Deja, bet „Brexit“ jau atėjo ir į Lietuvą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

allieduser 2017-05-21 11:06
mane tai juokina, kai sako, jog nera darbuotoju... nori, kad ateitu ir uz minimuma dirbtu, o patys pelnus kraunasi... suprantu, jei mazas versliukas... bet tokios, kaip maxima ir kitos ivairiu sriciu bendroves, kurios uzdirba, moka irgi kapeikas... o is zmoniu reikalaujama buti barbe devindarbe...
unytas 2017-05-21 14:25
senukai,maxima,norfa ir kiti prekibos centrai taipat statibu kompanios ir visi kiti verslai tele2,bite moka mazos algas +turi dirpti per savaitgaliai per s ir dar nori kad dirtptu uz minimuma. brexit atejo bus priezastis nekelt MMA
Shinigami 2017-05-21 16:36
Nežinau kokius pelnus ten kraunasi, bet jei didelius krautus pelnus tai tikrai neužsidarinėtu. Vilnius, Ozo prekybos centras, Prizma su savo dideliais pelnai uždaro parduotuvę ir nutraukia veikla. Lidlas atėjo, kažkiek sumažino kainas bet ne per daugiausiai.
Talkatif 2017-05-21 17:42
Ką čia maišot pirštu per vandenį. Prekybos centrai nekuria produktų. Tik perskirsto lėšas. O kai kurie dar išveža pelnus ten kur mokesčiai mažesni. Tad kalbėkit apie tuos, kurie atveža pinigus į šalį.
mch0lic 2017-05-21 22:05
Gal ir visiškai kvailas klausimas (neesu ekonomistas tai gal kaip nors atleisit), bet ar teoriškai įmanom lietuvoje didinant MMA ir tuo pačiu mažint Sodros (VSD + darbdavio 31,2%) ar GPM, taip, kad tai nepadarytų didelės žalos biudžetui? Sumažinus darbo jėgos apmokestinimą nušautumėm du zuikiuis vienu šūviu - vokelius aka šešėlinę ekonomiką ir tai tuo pačiu padidintų realias žmonių pajamas. Darbdaviui tai taip pat nebūtų taip skausminga, nes net ir didėjant MMA, darbo vietos kaina augtu šiek tiek mažesniu tempu?