Išradingi verslininkai gali užsidirbti iš bet ko - pamatykite, kaip atrodo nuogalių restoranas Ispanijoje (Video)  ()

Sausio pabaigoje Ispanijoje atsidarė naujas restoranas, kuris leidžia lankytojams valgyti maistą tiesiai nuo nuogų modelių padavėjų kūnų. „Innato Tenerife“ restoranas leidžia rinktis iš egzotiškų patiekalų meniu ir mėgautis „orgazmiška atmosfera“, kaip ją apibūdina restorano savininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Restorano svečiai turi atiduoti savo išmaniuosius telefonus, kad nebūtų fotografuojami kiti klientai, o tuomet jie palydimi į persirengimo kambarį, kur svečiai nusimeta savo drabužius ir juos iškeičia į chalatą. Paskui jie keliauja prie stalo su uždegtomis žvakėmis ir mėgaujasi romantiška atmosfera.

Subtilios bambuko pertvaros uždengia intymias vietas nuo kitų restorano lankytojų žvilgsnių, todėl restorano svečiai gali atsipalaiduoti ir nebijoti, kad juos kas nors nužiūrinės. „Afrodiziako meniu“ leidžia mėgautis patiekalais, patiekiamais ant modelių vyrų ar moterų nuogų kūnų, kurie atlieka stalo ir lėkščių vaidmenį, o jų intymias vietas subtiliai pridengia vos vienas-kitas figos lapas.

Akimirkos iš eilinės vakarienės „Innato Tenerife“ restorane

Itin populiarus desertas „Laiminga pabaiga“, kur nuogi modeliai mirksta skystame šokolade, o lankytojai šiame šokolade mirko braškes ir jas valgo. Nesvarbu, ką užsisakysite, pavalgyti vienam žmogui šiame restorane kainuoja 150 eurų. Tiesa, siūlomi patiekalai yra išties egzotiški.

Pavyzdžiui, patiekalas „Bulvarinis skaitalas“ su aštuonkoju, bulvėmis ir paprika, ar omaras su mangu, garstyčiomis bei brendžio užpilu. Restorano savininkas Tony de Leonardis sako, kad klientai greitai įpranta prie jausmo valgyti nuogam. Negana to, šis restoranas jau spėjo atgaivinti kelių porų meilę ar seksualinius santykius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(18)
(-11)

Komentarai ()