Plokščios Žemės šalininkai asmeniškai Elonui Muskui atsakė į klausimą apie Marso planetą, o atsakymas toks, kad visas pasaulis krapštosi galvas  (31)

Turbūt esate girdėję apie Plokščios Žemės Draugiją – jos nariai netiki, kad Žemė yra apvali, o yra rimtai įsitikinę, kad ji – plokščia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusį savaitgalį vienas jos narys net norėjo kilti savo paties iš metalo laužo pasigaminta raketa, norėdamas įrodyti tokio teiginio teisingumą – tik čia įsikišo JAV valdžia ir susirūpinusi tokio skrydžio saugumu, neleido (kas, žinoma, tik dar labiau pakurstė draugijos požiūrį. Juk tai reiškia, kad valdžia kažką slepia, ar ne?).

Plokščios Žemės Draugijos labai mėgsta įvairias sąmokslo teorijas ir tiki, kad visi skrydžiai į kosmosą yra valdžios ir laisvųjų masonų tariamai valdomos NASA melas. Bet tokių sąmokslo teorijų pagrindimui kaip ašaka skersai gerklės stoja Elonas Muskas, kuris akivaizdžiai nepriklauso jokiai vyriausybei, ir kurio kažkaip dar niekas neapkaltino priklausant masonams – o jis vis tiek leidžia raketas į kosmosą ir griauna visas plokščiažemininkų hipotezes.

Didelė dalis plokščiažemininkų stipriai nemėgsta Elono Musko, judėjimo lyderiai (ypač Markas Sargentas) keikia jį ir žarsto įžeidimus.

Bet šį antradienį Elonas Muskas savo „Twitter“ paskyroje, rašydamas apie naują marsaeigio „Curiosity“ padarytą nuotrauką, pakomentavo: „Kodėl nėra jokios Plokščio Marso Draugijos?“

Į tai plokščiažemininkai tame pačiame socialiniame tinkle atsakė taip, kad visas pasaulis perskaitęs iki šiol krapštosi galvas: „Sveikas, Elonai, ačiū už klausimą. Priešingai nei Žemės atveju, yra pastebėta, kad Marsas yra apvalus. Linkime fantastiškos dienos!“

Parengta pagal interestingengineering.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(65)
(33)
(32)

Komentarai (31)