Pašto klaida ar keistas pokštas? Vladimirui Putinui skirtas laiškas kažkaip atkeliavo į vienus namus Švedijoje  (0)

Vyriškis Pietų Švedijoje pirmadienį gavo staigmeną – laišką, adresuotą Rusijos prezidentui. Pašto darbuotojai kažkodėl švedą supainiojo su Vladimiru Putinu ir įmetė pastarajam skirtą laišką į jo pašto dėžutę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ant voko užrašyta: „President Vladimir Putin, Ilinka 23, Moscow, Russia, 103132“ („Prezidentui Vladimirui Putinui, Iljinkos g. 23, Maskva, Rusija 103132“). Vienintelis dalykas, sutampantis su švedo adresu, yra „23“ – jo buto numeris.

Laišką gavęs vyras prisistatė tik Pero vardu ir pasakė vietos laikraščiui „Trelleborgs Allehanda“ nemanantis, kad šį laišką į jo pašto dėžutę galėjo įmesti pajuokauti norintys draugai, nes ant voko yra antspaudas, nurodantis, kad jis atsiųstas iš Halsbergo – miesto, esančio už šimtų kilometrų.

„Ką sau galvoja „Postnord“? Kažkas juk turėjo matyti šį laišką, bent jau žmogus, kuris jį atnešė. Kodėl jis jį įmetė į mano pašto dėžutę?“ – laikraščiui pasakė suglumęs vyras. Švedijos ir Danijos pašto tarnyba „Postnord“ iš tiesų labai suklydo: Treleborgas yra už apytikriai 1532 km nuo Maskvos, skrendant tiesiai.

„Postnord“ iškėlė teoriją, kad taip nutiko dėl rūšiavimo aparato klaidos, kurių kartais pasitaiko, kai aparatas neteisingai iššifruoja ant voko parašytą adresą.

Peras tvirtina neatplėšęs voko, nors jam ir labai smalsu, kas gali būti jo viduje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai (0)