Vyras nusifilmavo su veidrodžiu miške ir suglumino tūkstančius - kaip jam tai pavyko?! (Video)  (1)

Internete pasirodžiusi keista filmuota optinė iliuzija privertė žmones iš viso pasaulio krapštytis makaules. Kas gi iš tiesų čia įvyko?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gluminantį 20 sekundžių trukmės vaizdo klipą sukūrė 30 m. amerikietis Kevinas Parry iš Oregono valstijos. Įraše jis su kamera atsispindi į medį miško viduryje atremtame veidrodyje.

Kevinas žengia į kairę ir artėdamas pradingsta iš atspindžio. Iš filmuoto vaizdo atrodo, tarsi jis lenktųsi su kamera link veidrodžio.

Ir štai šią akimirką tampa baugoka – atrodo, tarsi vyras su savo kamera sulenda į veidrodį ir atsiranda jame atsispindinčiame miško vaizde.

Kevinas kuria optines iliuzijas jau dvejus metus ir jomis dalijasi savo „Instagram“ paskyroje.

„Kasdienybėje dirbu animatoriumi, mano projektai paprastai trunka apie pusantrų metų. Iliuzijų kūrimas laisvalaikiu – tai mano būdas eksperimentuoti ir kurti medžiagą greitai – kitaip nei nuobodžiame animacijos procese. Visada norėjau būti magu, ir panašu, kad man beveik pavyko“, - pasakojo vyras žurnalistams.

Jo naujausia iliuzija, pavadinta „Pasivaikščiojimas miške“, suglumino tūkstančius sekėjų ir sulaukė daugybės susižavėjusių komentarų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(39)
(11)
(28)

Komentarai (1)