Žaibiškai internete plintantis kontroversiškas įrašas: kaip kunigas, rabinas ir ateistas dalijasi suktine ir pradeda diskusiją apie tikėjimą (Video)  (6)

Milijonus interneto vartotojų nustebinęs ir sužavėjęs vaizdo įrašas ėmė plisti it virusas. Jame vaizduojami trys žmonės: rabinas Jimas Morelis, kunigas Chrisas Schuleris ir ateistas Carlosas Dilleris, kadaise pašalintas iš bažnyčios dėl seksualinių santykių su kitais bendraamžiais berniukais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nieko nestulbina, kad skirtingų pažiūrų žmonės gali būti draugais ar atvirai bendrauti vieni su kitais, tačiau šie vyrai darė ne tik tai. Šį kartą juos suvienijo „žolė“. Trijulei buvo paduota vandens pypkė, o vėliau ir suktinė. Kai kurie jų marihuaną rūkė pirmą kartą gyvenime arba po labai ilgo laiko. Ateistas prisipažino, kad rūkė vos prieš valandą.

„Tikrai kažką jaučiu. Viskas vyksta daug lėčiau“, – kalbėjo kunigas.

„Kiekviena religija sako, kad kažkas atsiranda iš dangaus. Kodėl visi apsėsti tuo dangumi?“, – savo nuomonę reiškė ateistas.

Kunigas, rabinas ir ateistas kalbėjo apie religiją. Kiekvienas pasakė savo nuomonę apie tikėjimą, dvasinį pasaulį, tačiau nekilo jokių ginčų. Visi trys vyrai suprato vienas kito teiginius, tikėjimą ir atsidavimą. Jie kartu juokavo, samprotavo apie gyvenimą. Kai kurie internautai teigė, kad taip turi gimti tikra draugystė.

Vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei 26 milijonai žmonių. Pamatykite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(31)
(13)
(18)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: