Nugriūsite sužinoję kokius vidutinius atlyginimus išmokėjo kai kurios Lietuvoje veikiančios įmonės  (16)

Paskelbus naujausius duomenis apie atlyginimų vidurkius šalies įmonėse ir organizacijose, paaiškėjo, kad daugiausia Lietuvoje uždirba farmacininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sodros“ duomenimis, kovą, palyginti su vasariu, pasikeitė visos dešimt įmonių, kuriose fiksuoti didžiausi atlyginimų vidurkiai.

Net devynios iš dešimties didžiausius atlyginimus mokėjusios įmonės, kovo mėnesį savo darbuotojams atseikėjo didesnę nei 10 tūkst. Eur vidutinę algą. Vasario mėnesį tokius rodiklius buvo pasiekusios tik penkios įmonės.

Didžiausių vidutinių algų viršūnėje daugiausia buvo farmacijos įmonių – jos ne tik užėmė pirmas vietas, bet apskritai sudarė 60 proc. didžiausių atlyginimų dešimtuko.

„Amgen Switzerland AG Vilniaus Filialas“ kovo mėnesį darbuotojams vidutiniškai išmokėjo beveik 17,2 tūkst. Eur dydžio bruto (t. y. neatskaičius mokesčių) darbo užmokestį.

„AbbVie“ ir „Novo Nordisk Pharma“ atitinkamai išmokėjo 13,9 tūkst. Eur ir 12,2 tūkst. Eur algas.

Kovo mėnesio dešimtuke neliko vasarį jame buvusių IT įmonių „Oracle East Central Europe“ ir „Google Lithuania“, tačiau juos pakeitė „Uber Lithuania Software and Development“.

Kovo mėnesio dešimtuką užbaigia „Husqvarna Lietuva“, darbuotojams mokėjusi vidutiniškai po 8,9 tūkst. eurų darbo užmokestį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
Autoriai: Martynas Žilionis
(16)
(19)
(-3)

Komentarai (16)