali sukelti nesusipratimų su draugais. Geriausia savo jausmus išreikšti iš karto, o ne kaupti savyje.

2

Jūs pernelyg nuoširdus

Jums patinka būti dėmesio centre ir linksmintis su draugais. Esate atviri žmonėms ir lengvai kuriate pasitikėjimu grįstus santykius. Kartais jums taip gerai, kad tampate silpnas ir pernelyg nuoširdus. Galiausiai po to jūs galitės dėl savo žodžių ir poelgių.

Aplinkiniai vertina jūsų atvirumą ir laisvumą, bet kartais verta žinoti saiką. Pasistenkite nusistatyti ribas ir jų laikytis bendraudami su žmonėmis.

3

Jūs leidžiatės vedžiojamas kitų

Esate kiek drovus ir nemėgstate atvirai reikšti savo jausmų. Nemėgstate konfliktų ir stengiatės neatkreipti į save pernelyg daug dėmesio. Esate pasirengę įtikti žmonėms ir prie jų prisitaikyti. Bijote palikti savo komforto zoną.

Jūs slepiate savo jausmus ir troškimus giliai viduje, nes esate pripratę sekti paskui kitus. Pabandykite reikšti savo mintis ir troškimus užtikrinčiau. Pradžioje bus nelengva, bet su laiku aplinkiniai pradės į jus įsiklausyti.

4

Jums sunku kontroliuoti savo emocijas

Jus vargina bendravimas su naujais žmonėmis, taip pat jums dažnai nėra apie ką kalbėti, todėl jūs stengiatės greičiau baigti pokalbį. Taip pat jūs dažnai bandote išsisukti nuo paskirtų susitikimų.

Kai jaučiate stresą ar pykstate, jūs kartais galite pratrūkti. Kad to išvengtumėte, jums reikia išlaikyti minčių pusiausvyrą. Stenkitės būti atviresni žmonėms ir labiau pasitikėti artimais draugais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(19)
(92)
(-73)

Komentarai (7)