Negi jie taip greitai sukasi, kad perkaista? Jau registruoti du suktukų savaiminio užsidegimo atvejai  (2)

Mičigano ir Alabamos valstijose registruoti du atvejai, kai savaime užsidegė pastaruoju metu milžiniško populiarumo sulaukę sukučiai. Kaip? Negi jie taip greitai sukasi?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai buvo ne visai įprasti sukučiai – juose buvo sumontuoti garsiakalbiai su „Bluetooth“ jungtimi ir baterijos, praneša „Mashable“.

Vienas žaislas užsiliepsnojo Fentono mieste dar gegužę. Kaip TV kanalui NBC sakė jo savininkė Michelle Carr, sukutis užsidegė tuo metu, kai buvo įkraunama baterija. Moteris tikina, kad žaislo įkroviklis buvo nepažeistas, tad negalėjo tapti gaisro priežastimi.

Antras incidentas birželį įvyko Gardendeile. Kimberly Allums pasakojo kanalui WBRC, kad jos sukutis taip pat užsidegė įkrovimo metu ir pradegino skylę kilime. Ji ketino susisiekti su žaislo gamintojais, tačiau ant jo dėžutės nerado jokios informacijos kontaktams, tik užrašą „Pagaminta Kinijoje“. Tad K.Allums apie įvykį informavo tik JAV Vartojimo prekių saugumo komisiją.

Komisija, reaguodama į kreipimąsi, išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad pirkėjai turi stebėti įrenginius, kai jie yra įkraunami. „Niekada neįkraukite įrenginių naktį, kai miegate. Visada vykdykite vartotojų instrukcijų nurodymus ir naudokite originalius įkroviklius“, – rašoma komisijos pranešime.

Sukutis – tai šių metų pavasarį nepaprastai išpopuliarėjęs žaislas, primenantis nedidelį propelerį su mentėmis. Jo pardavėjai tvirtina, kad sukutis padeda malšinti stresą, gerina koncentraciją. Gegužės pradžioje įvairūs sukučiai užėmė pirmas dvidešimt pozicijų populiariausių interneto parduotuvės „Amazon“ prekių sąraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(21)
(-17)

Komentarai (2)